Forum Włocławek

Ja widze ich każdego dnia ale powolutku drepcza sciezki i w
Ja widze ich każdego dnia ale powolutku drepcza sciezki i w Polsce .Jesteście przygotowani?na nowych sąsiadów https://www.youtube.com/watch?v=ESsWk9tOhHQ
Komentarzy6
Wyświetleń519
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Wloclawianie , prawda jest taka ze warto rano wziąc rower i
Wloclawianie , prawda jest taka ze warto rano wziąc rower i przejechac sie bulwarami , Chopina ,przy nowej hali spor ,wtedy podziekujecie Bogu za dar widzenia .Naprawdę warto iwiecej optymizmu..
Komentarzy1
Wyświetleń526
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~nadekWłocławek
Uwaga grzybiarze!!! Już są pierwsze grzyby! Wczoraj w
Uwaga grzybiarze!!! Już są pierwsze grzyby! Wczoraj w okolicach Dobiegniewa nazbierałem ok 3/4 kosza kurek. Trafiło się też kilka krawców, 6 sójek, jeden prawus i kilka takich zajączkopodobnych. A jak jutro pojadę na Bobrowniki albo Pińczatę to powiem co i jak i czy warto. Na razie pewnikiem jest wspomniane Dobiegniewo!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Wpadka Firmy Składy****** w Bydgoszczy. Oszustwa na 85
Wpadka Firmy Składy****** w Bydgoszczy. Oszustwa na 85 milionów złotych. Aresztowano połowe kierownictwa, 10 osob, w tym prezesow firm, duzej grupy przestepczej...Zostana ukarani czy sprawa zostanie zatuszowana jak wiele innych?
Komentarzy2
Wyświetleń521
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek
Co za niepowetowana strata! Jacuś Kurski odchodzi z
Co za niepowetowana strata! Jacuś Kurski odchodzi z polityki. Tylko patrzeć jak nagra płytę..ale przed nagraniem spłodzi ksiązkę! Acha! jeszcze jeden news z jego życia: nauka Kościoła poszła w las- Jacuś niewierny_ rozwód w toku. I jak mieć zaufanie do takiego obrońcy przykazań, wiary...? Pora na Beatkę "Waleczną" no w sensie...
Komentarzy18
Wyświetleń799
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Znow Lipno. Miejmy nadzieje, ze za zabicie tej biednej
Znow Lipno. Miejmy nadzieje, ze za zabicie tej biednej starszej kobiety wyciagna odpowiednie konsekwencje i bedzie zatrzymana wlasciwa osoba.
Komentarzy3
Wyświetleń604
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~1Włocławek
Rozchorował się Jaruś biedaczysko! Dyplomatyczna to
Rozchorował się Jaruś biedaczysko! Dyplomatyczna to przypadłość czy zużycie prawdziwe? W szeregach różne zdania ( jak to w PiSie!!!) ale popłochu nie widać- czyli nie jest żle. Ciekawe czy leczą Go czy zdają się na wolę boską? Jeśli to pierwsze to jest szansa ,ze chłopina się wyliże - jeśli druga opcja oj no to różnie...
Komentarzy3
Wyświetleń566
Śledzących0
Ocena3
W centrum spotkan tematem jest Ukraina. Obama obarcza wina
W centrum spotkan tematem jest Ukraina. Obama obarcza wina Rosje. W tym rzecz, ze USA walesaja sie po Ukrainie od czasow rewolucji pomaranczowej, dostarczaja bron, wysylaja najemnikow, CIA, FBI. To Zachod prowokuje eksterminacje ludnosci cywilnej na wschodzie Ukrainie.
Komentarzy4
Wyświetleń553
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~1Włocławek
W PRL-u nie było bezrobotnych... więc skąd się wzięli w
W PRL-u nie było bezrobotnych... więc skąd się wzięli w RP?
Komentarzy13
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez jozef_ziolkowskiWłocławek
W czwartek po południu może się rozpocząć nowa era w
W czwartek po południu może się rozpocząć nowa era w krótkich dziejach strefy euro. Europejski Bank Centralny najprawdopodobniej przyłączy się do monetarnych szaleńców, ordynując szkodliwe remedium na wyimaginowaną chorobę.Unia wyraźnie zmierza w kierunku zapaści finansowej.Będzie obecnie większym bankrutem niż jej dawne ...
Komentarzy5
Wyświetleń686
Śledzących0
Ocena2
witam chciałbym zamówić tor na urodziny dziecka ,znacie
witam chciałbym zamówić tor na urodziny dziecka ,znacie dobre punkty
Komentarzy5
Wyświetleń759
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~markoWłocławek
A jak Wy pamiętacie 4 czerwiec 1989? Pamiętam ,że byłem
A jak Wy pamiętacie 4 czerwiec 1989? Pamiętam ,że byłem oszołomiony ,że tylu Polaków jest w Szwecji. Wszyscy z biało- czerwonymi flagami z flagami "Solidarności".. Szwedzi bili nam brawo i w wymownym geście pokazywali kciuk w górę! Towarzyszyło nam niesamowite napięcie i radość- naprawdę radość . Utrzymuję kontakty z...
Komentarzy5
Wyświetleń852
Śledzących0
Ocena3
OPŁATY ZA PARKOWANIE!!!! Czy może ktoś wyjaśnić
OPŁATY ZA PARKOWANIE!!!! Czy może ktoś wyjaśnić dlaczego pobierane są opłaty w wysokości 3zł za wjazd na teren przychodni na ul.Szpitalnej,z tego co się orientuję to jest przychodnia państwowa,i nie powinno się pobierać żadnych opłat,chyba że ktoś prywatnie sobie dorabia,tak samo jest w przychodni na Kilińskiego. Kiedyś była...
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PawełWłocławek
Jak tam się ogląda tvn'y? Dalej lecą po soundbite'ach i
Jak tam się ogląda tvn'y? Dalej lecą po soundbite'ach i wciskają ciemnemu ludowi co ma myśleć? Może znowu jakiś pseudo reportażyk o Korwinie jak to on nienawidzi wszystkich naokoło? To zabawne że wyborcy POPiSu muszą oglądać tak zmanipulowaną papkę żeby przypadkiem nie przeszło coś o programie KNP...
Komentarzy6
Wyświetleń766
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wolnosciowiecWłocławek
Czy lekarze powinni podpisywać "Deklarację wiary" będąc
Czy lekarze powinni podpisywać "Deklarację wiary" będąc zatrudnionym w państwowych placówkach zdrowia.Moim zdaniem tak, ale po zwolnieniu się i przeniesieniu do prywatnych klinik i gabinetów.Znowu Kościół mąci jątrzy.Sam sobie kopie dołek . Jeszcze trochę i wchodząc do państwowej instytucji trzeba się będzie przeżegnać. Kto...
Komentarzy1
Wyświetleń774
Śledzących0
Ocena3
Mam taką cichą nadzieję że kiedyś i im odstrzela te
Mam taką cichą nadzieję że kiedyś i im odstrzela te puste łby.Niech staną oko w oko bez broni zobaczymy kto będzie lepszy. http://www.youtube.com/watch?v=4UIuJ50n_j0
Komentarzy4
Wyświetleń719
Śledzących0
Ocena1
Może to głupio zabrzmi ale kto z czytelników posiada
Może to głupio zabrzmi ale kto z czytelników posiada zdjęcia stare Włocławka chodzi mi o ul;Marchlewskiego,Stadion Włocławii czy Zakłady Papiernicze też im.Marchlewskiego.Może by umiescił kilka zdjęc sentyment mnie jakos na stare lata trapi.
Komentarzy5
Wyświetleń607
Śledzących1
Ocena2
Plebiscyt "ludzie Wolności" zakończony. W moim odczuciu to
Plebiscyt "ludzie Wolności" zakończony. W moim odczuciu to raczej "Ludzie sukcesu" bo w wielu przypadkach Ich sukces jest dziełem bezimiennych Polaków walczących o tę WOLNOŚĆ. Szkoda ,ze nie wszystkim przełożyło się to na sukces . Może następne 25 lat sprawi ,ze nie samą ideą większośc bedzie żyła? Najwyższy czas aby...
Komentarzy0
Wyświetleń509
Śledzących1
Ocena0
Proponuję @dzonnego_killera na Prezydenta
Proponuję @dzonnego_killera na Prezydenta Włocławka.Poglądy wszyscy znacie. Myślę ,że napisze co by zrobił zamiast tego co zrobił Pałucki.Masz jaja?
Komentarzy17
Wyświetleń825
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zadowolony komuszekWłocławek
Jest głęboka mądrość w teorii Marksa, zwłaszcza jeśli
Jest głęboka mądrość w teorii Marksa, zwłaszcza jeśli się ją czyta jako opis socjologiczny. Marks nie twierdzi, że burżuazja to cwaniacy, którzy wszystkich oszukali i w ten sposób się dorobili. Oni potrafili opleść świat siecią kolei żelaznych i zmieniać świat.Nic się nie zmieniło. Przykład pierwszy z brzegu: nasza...
Komentarzy14
Wyświetleń797
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA