Forum Włocławek

Dlaczego we Włocławku tyle agencji towarzyskich?
Dlaczego we Włocławku tyle agencji towarzyskich?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Dąbrowski 30Włocławek
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety, która skierowana jest do mieszkańców powiatu włocławskiego. Dotyczy ona rozwoju odnawialnych źródeł energii w powiecie włocławskim. Ankieta jest anonimowa. Odpowiedzi te pomogą mi w napisaniu pracy dyplomowej. Bardzo dziękuję za...
Komentarzy0
Wyświetleń584
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~studentWłocławek
Mówię z góry, że to nie moje klimaty, ale dodaję ze
Mówię z góry, że to nie moje klimaty, ale dodaję ze względu na to, że teledysk nakręcony w podwłocławskiej Kłóbce i ma już ponad 9mln odsłon. Podoba mi się początkowy tekst "babci" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WvKzyuL7ubQ
Komentarzy1
Wyświetleń955
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek
Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała
Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała się burza na forach na temat czy powinna i czy będzie pochowana na Wawelu.Prawo i Sprawiedliwość to partia nie z mojej bajki a także pan Kaczyński jest mi w swojej ideologii obcy ale nie jest powód aby takie rzeczy wypisywać i dawać upust swojej niechęci do ugrupowania....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
Popieram akcje kontrolowania autobusow. Zbyt czesto
Popieram akcje kontrolowania autobusow. Zbyt czesto przewoznicy lekcewaza bezpieczenstwo pasazerow.
Komentarzy1
Wyświetleń680
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
uprzejmie prosze pana o kontakt telefoniczny ktory byl
uprzejmie prosze pana o kontakt telefoniczny ktory byl swiadkiem mojego upadku ze schodow przy aptece na ul.promiennej w dniu 14 stycznia 2013r. okolo godziny 16.30 i pomagal mi wraz z moja zona podniesc sie z ziemi tel.607 215 872.W wyniku upadku doznalem urazu kosci ogonowej
Komentarzy2
Wyświetleń841
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~romanWłocławek
SCHRONISKO - przypominam, że można już głosować w
SCHRONISKO - przypominam, że można już głosować w corocznej akcji Tesco "pomóżmy zwierzętom przetrwać zime" :)
Komentarzy3
Wyświetleń883
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~eMeRWłocławek
Chyba podkładaja nam ,,nowego proroka ''...za 50 tyś
Chyba podkładaja nam ,,nowego proroka ''...za 50 tyś miesiecznie na wikcie u Kulczyka ...http://technowinki.onet.pl/inne/wiadomosci/co-w-1987-roku-twierdzil-aleksander-kwasniewski-o-,1,5395992,artykul.html -z Gierkiem nie wypalilo...może starozakonny chwyci ?A ja proponuję tow....Albina Siwaka ....albo ...Felka Dzierżynskiego ..jak...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Ważne, że zbudowano rondo na Toruńskiej, pod przyszłą
Ważne, że zbudowano rondo na Toruńskiej, pod przyszłą Aleję Jadwigi, który w tym roku będzie budowa od tego ronda z Toruńskiej do Promiennej i dalej do Wienieckiej.Do końca tego roku powstanie piękny odcinek, niestety przez niegospodarność tylko ten odcinek w tym roku, ale w przyszłym będzie dokończony aż do Kruszyńskiej....
Komentarzy2
Wyświetleń892
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SukcesyWłocławek
Prawie wszystkie chodniki ,które powinny być odśnieżane
Prawie wszystkie chodniki ,które powinny być odśnieżane przez Zarząd Dróg sa nie ruszone. Albo ZDM ma nie płacone albo nie wywiązuje się z obowiązków razem ze Strażom Miejską ,która powinna im walić mandat za mandatem.Ale Amber Gold.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Ze zdumieniem słuchałem Pani prof. Środy - mówiła, że
Ze zdumieniem słuchałem Pani prof. Środy - mówiła, że granice autonomii człowieka wyznacza krzywdzenie innych ludzi. I wg tej Pani samobójcy nie krzywdzą innych i mają prawo w imię własnej autonomicznej decyzji zakończyć swoje życie. Jestem w szoku! Ja nie mam żadnego tytułu naukowego, ale jasne dla mnie jest to i oczywiste, że...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarekWłocławek
Byłem przed świętami w Klubie P...... ,fajny klub ochrony
Byłem przed świętami w Klubie P...... ,fajny klub ochrony brak,dostałem po ryju, głowa trochę popękała ale się ubawiłem.Tylko ktoś niepotrzebnie po gliny zadzwonił i tych ziomali cośmy się z nimi pobili na dołek wywieźli.Teraz byłem jak Owsiak grał, ochrony też nie było ale i po ryju komu też dać nie było.
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~stasiek wielanekWłocławek
Polska kupila nastepny zlom od USA. Dreamlinery psują się.
Polska kupila nastepny zlom od USA. Dreamlinery psują się. LOT "nie boi" się awarii tych maszyn. Maszyna bedzie kursować do Stanów Zjednoczonych. Twierdzą, że pasażerom nic nie grozi. Niedawna awaria Dreamlinera, wycieki z silnika samolot zapalił się na lotnisku. Samolot z usterka wrócił do Warszawy pusty. Drugi Dreamliner też się...
Komentarzy27
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
W przyszłym roku POdobno na licytacji u Owsiaka będą ...
W przyszłym roku POdobno na licytacji u Owsiaka będą ... koszerne ..cebula i ...czosnek ....http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/65-tys-zl-za-prezent-od-j-kaczynskiego-gronkiewicz,1,5395241,wiadomosc.html ...a w licytacjach będzie obowiązywać ...dyscyplina partyjna ....a kolejki do specjalistów jak były tak będą...i o to im chodzi .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
kto zadecydowal ze spoldzielni zazamcze o doborze feralnych
kto zadecydowal ze spoldzielni zazamcze o doborze feralnych plytek przy pawilonie na ul. Promiennej.Ludzie slizgaja sie na nich i przewracaja sie na schodach .Niska temperatura i opady zalegajacego sniegu na schodach powoduja wywrotki i upadki ludzi, czas aby ktos sie tym zajal i skontrolowal ten stan rzeczy
Komentarzy4
Wyświetleń953
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zosiaWłocławek
dlaczego nie jest odsniezana kladka dla pieszych przy Wuceku
dlaczego nie jest odsniezana kladka dla pieszych przy Wuceku na ul.torunskiej.Dzwonilam do strazy miejskiej i powiedziano mi ze kladka jest w remoncie i nie wyloniono firmy odsniezajacej.To dlaczego jest dopuszczona do eksploatacji skoro jest w remoncie.Kto bedzie odpowiadal jak dojdzie do urazu w czasie zimy.
Komentarzy0
Wyświetleń592
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zosiaWłocławek
serdecznie prosze o kontakt pana ktory byl swiadkiem mojego
serdecznie prosze o kontakt pana ktory byl swiadkiem mojego upadku na schodach przy aptece przy ulicy Promiennej ,ktory pomogl mi sie podniesc ze sniegu.moj tel.607215872
Komentarzy0
Wyświetleń522
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~romanWłocławek
Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych
Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych lokalnych władz w Biuletynie Informacji Publicznych i zastanawia mnie oświadczenie Pana komendanta Straży Miejskiej we Wlocławku. W 2011 roku ten Pan z tytułu umowy o prace zarobił 74 051,40 pln i 77 484,94 z tytułu emerytury. Zastanawia mnie kim ten człowiek był w przeszłości, jak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez adams452Włocławek
W Warszawie zarzadzono płatny przejazd Trasą Toruńską dla
W Warszawie zarzadzono płatny przejazd Trasą Toruńską dla miejskich autobusów. Trasa Toruńska stala sie drogą ekspresową, a kursujące nią autobusy miejskie zapłacą tzw. e-myto, jak wszystkie ciężkie pojazdy. Bedzie wzrost kosztów w transporcie zbiorowym, który poniosą pasażerowie. Nasze nie daj sie boze Ministerstwo Transportu...
Komentarzy2
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jak sądzicie ile to jeszcze potrwa zanim się zawali cały
Jak sądzicie ile to jeszcze potrwa zanim się zawali cały systemik? http://biznes.onet.pl/dziura-w-zus-ie-bedzie-znacznie-wieksza-niz-zaklad,18490,5394553,1,news-detal
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA