Forum Włocławek

Nasz PUP uniewaznia wlasnie przetargi dotyczace kursow.
Nasz PUP uniewaznia wlasnie przetargi dotyczace kursow. Powodem uniewaznienia sa zaniedbania dotyczace informowania uczestnikow stajacych do przetargu. Takie sytuacje wlasnie pokazuja kompetencje pracownikow tej instytucji. Mam nadzieje ze ktos wezmie za to odpowiedzialnosc. Przez ta pseudoinstytucje bezrobotni beda musieli czekac kolejny miesiac...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez skullWłocławek
"Jedynym błędem okrągłego stołu było dopuszczenie
"Jedynym błędem okrągłego stołu było dopuszczenie styropianu do steru. A skutki takie są. Czy było do przewidzenia ? oczywiście, że było. Solidarność robiła wszystko, aby łajba POLSKA NA MORZU ÓWCZESNEGO KRYZYSU NABIERAŁA JAK NAJWIĘCEJ WODY, ZAMIAST SOLIDARNIE JĄ WYLEWAĆ. Doprowadzali do takiej sytuacji aby naród zmęczyć....
Komentarzy1
Wyświetleń900
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~itakWłocławek
Za "zaginiecia" wielkiej ilosci skladek (prawie 20 mld ZL)
Za "zaginiecia" wielkiej ilosci skladek (prawie 20 mld ZL) nie tylko ZUS powinien odpowiadac ale rowniez rzad, ktory do tego doprowadzil.Rzecznika rządu Małgorzata Kidawa-Błońska z debilnym usmiechem nie potrafiła odpowiedzieć co stalo sie z tymi pieniedzmi. To jest rzad ? Przeciez to jest mafijne podejcie do sprawy. Biedne rodziny za...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Fajnie mają w Toruniu, kilka sieci kablowych. Zapoznajcie
Fajnie mają w Toruniu, kilka sieci kablowych. Zapoznajcie się z jedną z ofert http://www.petrus.pl/telewizja/starthd/ i porównajcie z tym co daje S.F. Telewizja najtańszy pakiet 1/3 ceny, a kanałow 114;)
Komentarzy7
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MkWłocławek
Poczta polska wystawia tytuły wykonawcze jakim prawem
Poczta polska wystawia tytuły wykonawcze jakim prawem ? Urząd skarbowy ściga niepłacących abonamentu RTV ! Na jakiej podstawie poczta polska spółka akcyjna bez wystąpienia do sądu może ściągać dług ? Poczta polska w sposób nieuprawniony podszywa się pod organy administracji publicznej . Lawina ruszyła , poborcy skarbowi...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aniWłocławek
Mam nadzieje że znajdzie się wielu z was co pomoze temu
Mam nadzieje że znajdzie się wielu z was co pomoze temu człowiekowi. http://www.youtube.com/watch?v=49xXJGPcRAs
Komentarzy3
Wyświetleń607
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Rozebrano rozwalającą się kamienicę przy ul 3-go Maja.
Rozebrano rozwalającą się kamienicę przy ul 3-go Maja. Teraz już można prowadzić wycieczki szlakiem ku Wiśle. Jak Polska długa i szeroka drugiej tak " PIĘKNEJ " starówki nie znajdziecie. Ze względu jednakże na bezpieczeństwo zaleca się noszenie kasku i poruszanie się środkiem ulicy.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KOBRAWłocławek
Posel PSL (dla mnie tez nie jest lepsz, Wojtkowiak majacy
Posel PSL (dla mnie tez nie jest lepsz, Wojtkowiak majacy hodowle gesi proponuje marszałkowi naszego regionu rowniez hodowanie gęsi. Marszałkowi "cos nie wychodzi" z bydgoskim lotniskiem, które traci połączenia. Z lotów z Bydgoszczy do Warszawy zrezygnowały linie lotnicze LOT. Dla lotniska to duża strata,brak polaczen z liniami...
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Bądż gotowy już do drogi.... z pomocą mojej
Bądż gotowy już do drogi.... z pomocą mojej błękitnookiej żony jestem już spakowany i wyruszam skoro świt do Splitu. nowe miejsce, nowi ludzie .nowy projekt. Odpoczną co poniektórzy od mojego uszczypliwego języka.... na szczęście czas szybko leci zwłaszcza jak roboty się ma "po kokardę"... trzymajcie się ciepło,i szukajcie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Dzisiaj o 14.00 ZUS przejął 153 mld naszych oszczędności
Dzisiaj o 14.00 ZUS przejął 153 mld naszych oszczędności z OFE. "Podobno w dwóch banknotach – z Tuskiem i Komorowskim"
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Takie rzeczy moga zdarzyc sie rowniez. "Kobieta potrąciła
Takie rzeczy moga zdarzyc sie rowniez. "Kobieta potrąciła samochód". W gminie Nowa Wieś Lęborska, na drodze krajowej pijana kobieta szła po jezdni. Kierowca golfa próbował ominąć ja. Kobieta jednak nie zamierzała się usunąć i została uderzona lusterkiem bocznym. Patrol policji i obsluga karetki ze zdumieniem stwierdzili, ze kobieta...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Bieda i jeszcze raz bieda! Dlatego stanu rzeczy może być
Bieda i jeszcze raz bieda! Dlatego stanu rzeczy może być rozwiązanie! Gwarantowany Dochód na każdego obywatela! Sprawa rodzin wielodzietnych się rozwiąże, sprawa dzietności się rozwiąże, bo wiele dzieci to spory dochód! Sprawa emerytur się rozwiąże i tak teraz nie wiadomo czy w ogóle będziemy je mieć a haracz ZUS wydziera z...
Komentarzy27
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
A na Wyspach to nas już uwielbiają
A na Wyspach to nas już uwielbiają : http://www.sfora.pl/Skandal-na-Wyspach-Polacy-podrzucaja-nam-narkomanow--a64314
Komentarzy2
Wyświetleń967
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Wszystkim jest wiadomo ,że: http://youtu.be/HyaUliO_PXk
Wszystkim jest wiadomo ,że: http://youtu.be/HyaUliO_PXk
Komentarzy0
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Nawiedzeni polscy katolicy z pomoca Ukrainie. Aktualnie
Nawiedzeni polscy katolicy z pomoca Ukrainie. Aktualnie Ukrainczycy niszcza wlasny kraj grupa wiernych z parafii greckokatolickiej w Wałczu wzięła udział w pielgrzymce do Kijowa. Organizatorem uroczystości jest Kościół Greckokatolicki. Wiadomo w Ukrainie przy tej okazcji oblowi sie tamtejszy kosciol tak jak w Polsce. No i co ? Fanatyzm...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Witam, czy 15 lutego 2014r ma odbyć się w hali Mistrzów
Witam, czy 15 lutego 2014r ma odbyć się w hali Mistrzów amatorska gala mma? Ktoś coś wie na ten temat, gdzie i kiedy można nabyć bilety oraz od której godziny startuje, jakiś harmonogram? pzd i dzięki za odp
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlekWłocławek
Czas przemija a humor dalej mi dopisuje. Pozdrawiam i
Czas przemija a humor dalej mi dopisuje. Pozdrawiam i przesyłam filmik. http://www.youtube.com/watch?v=ZKZuswa1GSA
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Nasi szaleja z pomoca dla Ukrainy. Jakies Stowarzyszenie
Nasi szaleja z pomoca dla Ukrainy. Jakies Stowarzyszenie "Pokolenie" w Katowicach ruszyło ze zbiórką odzieży i śpiworów dla demonstrantów z Majdanu. Tamci ludzie maja jeszcze gdzie mieszkac i spiwory sa im niepotrzebne. Demonstruja z wlasnej woli. Kto tym dyrygyje ? Kosciol ? Polska ludnosc potrzebuje opieki. Jeszcze domagaja sie datkow na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
W Polsce mamy niebezpieczne pociągi. Rozbior kolei na spolki
W Polsce mamy niebezpieczne pociągi. Rozbior kolei na spolki przez przypomina rozbior Polski. Kolej w koncu zniknie. Ostra zima zatrzymuje "nowoczesne" pociagi w szczerym polu. Ale moze lepiej. Stojące pociągi są bezpieczniejsze od jadących. Pomimo wielu otrzezen, informacji i sagnalizacji na torach maszynisci kierujacy pociagami wprowadzani...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?Włocławek
Antek policmajster i dywagacje z tym związane -
Antek policmajster i dywagacje z tym związane - http://natemat.pl/11477,antoni-macierewicz-jako-talib-okladka-trafna-czy-przesadzona-waszym-zdaniem ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Oczytany Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA