Forum Włocławek

Dobrze sie dzieje, że nareszcie dobiorą się do skóry
Dobrze sie dzieje, że nareszcie dobiorą się do skóry włocławskim ginekologom ze szpitala.Chociaż rodziłam wlatach 80, też tak podchodzili do rodzących.Mimo tego że moja ciąża była dużego ryzyka/ pierwsze dziecko zmarło/ co było zaznaczone w karcie, rodziłam 12 godzin i nie było rozwarcia , to dopiero zrobiono mi cesarkę, gdy...
Komentarzy0
Wyświetleń556
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~XLWłocławek
Haracz na ZUS! Nowe fakty, o których rząd wolałby abyśmy
Haracz na ZUS! Nowe fakty, o których rząd wolałby abyśmy nie wiedzieli! A tak na poważnie Polski niewolnik zawsze będzie miał pod górkę, bo Haraczu płacić musi dużo! Dużo więcej niż w Anglii przy 4 krotnie mniejszych zarobkach! http://www.fakt.pl/w-polsce-podatki-sa-wyzsze-niz-w-anglii,artykuly,443864,1.html
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
W Warszawie "anarchiści" na murach siedziby biura
W Warszawie "anarchiści" na murach siedziby biura nieruchomości Lloyd Properties napisali "Dach nad głową dla każdego" i "Dość eksmisji". Dla mnie to nie sa ani wandale ani anarchisci. Po prostu ludzie maja dosc tej sytuiacji i szukaja sposobu aby dotarlo to do decydentow. Z jednej strony buduje sie luksusowe wieze, z drugiej strony ludziom...
Komentarzy2
Wyświetleń873
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jak by to było we Włocławku? Budzisz się rano spijasz
Jak by to było we Włocławku? Budzisz się rano spijasz kawę i nagle do drzwi puka listonosz! Otwierasz a ten wręcza ci wezwanie od komornika! To nie jest zła bajka! Tak jest w słynnej gminie Rewal gdzie zadłużenie przekroczyło 80 procent rocznych dochodów, Kilkuset mieszkańców dostało w ostatnich dniach pismo od komornika z...
Komentarzy3
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena0
Włocławek kiedyś to keczup, koszykówka, komuna. Dziś
Włocławek kiedyś to keczup, koszykówka, komuna. Dziś ostała sie ino ta ostatnia.
Komentarzy5
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Nowy polski absurd. Odebranie prawa jazdy za długi
Nowy polski absurd. Odebranie prawa jazdy za długi alimentacyjne. Bez prawa jazdy nie mozna przemieszczac sie do pracy bo debile zlikwidowali transport zbiorowy. Nie lepiej dac prace i sciagac alimenty? Ta polska absurdalnosc jest coraz gorsza do zniesienia. I to urzednicy jednych z miast zadecydowali o odebraniu prawa jazdy. Co za tumani. To...
Komentarzy2
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
Poprosze o jakas alternatywe dla firmy S-F. Szukam firmy
Poprosze o jakas alternatywe dla firmy S-F. Szukam firmy oferujacej dostep do internetu conajmniej 8 mega za rozsadne pieniadze. Oczywiscie bezawaryjnosc jest priorytetem.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez skullWłocławek
Wzorem UM też postanowiłem zorganizować konkurs "Co to za
Wzorem UM też postanowiłem zorganizować konkurs "Co to za miejsca? Zamieściłem w Galerii Internautów 4 zdjęcia z całej serii, które wykonałem latem 2009 r.,a które cudownym zbiegiem okoliczności wczoraj odnalazłem (jak się ma setki, a może tysiące płyt pomieszanych z podobną ilością książek, czasopism i różnych opracowań -...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Podczas Igrzysk Olimpijskich w Soczi zawodnicy startujący w
Podczas Igrzysk Olimpijskich w Soczi zawodnicy startujący w snowboardowej konkurencji slopestyle mają za zadanie przeskoczyć rosyjską matrioszkę. Jak uważacie, jaką przeszkodę mieliby do pokonania zawodnicy gdyby igrzyska odbywały się w Polsce? Stawiam na profesora Glińskiego albo podobiznę gender.
Komentarzy0
Wyświetleń710
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez skullWłocławek
Prosze napisac jak to jest albo jak to by było. Uczen konczy
Prosze napisac jak to jest albo jak to by było. Uczen konczy gimnazjum. Otrzymuje swiadectwo . Następnie nie zdaje egzaminow do liceum. To gdzie on ma sie dalej uczyc . Przeciez musi przymusowo uczyc sie do 18 roku zycia.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~uczen na nuceWłocławek
Sam już nie wiem co mam sądzić o J.Owsiaku. Może lepiej
Sam już nie wiem co mam sądzić o J.Owsiaku. Może lepiej żeby oddał całą dokumentacje do NIK i byłby na jakiś czas spokój. http://wyborcza.pl/1,75478,15398666,Owsiak_kontra_bloger__Pozew_za__romskiego_macho__i.html#ixzz2sRy8fgjT
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Cudowne miasto Soczi :
Cudowne miasto Soczi : http://voila.pl/index.php?f=1781702.pps
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Kasa za darmo dla wszystkich znajomków! Ze względu na
Kasa za darmo dla wszystkich znajomków! Ze względu na ostatni skok na unijną kasę postanowiono iść na całość! http://niezalezna.pl/51612-beda-rozdawac-pieniadze-bez-kontroli-sensacyjna-zmiana-ustawy-o-przetargach
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Biedni ludzie pobieraja dary z MOPS-u no normalnie szok
Biedni ludzie pobieraja dary z MOPS-u no normalnie szok .Zobaczcie ten urywek filmu. http://www.youtube.com/watch?v=ROhJouwVpqg
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Kaszubowie z całego świata zjadą do Władysławowa.
Kaszubowie z całego świata zjadą do Władysławowa. Niedlugo beda chcieli "wolnosci" tak jak Ukrainczycy. Nasz Jasnie Pan Prezydent bedzie uczestniczyl w tym zjezdzie. Zreszta tylko tym zajmuje sie. Sytuacja w kraju wcale go nie interesuje. Rozlozyl z Tuskiem do reszty wszystkie sektory gospodarcze i jest z siebie zadowolony.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Chromolić wstawki o toksycznościach przeróżnych. Oto
Chromolić wstawki o toksycznościach przeróżnych. Oto kolejny filmik Adasia Wardęgi. Kochany gość, w jego wieku byłem właściwie taki sam. Tyle, że nie mogłem filmować, bo kamera w tamtych czasach miała wymiary ręcznej wyrzutni rakiet klasy Stinger i kosztowała majątek. http://www.youtube.com/watch?v=J-f-AjiNM00
Komentarzy0
Wyświetleń854
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Płonie siedziba prezydenta Bośni w Sarajewie - wracamy
Płonie siedziba prezydenta Bośni w Sarajewie - wracamy aż.... do wybuchu II wojny światowej.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~24 hWłocławek
Uwaga toksyczny szczaw i mirabelki lepsze od ziół
Uwaga toksyczny szczaw i mirabelki lepsze od ziół Palikota! http://niezalezna.pl/51593-odjazd-niesiolowskiego-mowi-ze-jego-przodek-negocjowal-pod-grunwaldem
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Polska rzadza fanatycy religijni ? 6 milionow złotych dla
Polska rzadza fanatycy religijni ? 6 milionow złotych dla Kościoła z resortu kultury - na budowę Świątyni Opatrzności Bożej. To ma zbawic ludzi od biedy ? Dotacja ta - to infrastruktura kultury. Na liscie sa dalsze dodacje dla kosciola. Ministrowi brakuje juz kasy na te wszystkie swietosci. Biedny kraj ta nasza Polska.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
Teraz jestem w związku z facetem, który od dziesięciu lat
Teraz jestem w związku z facetem, który od dziesięciu lat ma żonę i dwoje dzieci. Ona związana jest z inną dziewczyną. A ja mam jeszcze kochanka. Jak nazwać całą tę konstelację? chodzi o poliamorię : http://youtu.be/KgatzMBnuiQ
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA