Forum Włocławek

I Stało się! Ponad 30% młodzieży w Polsce w ankiecie
I Stało się! Ponad 30% młodzieży w Polsce w ankiecie przeprowadzonej na ponad 150 tyś małolatów w wieku od 13-19 lat głosuje za Nową Prawicą ponad 20% na Pis a tylko 12% na PO!!! Już widzę te telewizyjne wywiady i odwracanie kota ogonem, ale co teraz powiedzą, że co??? Na PO głosuje zaścianek i staruchy a na Nową Prawicę i PiS...
Komentarzy12
Wyświetleń604
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Dziś wyszło apogeum polskiej głupoty .Ledwo wróciłem z
Dziś wyszło apogeum polskiej głupoty .Ledwo wróciłem z prqacy dzieciaki znów wzniosły allarm że w Polsce jest rozróba .Poczekałem na wiadomości i co widzę katolików którzy żegnają generała .Nie żebym się czegoś czepiał bo zwisa mi każdy komuch ale ten człowiek już nie żyje więc po co ten spektakl.Uwierzcie mi że...
Komentarzy10
Wyświetleń738
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
@george_best napisał: cyt...Tylko denerwuje mnie ślepota
@george_best napisał: cyt...Tylko denerwuje mnie ślepota was Polaków ...koniec cyt. Co wy o tym myślicie.Czy człowiek Polak przyjmujący obywatelstwo innego kraju może wyrzec się swojej narodowości? Co ty kol robisz na tym Forum.Ja na pewno z Tobą nie będę wymieniał poglądów i proszę wszystkich o bojkot.Waść jesteś...
Komentarzy11
Wyświetleń809
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PolakWłocławek
Kiedy koniec SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWYCH
Kiedy koniec SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWYCH !!! PARLAMENTARZYŚCI POMÓŻCIE proszą mieszkańcy
Komentarzy3
Wyświetleń570
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BenonWłocławek
Jako fan Manchester United podziwiam piekną oprawę meczu w
Jako fan Manchester United podziwiam piekną oprawę meczu w Gdańsku . https://www.youtube.com/watch?v=e39UuJpf5jU Precz z preczem i komuną.
Komentarzy1
Wyświetleń566
Śledzących0
Ocena0
Wiam mam pytanie czy słuchał ktoś wczoraj wieczorem radia
Wiam mam pytanie czy słuchał ktoś wczoraj wieczorem radia włocławek leciała piosenka zespołu classic czy wiecie jaki tytuł ma ??
Komentarzy0
Wyświetleń493
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Adam KowalskiWłocławek
Chcialabym nadmienic problem pracy we wloclawku, bo
Chcialabym nadmienic problem pracy we wloclawku, bo poszukuje jej juz dluzszy czas, trafilam na oferte pracy jako salowa za 700 zl smiechy jakies jaka jest doceniona praca ludzka jak tu zyc w tym miescie. Proponowalabym Paluckiemu taka pensje,dorwali sie do koryta a znas sie smieja, jak czlowiek nie ma plecow nic nie osiagnie takie popieprzone...
Komentarzy2
Wyświetleń574
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wloclawiankaWłocławek
Nasza pseudokomunikacyjna spółka miejska nie jest chyba
Nasza pseudokomunikacyjna spółka miejska nie jest chyba taka biedna skoro zamierza w najbliższym czasie testować i kupić autobusy hybrydowe. Znowu wydoją miasto z pieniędzy dodatkowo likwidując kursy i wprowadzając podwyżkę cen biletów. Czymś przecież te autobusy trzeba spłacić.
Komentarzy1
Wyświetleń785
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez skullWłocławek
Dzisiaj jest Europejski Dzień Sąsiada. "Jak dobrze mieć
Dzisiaj jest Europejski Dzień Sąsiada. "Jak dobrze mieć sąsiada- jak dobrze mieć sąsiada- On wiosną się uśmiechnie, jesienią zagada, A zimą Ci pomoże przy węglu i przy koksie..." A czy dzisiaj są takie dobrosąsiedzkie stosunki nadal?
Komentarzy5
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Oto prawdziwe świadectwo
Oto prawdziwe świadectwo wiary.http://wiadomosci.onet.pl/prasa/wymazane-bolesne-milczenie-kosciola/fqhm3. Ciemnota i zakłamanie dały o sobie znać podczas wyborów do Europarlamentu. Kler górą !
Komentarzy1
Wyświetleń564
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Przykra wiadomość~ george best dla ciebie -W wieku 86 lat
Przykra wiadomość~ george best dla ciebie -W wieku 86 lat zmarł w środę Malcolm Glazer, właściciel piłkarskiego Manchesteru United. Informację o śmierci miliardera podali przedstawiciele Tampa Bay Buccaneers - klubu futbolu amerykańskiego NFL, w którym również był głównym udziałowcem.
Komentarzy1
Wyświetleń560
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
No i zaczęło się! Brudziński - jak i cały PiS zresztą
No i zaczęło się! Brudziński - jak i cały PiS zresztą snują znowu teorie spiskowe bo przegrali kolejny raz! Znak "X" na kciuku... myślę,że lepiej by było gdyby zabrali się za pisanie książek "science fiction" .Konkurencja dla Antka rośnie jak na drożdżach ... kiedyś śpiewano ,ze" u Stanieckich braci jest cyrk ,ze szkoda...
Komentarzy7
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Dane które właściwie każdy zna od
Dane które właściwie każdy zna od dawna! http://www.biztok.pl/gospodarka/polska-krajem-niedoli-niestety-wciaz-tak_a16386
Komentarzy10
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena3
Do wszystkich co tak jarają się że Unia wam tyle dała
Do wszystkich co tak jarają się że Unia wam tyle dała posłuchajcie ile wasz kraj wpompował w Greków. https://www.youtube.com/watch?v=kZSdVwOLh2U
Komentarzy1
Wyświetleń578
Śledzących0
Ocena1
W ramach podziękowań Wasza Ekcelencia Donal T.podwyższa
W ramach podziękowań Wasza Ekcelencia Donal T.podwyższa wam akcyzę na kolej a co za tym idzie żarcie pójdzie w górę. Ilu dało głosy i śmiało sie z Korwina.Poczekajcie na jesieni będziecie mieli kolejne prezenty.
Komentarzy5
Wyświetleń568
Śledzących1
Ocena0
A tu za pasem już kampania wyborcza w naszym Włocku.Stawiam
A tu za pasem już kampania wyborcza w naszym Włocku.Stawiam na trzecią kadencje Pałuckiego.SLD na pewno zdominuje Radę.
Komentarzy14
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~podsceniWłocławek
Dzisiaj władze miasta odniosły poważny sukces.Po
Dzisiaj władze miasta odniosły poważny sukces.Po kilkudziesięciu latach udało się im wyciąć kilka wiekowych i zdrowych drzew przy ulicy Okrężnej u wlotu na rondo,na Plac Powstanie Styczniowego.Wycinka ta związek z gruntowną przebudową owego ronda.Problem w tym,że nie zrobiono niczego w kierunku uratowania tych drzew.Warunki w...
Komentarzy5
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kenajWłocławek
Dzisiaj dzień matki. Dziękuję Ci mamo, że dałaś mi
Dzisiaj dzień matki. Dziękuję Ci mamo, że dałaś mi życie, za to, ze mogę istnieć. Za to, że zawsze w potrzebie jesteś blisko i wspierasz mnie. Te chwile razem spędzone, radosne i smutne, nigdy nie będą stracone. Wzloty i upadki? To nieistotne. Dla mnie liczysz się tylko ty.
Komentarzy5
Wyświetleń570
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~moherWłocławek
Ciekawa debata. Warto
Ciekawa debata. Warto posłuchać:) https://www.youtube.com/watch?v=3PO7nUDe7yQ
Komentarzy1
Wyświetleń543
Śledzących1
Ocena3
Już po wyborach więc dla tych co tak jarają się tą Unią
Już po wyborach więc dla tych co tak jarają się tą Unią że wszystko wam da a doskonale wiemy że tak nie jest.I tylko patrzeć jak będziecie spłacać jej długi wypowiedź mądrej osoby jak zgasił premiera Tuska w Europarlamencie.
Komentarzy10
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA