Forum › Włocławek

Niedawno opisywany był przypadek emerytowanego policjanta
Niedawno opisywany był przypadek emerytowanego policjanta który terroryzuje parkujących kierowców na niewielkim parkingu przy bloku Chopina 22.Kierowcy którzy nie zmieszczą się na nim parkują w szerokiej alejce i jakoś nikt nikomu nie utrudnia życia.Jedynie ten świr. Dziś znowu się "ożywił" i zadzwonił do Straży Miejskiej na...
Komentarzy3
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ParkującyWłocławek
Tak się sprawuje władzę w czasach demokracji Solidarnej
Tak się sprawuje władzę w czasach demokracji Solidarnej PO.O takom Polske walczyli Wałsowe woje,a wyszedł krzesany zbójnicki.buhahaha http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100409/WLOCLAWEK01/58289182
Komentarzy3
Wyświetleń998
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Niech we Włocławku powstanie ALDI. A nie kolejne Biedronki.
Niech we Włocławku powstanie ALDI. A nie kolejne Biedronki.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TomkiWłocławek
Był taki temat o GMO ale ,że nie można na tym
Był taki temat o GMO ale ,że nie można na tym forum/dziwne/podbijać tematów ciekawych, schodzą one na dalszy plan i trzeba abarot.A o to moje zdanie. Powiem tak, z GMO to jak z aniołami.Nawet Pan Bóg wszystkowiedzący nie wiedział(a powinien) ,że mu się te białe stworki zbuntują.I tak powstała nowa odmiana GMO- diabeł.
Komentarzy1
Wyświetleń833
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie
Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie produkującej profile okienne we Włocławku, i szlak mnie trafia jak kierownictwo zakładu zatrudnia i awansuje na wysokie stanowiska swoich ludzi tzw: d...wwłazów
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BRUGMANNWłocławek
Skandal na Zielonym Rynku. Nikt nie był łaskaw powiadomić
Skandal na Zielonym Rynku. Nikt nie był łaskaw powiadomić lokatorów kamienic przy Zielonym Rynku i przyległych ulicach o remoncie nawierzchni. Uniemożliwiono dojazd do budynków i do lokali prowadzących działalność gospodarczą. Wykopano pół metrowe doły naprzeciw wjazdów do posesji. Proszę przyjechać i zobaczyć "rewitalizację na...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mimWłocławek
Czy jesteśmy w stanie na podstawie dotychczsowych
Czy jesteśmy w stanie na podstawie dotychczsowych ,,doświadczeń'' podać realną definicję kandydata do wyborów na samorządowca (prezydent ,radny) .Podstawowe kryterium -działanie w interesie wyborcy .Czy to możliwe ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Propozycja -Włocławek
Nie będę głosować w nadchodzących wyborach
Nie będę głosować w nadchodzących wyborach samorządowych na ludzi co w ostatnich wyborach parlamentarnych obiecywali: cud gospodarczy, drugą Irlandię, a przede wszystkim miało się nam wszystkim żyć lepiej Tym Panom dziękujemy!!!!!!!! Niech posiedzą sobie jeszcze rok w sejmie.
Komentarzy2
Wyświetleń768
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
DZIURY DZIURY I DZIURY NA WŁOCŁAWSKICH DROGACH, NAWET SIĘ
DZIURY DZIURY I DZIURY NA WŁOCŁAWSKICH DROGACH, NAWET SIĘ ICH NIE ŁATA. PANIE PREZYDENCIE NIE BĘDE NA PANA GŁOSOWAŁ.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DZIURY!!!Włocławek
Zbrodnie hitlerowskich Niemiec już mamy prawie wyjaśnione,
Zbrodnie hitlerowskich Niemiec już mamy prawie wyjaśnione, Rosji Radzieckiej też. Ciekaw jestem kiedy wyjdą na jaw zbrodnie popełniane przez amerykanów w Wietkongu, Afganistanie, Iraku i w wielu innych miejscach.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Stale narzekacie ,że nasze miasto jest najgorsze a tu
Stale narzekacie ,że nasze miasto jest najgorsze a tu znalazłem link na innym forum gdzie okazuje się ,w cale nie jest lepiej a jeszcze gorzej np. w Łodzi http://turystyka.wp.pl/gid,11236124,title,wybieramy-najbrzydsze-miasto-polski,galeria_zdjecie.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Po raz kolejny powtarzam ,PISIE,WWESIE,Doktorze i inni - Nie
Po raz kolejny powtarzam ,PISIE,WWESIE,Doktorze i inni - Nie idźcie tą drogą bo wyginiecie jak DINOZAURY.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jpWłocławek
Jak dofinansowania (dopłaty itp.) zabijają konkurencję i
Jak dofinansowania (dopłaty itp.) zabijają konkurencję i niszczą rynek. Opowiem Wam przykład z życia, to się wydarzyło na prawdę. W pewnym mieście są 2 firmy (A i B), nawet mieszczą się koło siebie i robią w tej samej branży. Od kiedy pojawiły się możliwości na dofinansowanie pewnych inwestycji przez UE, firma A i B...
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LogikaWłocławek
MOZE PREZYDENT WEZMIE SIE DO ROBOTY I ZAMIAST SADZIC DRZEWKA
MOZE PREZYDENT WEZMIE SIE DO ROBOTY I ZAMIAST SADZIC DRZEWKA ITP ZACZNIE MYSLEC O STWOZENIU MIEJSC PRACY A NIE WSZYSTKO UCIEKA I UPADA
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~patrze i brak mi wiaryWłocławek
Nasz Włocławek idzie pod młotek.Wszystko idzie pod
Nasz Włocławek idzie pod młotek.Wszystko idzie pod młotek.Czy coś lub ktoś zatrzyma te zagładę.Upadają zakłady,ludzie nie mają pracy,jedynie Pałucki jest szczęśliwy i rozmarzonymi oczami będzie patrzył na fontannę,a może się w niej będzie kąpał?? hehehheheeh
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~joanna Włocławek
A może tak wzorem miasta Łodzi urządzić akcje
A może tak wzorem miasta Łodzi urządzić akcje fotografowania ZASRYWACZY piaskownic , ulic , trawników i wysyłania zdjęć na adres Straży Miejskiej .Może to nauczy egoistów z psami szacunku dla innych ludzi i DZIECI.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Propozycja -Włocławek
panie doktorze Skrzypek,weż pan Dębczyńskiego i młodego
panie doktorze Skrzypek,weż pan Dębczyńskiego i młodego pismaka Stockiego,i zgińcie ze sceny samorządowej mojego miasta,te pana powiedzonka typu mnie boli,serce mnie boli,ja się pytam, to umarłego z grobu podnosi.Pomyśleć,żeś pan był prezydentem,to już Palińska była o 100 procent lepsza,choć też orłem nie była.W telewizji...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
Czy możecie mi polecić dobrego lakiernika/blacharza?
Czy możecie mi polecić dobrego lakiernika/blacharza? Dzięki za info.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jutaWłocławek
Zapraszam do głosowania na nasze
Zapraszam do głosowania na nasze miasto: http://www.vtour.pl/redict.php?id=3213&g=4&to= http://www.mojewirtualnemiasto.pl/glosowanie-55.html
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlekWłocławek
Czy może mi ktoś polecieć dobrą szkołę nauki jazdy.
Czy może mi ktoś polecieć dobrą szkołę nauki jazdy. Napisać coś o waszym instruktorze, jak się wam jeździło itp.
Komentarzy3
Wyświetleń942
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pytającyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA