Forum Włocławek

A już myślałem, że będziemy mieli wykopki. Niestety,
A już myślałem, że będziemy mieli wykopki. Niestety, prawica znowu górą, nawet przy tak żenującej frekwencji. Klęcznik Tusk i jego podwładni z PoPisu znowu będą sadzić krzyże..żenujące pośmiewisko na cały świat. A fee !!!
Komentarzy7
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WpyskgoWłocławek
Według danych PKW z 91 proc. komisji obwodowych wybory
Według danych PKW z 91 proc. komisji obwodowych wybory wygrywa PiS z wynikim 32,35 proc. PO: 31,29 proc. Trzecie miejsce SLD-UP 9,55 proc. Dalej: Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikkego: 7,6 proc. PSL z wynikiem 7,21 proc.
Komentarzy6
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~moherWłocławek
Porochenko wygrywa w Ukrainie. Chce zakonczyc wojne.
Porochenko wygrywa w Ukrainie. Chce zakonczyc wojne. Àle jak ? Wojne latwo rozpetac, gorzej jest ja zakonczyc. Za duzo ofiar smiertelnych i nienawisci zeby ci ludzie zyli w pokoju. Czy zapomna krewni osob spalonych zywcem ? Rodziny, ktorych bliscy zgniecieni zostali czolgami , domy bombardowane noca , albo male dzieci w wozkach zabite bo...
Komentarzy3
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~1Włocławek
Orban ząda autonomii dla Węgrów na Ukrainie. Interesujacym
Orban ząda autonomii dla Węgrów na Ukrainie. Interesujacym bedzie jak tym razem bedzie reagowac caly system propagandowy z wyraznymi przejawami rusofobii.
Komentarzy3
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek
Warto zwrócić uwagę na ruchy Rosji i porozumienie z
Warto zwrócić uwagę na ruchy Rosji i porozumienie z Chinami oraz prowokacje Amerykanów na Ukrainie! http://finanse.wp.pl/kat,1033767,title,Czy-czeka-nas-finansowy-Armagedon,wid,16627457,wiadomosc.html
Komentarzy6
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Bydgoscy policjanci wyposazeni w paralizatory, laserowe
Bydgoscy policjanci wyposazeni w paralizatory, laserowe celowniki i kamery bawia sie jak w filmie. Zaczynaja grac super policjantow jak w Ameryce. Te paralizatory sa bardzo niebezpieczne. Wiele osob zmarlo na atak serca.
Komentarzy2
Wyświetleń567
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~1Włocławek
Żadne Polskie media nie pokażą tego a mimo to skoro jest
Żadne Polskie media nie pokażą tego a mimo to skoro jest wolny kraj pokazmy co o pewnym jegomościu myśli młodzież http://www.youtube.com/watch?v=NpHjpHPZ2wk
Komentarzy3
Wyświetleń560
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Niemcy obniżenie wieku emerytalnego!!! A u nas co? Co
Niemcy obniżenie wieku emerytalnego!!! A u nas co? Co parobki Europy mają ciekawego z bycia POlaczkami? http://emerytury.onet.pl/agencyjne/obnizka-wieku-emerytalnego-dla-czesci-obywateli-do,1,5638666,artykul.html
Komentarzy7
Wyświetleń578
Śledzących1
Ocena3
Witam, może mi koś powiedzieć dlaczego dzień w dzień na
Witam, może mi koś powiedzieć dlaczego dzień w dzień na ulicy Świętego Antoniego stoi samochód i siedzą w nim zawsze dwóch facetów. Obserwują całą ulicę i nie naprawdę chciał bym wiedzieć po co? Ktoś im za to płaci? Ja osobiście nie życzę sobie być szpiegowany! Pomijam fakt, że silnik pracuje cały czas, pomimo, iż...
Komentarzy8
Wyświetleń584
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KtosiuWłocławek
" Nasi" kandydaci do Parlamentu Europejskiego obiecująnam
" Nasi" kandydaci do Parlamentu Europejskiego obiecująnam jak zwykle gruszki na wierzbie. A później siedzą cichutko jak myszy pod miotłą, byle kasa szła. Wystraczy zobaczyć jakich majątków się podorabiali,więc nic dziwnego,że tak się pchają.A co do tej pory zrobili dla Polaków. Niech walczą o równe pensje z krajami z Unii. A nie...
Komentarzy1
Wyświetleń574
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~XLWłocławek
Bez sentymentów ciekawe spojrzenie na to, co było kiedyś i
Bez sentymentów ciekawe spojrzenie na to, co było kiedyś i co nam ciąży do dziś. https://www.youtube.com/watch?v=d3zoEJfBxpM
Komentarzy0
Wyświetleń536
Śledzących0
Ocena2
Jak by żył dziś konczył by 68 lat -George Best Forever
Jak by żył dziś konczył by 68 lat -George Best Forever Reds!!!
Komentarzy0
Wyświetleń626
Śledzących1
Ocena1
Jest jeszcze trochę czasu do "ciszy wyborczej" no to
Jest jeszcze trochę czasu do "ciszy wyborczej" no to ułożył mi sie taki kuplecik na melodie piosenki dla dzieci "Ta Dorotka, ta malusia" "Ta Beatka- ta malusia, ta okrąglusia- szukała gender do kolusia, do kolusia czy to rano czy to w nocy- bała się że już wyskoczy, już wyskoczy... Do Brukseli się wybiera się wybiera- żeby...
Komentarzy2
Wyświetleń554
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
Projekt "Kobieta bezpieczna". Smieszne. Sa konkretne
Projekt "Kobieta bezpieczna". Smieszne. Sa konkretne przypadki, ze pomimo obdukcji lekarskiej po pobiciu kobiety przez meza, swiadkow, prokuratura wloclawska umorzyla sprawe z powodu "BRAKU DOWODOW". Najpierw trzeba zmienic mentalosc policji i aparatu sprawiedliwosci w Polsce.
Komentarzy0
Wyświetleń496
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~1Włocławek
Krajobraz polskiej gospodarki
Krajobraz polskiej gospodarki http://www.youtube.com/watch?v=JQfht9RXk-Q
Komentarzy3
Wyświetleń542
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~johanWłocławek
Dzis wybory w Holi ide z zona i rodzina oczywiście Prawica
Dzis wybory w Holi ide z zona i rodzina oczywiście Prawica czas na rozwalenie tego tworu zwanego Unią Europejską .Czas płacenia haraczy sie skończy.
Komentarzy15
Wyświetleń732
Śledzących0
Ocena1
Od poczatku kryzysu w Ukrainie Obama chcac kompletnie
Od poczatku kryzysu w Ukrainie Obama chcac kompletnie odizolowac Rosje, polecial bez zaproszenia do Chin. Kulturalnie przyjeli go, nic wiecej. Osmieszyl sie. Sankcje, podskakiwania calej Europy pod dyktando USA nic nie daly. Rosja podpisala z Chinami umowe o sprzedaz gazu. Bulgaria tez nie skacze w rytmie tanga amerykanskiego i pobiera gaz od...
Komentarzy5
Wyświetleń556
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~1Włocławek
Podobno mają znieść celibat.Jestem za może księża nie
Podobno mają znieść celibat.Jestem za może księża nie będą wkładac dłoni w gacie ministrantom tylko jedno mnie nurtuje czy będzie wtedy większa składka na kościół bo pewnie większość dam bzyknie się z księdzem aby mieć potomstwo i leżeć z 4 literami na koszt podatników.
Komentarzy3
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena3
Tyle tej polityki lepiej obejrzyjcie i
Tyle tej polityki lepiej obejrzyjcie i posłuchajcie: http://youtu.be/cv-nl8S6IOw
Komentarzy1
Wyświetleń516
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Hit Mru MruWłocławek
Widzę że coraz bardziej wielka czwórka trzęsie
Widzę że coraz bardziej wielka czwórka trzęsie siedziskami przed wujkiem Korwinem.Złodziejsto rozpowszechnione w tym kraju powoli się kończy ,Czas najwyższy i dobra wiadomość bo w Holandii i Anglii też wchodzi prawica. Czas wrócić do starej europy a nie żywić i być pod pręgieżem.
Komentarzy29
Wyświetleń766
Śledzących1
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA