Forum Włocławek

Bezmiar (nie)sprawiedliwości. To, że rasistowskie parchy
Bezmiar (nie)sprawiedliwości. To, że rasistowskie parchy zaatakowały Murzynów to w pewnym sensie rzecz zrozumiała, bo po takich sku******ach niczego innego nie można się spodziewać. Bardziej przeraża mnie coś innego. Mianowicie to, że sąd wycenił ludzkie oko na 11 tys. zł. Tyle ile kosztować może jakaś zdechła mazda, która...
Komentarzy2
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Wyborcze spoty kandydatów do PE powoduja zniechecenie u
Wyborcze spoty kandydatów do PE powoduja zniechecenie u ludzi. Przeciez nic dobrego nie zrobia. Wedlug sondazy wygrywa PIS. Czy w Europarlamencie tez beda chcieli powiesic krzyzyk, dzielic sie oplatkiem i modlic sie ?
Komentarzy7
Wyświetleń448
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~1Włocławek
w di.. inne ceny na sklepie a inne przy kasie ....
w di.. inne ceny na sklepie a inne przy kasie ....
Komentarzy2
Wyświetleń551
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Uwaga! Uwaga! Już niebawem ukaże się książka Marty
Uwaga! Uwaga! Już niebawem ukaże się książka Marty Kaczyńskie"Moi Rodzice". Wysyp truskawek i talentów pisarskich i to tuż przed eurowyborami bo książka ma wejść na rynek 21 maja.Notowania PiSu poszybują w góre po przeczytaniu tej sielskie opowieści... a co mają wspólnego truskawki? ano podobno najlepsze są te z Kaszub- tylko...
Komentarzy2
Wyświetleń562
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Unijne pieniądze na przyklad dla Warmii i Mazur wynosily
Unijne pieniądze na przyklad dla Warmii i Mazur wynosily kilka mld. Co zrobiono ? Nic. Bezrobocie wzrasta, powodzie i zalewanie kraju coraz wieksze, sluzba zdrowia zlikwidowana, emerytury glodowe. Mamy tylko w perpektywie wojny sprowokowane wlasnie przez ta Europe i Ameryke, ktorej jest calkowicie podporzadkowana. Ta Europa jest nam niepotrzebna.
Komentarzy0
Wyświetleń550
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~1Włocławek
Zostawmy smutki odstawmy swoje zagazowane auta na parkingach
Zostawmy smutki odstawmy swoje zagazowane auta na parkingach uwaga ; Louis v.Gaal nowym trenerem Manchester United czas podnieść się z kolan do boju Diabelska maszyno !!!
Komentarzy3
Wyświetleń526
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
No i jak się podoba wam nasz Browar B? Ja uważam że
No i jak się podoba wam nasz Browar B? Ja uważam że całkiem ładnie wygląda, są miejsca na imprezy. Trzeba trochę ukulturowić nasze miasteczko :) Co myślicie?
Komentarzy3
Wyświetleń515
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~browarekWłocławek
U nas też można zatrzymać młodzież ale tylko w 2
U nas też można zatrzymać młodzież ale tylko w 2 kajakach na Wiśle! Jak to robią inni? ano robią to co mądrzy ludzie powinni robić! http://biznes.onet.pl/wideo/wiecej-miejsc-pracy-dzieki-produktom-regionalnym,149851,w.html
Komentarzy0
Wyświetleń626
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Za tydzień wybory do europarlamentu. Partie prześcigają
Za tydzień wybory do europarlamentu. Partie prześcigają sie (zwłaszcza te mniejsze) w hasełkach i czasami plotą takie bzdury ,ze przedszkolaki z tego się nawet śmieją.. mnie ułożyło się coś takiego- posłuchajcie i jeśli nie ma w tym racji - możecie zdrowo mnie "obtańcować": ...z opuszczoną głową powoli idą partie do...
Komentarzy2
Wyświetleń536
Śledzących0
Ocena2
Jak wykańcza się artystów i biznes w Polsce? Niektórzy
Jak wykańcza się artystów i biznes w Polsce? Niektórzy zrzekają się nawet obywatelstwa polskiego w proteście. Pamiętacie Kluskę i czasy SLD te czasy powróciły! http://vod.gazetapolska.pl/7107-jak-wykonczyc-artyste-zbigniew-rybczynski-w-klubie-ronina
Komentarzy1
Wyświetleń525
Śledzących1
Ocena3
Nasz hrabia prezydent Komorowski mysli o utworzeniu partii
Nasz hrabia prezydent Komorowski mysli o utworzeniu partii prezydenckiej. Zauwazyl, ze nie pomogly bazy, tarcze, samoloty, podskakiwanie w sprawie Ukrainy zgodnie z prykazem przyjaciol zza oceanu. Ludzie maja ich dosyc. Nastepny super polski prezydent spalony. nie ma czemu dziwic sie. Mysla wylacznie o swoich stolkach depczac bezczelnie cale...
Komentarzy3
Wyświetleń561
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~1Włocławek
Zanim udacie się na wybory zobaczcie dream
Zanim udacie się na wybory zobaczcie dream team http://www.youtube.com/watch?v=cKJZGVy1LZE
Komentarzy1
Wyświetleń620
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Czy jest ktoś kto miał imprezę ( 18stka, chrzciny,
Czy jest ktoś kto miał imprezę ( 18stka, chrzciny, przyjęcie weselne), w " Garage" na Toruńskiej? Co myślicie o zorganizowaniu tam przyjęcia weselnego na 30 osób? Jakie jedzenie i ceny?
Komentarzy4
Wyświetleń559
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Anna SerafinWłocławek
Rzad mysli wylacznie o wojnach i zbrojeniu. Finansowanie
Rzad mysli wylacznie o wojnach i zbrojeniu. Finansowanie szkoly natowskiej w Bydgoszczy. A gdyby tak finansowac szkoly sluzace spoleczenstwu a nie sepom wojennym ? Oczywiscie to jest na rozkaz USA. Oficer Sikorski jest zdyscyplinowany.
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek
Poruszane są tu sprawy wyjazdów do innych krajów, dlatego
Poruszane są tu sprawy wyjazdów do innych krajów, dlatego chcę pokazać ten wątek: http://forum.gazeta.pl/forum/w,12264,150948436,,I_co_byscie_zrobily_.html?v= Warunki rozwoju nie lepsze niż w kraju, obcość, dziedzina nie ta, którą chciałam. Stres związany z rozpoczęciem zawodowego życia w obcym środowisku był nie do przyjęcia...
Komentarzy3
Wyświetleń543
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~CO BYŚCIE ZROBILIWłocławek
Co za pomysł postawienia barierek przy bloku Matejki 9 - od
Co za pomysł postawienia barierek przy bloku Matejki 9 - od 20 lat istnueje droga i nikomu nie przeszkadzała - musi stać sie nieszczęście aby ktoś ktoś coś z tum zrobił. Karetki, straż slużby miejskie od lat tendy jeżdzą i wiedzą, że jest droga a teraz - barierka i trzeba zawracać i można niezdążyć do chorego lub pożaru. Ale...
Komentarzy2
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Jakoś poddałem się tej "politycznej twórczości" ( jestem
Jakoś poddałem się tej "politycznej twórczości" ( jestem w porządku wobec społeczeństwa bo nie korzystam z kasy budżetu)i też" spłodziłem" "reklamówkę wyborczą" : Kukułeczka kuka- PiS wyborców szuka - włazi więc na wały ten Jareczek mały. Złym okiem spoziera- fr**** Go wybiera.. Kuku aaa...
Komentarzy8
Wyświetleń625
Śledzących0
Ocena2
Pan Złotowski zauwazyl przed wyborami pielęgniarki i
Pan Złotowski zauwazyl przed wyborami pielęgniarki i położne.Zauwazyl mieszkancow,robotnikow... Normalne kazdy glos liczy sie.Trzeba "zmienic sytuacje". Dopiero teraz ? Jakie konkretne propozycje ? Zero. Pieniedzy nie ma dla kraju.
Komentarzy2
Wyświetleń548
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek
,że rozumiesz takich ludzi. Wyrwie się z rodzimego kraju
,że rozumiesz takich ludzi. Wyrwie się z rodzimego kraju taki kretyn do Holandii, Włoch czy gdzieś indziej i wszystko co w Polsce, to złe.Stare przysłowie do takiego @ nadaje się . Wpuść chama do biura to atrament wypije.Może by mu dać wody święconej. Hahaha
Komentarzy7
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tymi_tunie_pierWłocławek
Dlaczego ZUS niedługo zbankrutuje? Może dla tego, że
Dlaczego ZUS niedługo zbankrutuje? Może dla tego, że ogromna część ludzi widzi, że w Chorym kraiku nad Wisłą nie da się normalnie prowadzić działalności? W Takiej Anglii ZUS dla jednoosobowej mikro firmy płaci się 11 funtów na miesiąc! W Polsce prawie...
Komentarzy6
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA