Forum Włocławek

Do wyborców wszystkich partii które są w sejmie - czy
Do wyborców wszystkich partii które są w sejmie - czy naprawdę jesteście tacy głupi? Cała różnica między tymi partiami polega na tym że jedni chcą mniej kościoła a inni więcej. Jedni mówią że będą dawać a inni mówią że nie będą a i tak dają - szczodrze - z waszych pieniędzy. Nie głosujcie na tych którzy chcą wam...
Komentarzy7
Wyświetleń973
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zxxcWłocławek
Pobity ksiadz. Powinny byc wyciagniete ostre konsekwencje za
Pobity ksiadz. Powinny byc wyciagniete ostre konsekwencje za pobicie a nie jako pobicie osoby duchownej. To jest taki sam czlowiek jak inni.Jak policjanci skatuja kogos to jest umorzenie sprawy.
Komentarzy4
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~1Włocławek
W piatek widzialem Andrzeja Paluckiego- prezydenta wracal z
W piatek widzialem Andrzeja Paluckiego- prezydenta wracal z pracy szybko, nerwowo i ogladajac sie za siebie, mam pytanie Panie Andrzeju czego sie Pan obawia... ?? przeciez tak bezpiecznie i piekne miasto Pan nam stworzyl...
Komentarzy8
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~palkaWłocławek
@????mam dla ciebie zagadkę,co z długiem?hehehe a może
@????mam dla ciebie zagadkę,co z długiem?hehehe a może koś inny np @Radio Moskwa, @moher? Jest sierpień, miasteczko na Lazurowym Wybrzeżu, sezon w pełni – ale leje,więc puchy. Wszyscy pozadłużani. Na szczęście do jednego hoteliku przyjeżdża bogaty Rosjanin. Prosi o pokój. Rzuca na stół $1000 i idzie go obejrzeć. Hotelarz...
Komentarzy5
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~!!!!Włocławek
Gdzie te Ozony ,Kaloryfery i inne zgrywusy?Wakacje czy laba
Gdzie te Ozony ,Kaloryfery i inne zgrywusy?Wakacje czy laba .Tak zapracowani jesteście ?Sezon juz niedługo jeziora pewnie oczyszczone . Najbardziej nie moge doczekac się jak napiszą że linia W zaczeła kursowac a w niej adwokaci,sędziowi,burżazja tanie piwa sam arystokracja i oczywiście autobus zapchany jak by wiózł swinie do rzeźni.
Komentarzy2
Wyświetleń774
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Diagnoza obecnej sytuacji finansowej czyli o
Diagnoza obecnej sytuacji finansowej czyli o pieniądzu:) https://www.youtube.com/watch?v=ufUbIauFO60
Komentarzy0
Wyświetleń550
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Tak się zastanawiam czym się różnią nasi włocławscy
Tak się zastanawiam czym się różnią nasi włocławscy działacze PiS od swojego całego środowiska krajowego a szczególnie od Krystyny Pawłowicz. Śmiem twierdzić,że praktycznie niczym. Ta sama ideologia, ten sam butny sposób bycia i wypowiedzi.Ma rację więc red Tomasz Lis pisząc....Boże, chroń Krystynę Pawłowicz.Ona mówi po...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Józef ZiółkowskiWłocławek
"Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikkego to rodzinny
"Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikkego to rodzinny biznes. Na listach do PE córka, syn i dwie synowe" http://natemat.pl/98735,kongres-nowej-prawicy-janusza-korwin-mikkego-to-rodzinny-biznes-na-listach-do-pe-corka-syn-i-dwie-synowe
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZagończykWłocławek
Fakt.pl Wydarzenia Polska Mądrości Koriwn-Mikkego o
Fakt.pl Wydarzenia Polska Mądrości Koriwn-Mikkego o kobietach (1) "Korwin-Mikke powiedział o kobietach m.in.: Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Włocławianka 75Włocławek
Histeryczne reakcje Ameryki i przydupasow europejskich. Putin
Histeryczne reakcje Ameryki i przydupasow europejskich. Putin swietuje zwyciestwo nad Niemcami hitlerowskimi. Normalne. W bitwie z Hitlerem najwiecej bylo ofiar wsrod zolnierzy rosyjskich. Co moga swietowac Ukraincy i Tatarzy ?Masakre ludnosci rosyjskiej i polskiej na Krymie i Wolyniu ? Kijow "zaszokowany". Kto ? Kupa zbirow, ktora nazywa siebie...
Komentarzy4
Wyświetleń967
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~*Włocławek
@~~.: Oprawcy z Kijowa masakruja dalej. W ramach kampanii
@~~.: Oprawcy z Kijowa masakruja dalej. W ramach kampanii wyborczej uzywaja czolgow i ciezkiej broni przeciw ludnosci cywilnej . W tej zawzietosci zabili "przez nieuwage" rowniez tych, ktorych niby bronia. Sikorski w podziekowaniu za maskre wolynska w Polsce przez Ukraincow i Tatarow zaprosil szefa Tatarow, udekorowal go i finansuje z naszych...
Komentarzy3
Wyświetleń900
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~.Włocławek
Sikorski dumny z siebie.W Sejmie mowil o Ukrainie i o
Sikorski dumny z siebie.W Sejmie mowil o Ukrainie i o Rosji.Bardzo odwazny, bo ma NATO u siebie. Chce interwencji NATO.Podjudza, sieje propagande, straszy.USA i UE wystepuja z nowymi sankcjami. Tylko NATO caly czas szaleje, CIA i FBI. To raczej Obama powien byc sakcjopnowany.Agenci izraelscy operuja w CIA. Nie ma dzialan rosyjskich na Ukrainie....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~.Włocławek
Ja tez witam Państwa bardzo serdecznie i dedykuje ten
Ja tez witam Państwa bardzo serdecznie i dedykuje ten dokument . http://www.youtube.com/watch?v=G4POiE-Txzk
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Witam. Czy ktoś z Państwa ma problem z połączeniem
Witam. Czy ktoś z Państwa ma problem z połączeniem internetowym firmy S**-F***? Od początku maja co kilkanaście minut połączenie jest rozłączane.
Komentarzy1
Wyświetleń680
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~polakWłocławek
witam serdecznie. mam pytanie: kiedy odbeda sie dni
witam serdecznie. mam pytanie: kiedy odbeda sie dni Włocławka?? czy dobrze kojarze, ze 21-22 czerwiec??
Komentarzy2
Wyświetleń771
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jaaWłocławek
Witam. Ja Chciałabym poruszyć bardzo drażniący mnie
Witam. Ja Chciałabym poruszyć bardzo drażniący mnie temat. W związku z parkowaniem tzn " idiotów ". Otóż ostatniego czasu samochody są tak parkowane przy blokach Planty 2 a Kruszyńska 22/24 że nie da się wcale przejechać. W dodatku zdarzyła się kilkakrotnie sytuacja w której karetka pogotowia do chorego krążyła w okół bloków...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~anonimowaWłocławek
Słowa prezesa Trybunału Konstytucyjnego: "Mam poczucie,
Słowa prezesa Trybunału Konstytucyjnego: "Mam poczucie, że traktujemy w tej ustawie i w dyskusji o tym pracę jako swoistą katorgę, torturę, rzecz niemal haniebną, i chcemy jak najszybciej obywateli uwolnić od tej katorgi i jak najszybciej uczynić z nich emerytów. Mnie się to kłóci z tym, czym jest praca, jak silnie od zawsze, od...
Komentarzy2
Wyświetleń822
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~majkelooWłocławek
Tadeusz Buraczewski Dywagacje około 1-go Maja... 1-go
Tadeusz Buraczewski Dywagacje około 1-go Maja... 1-go maja to ja mantyjaczę i lewaczę, czerwone noszę gacie i koszulę, a kumpla pytam „towarzyszu – wytrzymacie” gdy myśli płodzę via lewą mą półkulę? Socjalizm jest jak piramida Colloseum* (ograbić bliźnich – oszustwo patentowe) milionów parę -...
Komentarzy5
Wyświetleń523
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Deratyzacja komuchów Włocławek
Do eurowyborów bedzie wiecej kandydatow anizeli wyborcow.
Do eurowyborów bedzie wiecej kandydatow anizeli wyborcow. Namnozylo sie tych partii..Europa,Plus Twój Ruch, Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikke, Platforma Obywatelska RP, Polska Razem Jarosława Gowina, Polskie Stronnictwo Ludowe, Prawo i Sprawiedliwość, Ruch Narodowy, Sojusz Lewicy Demokratycznej UP i Solidarna Polska Zbigniewa Ziobro.Znow te...
Komentarzy8
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~.Włocławek
Dla Balcerowiacza najwiekszym bledem bylo "podniesienie
Dla Balcerowiacza najwiekszym bledem bylo "podniesienie emerytur w 1991 roku". A ile ten cynik ma dochodu na miesiac? Jakie te emerytury maja byc? Emeryci jak wszystko oplaca czesto nie maja na chleb a ile jest takich, ktorzy utrzymuja swoje bezrobotne dzieci? nazwal chorowanie "biernym" i kosztownym. Najlepiej zgromadzic bezrobotnych, emerytow i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA