Forum Włocławek

Wizytówka tego rządu ,jak odbić sobie na kierowcach
Wizytówka tego rządu ,jak odbić sobie na kierowcach niedokończone i pękające PŁATNE autostrady i dziurawe drogi jednocześnie odwracajac uwagę Polaków od niekompetencji politykierów i marnotrawstwa pieniędzy podatników -http://vod.pl/tomasz-lis-na-zywo,105392,w.html - stara szkoła POkomunistyczna . A niech sie boją ,będą płacić...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
Warto obejrzeć wywiad dziennikarki amerykańskiej z
Warto obejrzeć wywiad dziennikarki amerykańskiej z prezydentem Białorusi Aleksandrem Łukaszenko: http://www.youtube.com/watch?v=GPGJCLpdufY Oczywiście to dla tych co chcą wiedzieć więcej. Trwa to około 45 minut.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~VIDEOWłocławek
Fordończyk po pijanemu awanturawal sie z domownikami i
Fordończyk po pijanemu awanturawal sie z domownikami i skatowal pieska. Policjanci interweniowali.Zwierzę z obrażeniami przewieziono do weterynarza. Polska patologia? Niektorzy sami nie maja co jesc a trzymaja zwierzeta. Zwierzyna zaglodzona wloczy sie i czesto jest grozna. Juz najwyzszy czas aby zajac sie takimi wlascicielami zwierzat.
Komentarzy2
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~?Włocławek
Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke
Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke piachu, soli ? po ostatnich opadach śniegu na Celulozowej owszem odśnieżono ale żeby nie posypać ??? za co my płacimy ponad 700 zł czynszu ?
Komentarzy4
Wyświetleń989
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Piotr WrockiWłocławek
Gdzie są miejsca parkingowe na osiedlu POŁUDNIE!!! Prezes
Gdzie są miejsca parkingowe na osiedlu POŁUDNIE!!! Prezes tylko obiecuje a prawda jest taka, że to przerosło jego umiejętności. Gdzie ....... honor.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZIBIWłocławek
Dramat w Sanoku,nazywanie dziecka "17-letnią kobietą" jest
Dramat w Sanoku,nazywanie dziecka "17-letnią kobietą" jest niewiarygodną manipulacją ze strony policji.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~spWłocławek
Czy nie myslicie, ze urzadzanie akcji harytatywnych to jest
Czy nie myslicie, ze urzadzanie akcji harytatywnych to jest mydlenie oczu ? Podwyzsza sie ludziom WAT, rujnuje zaklady, likwiduje fundusz zdrowia, podwyzsza oplaty, pomnaza sie polska nedze...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
ostatnio z dobrego źródła usłyszałem że , w naszej
ostatnio z dobrego źródła usłyszałem że , w naszej straży miejskiej zaczęła się jakaś wojna pracownicy kontra komendant. Podobno idzie o jakies naruszenia prawa, jakies bezpodstawne zwolnienia pracowników pomijając tych którzy sami odchodzą bo brakuje im na życie z pensji. Tak sobie myślę nie mając żadnych z nimi doświadczeń...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~hokuspokusWłocławek
A jak tam nasi strażnicy :http://youtu.be/_r52-cFWquc
A jak tam nasi strażnicy :http://youtu.be/_r52-cFWquc
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Dla ludzi lubiących myśleć:) Oczywiście wszystko zawsze
Dla ludzi lubiących myśleć:) Oczywiście wszystko zawsze trzeba interpretować według swojego mniemania:) https://www.youtube.com/watch?v=qrS-u8dbuuQ
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
To mamy posłankę ,,przyklejoną do stołka'' ? rolnicy z
To mamy posłankę ,,przyklejoną do stołka'' ? rolnicy z okolic Włocławka narzekają na brak przedstawiciela-obroncy ich interesów (zamknięta cukrownia Brześć) , a tu posłanka tyle lat ,,chodzi ze stołkiem ''? Ciekawe czy wszędzie ?...
Komentarzy4
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena3
Niektore samorzady stawiaja sobie pytanie czy nie trzeba
Niektore samorzady stawiaja sobie pytanie czy nie trzeba zlikwidowac straz miejska. Czy straz miejska jest potrzebna ? Jest to instytucja coraz bardziej niepopularna od kiedy stala sie organem scigania. Straz powinna sluzyc spoleczenstwu pomoca a nie spelniac role policji.
Komentarzy4
Wyświetleń967
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Teraz mogliśmy zobaczyć TVKuj... jak blado wypada Pan Radny
Teraz mogliśmy zobaczyć TVKuj... jak blado wypada Pan Radny Chmielewski z kontr rozmówcą, akurat Radnym Pawlakiem. W TV WC tylko Chmielewski, Bieńkowski, Borowiak "walą" w zarząd Włocławka bo tam bezrefleksyjnie nie mają kontr rozmówców. A dlaczego nie mają, bo TV WC>>. to stronnicza telewizja, anty Pałucka...!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MichałWłocławek
Jakiś czas temu, powstała inicjatywa, mająca na celu
Jakiś czas temu, powstała inicjatywa, mająca na celu prowadzenie ze stacją TV4 rozmów, dotyczących emisji przez nią, kultowego już anime "DRAGON BALL". Dla wielu z Nas / Was "DRAGON BALL" to niezapomniany okres dzieciństwa, który długo pozostanie w naszej pamięci, jak gra w kapsle, pierwsza strzelona bramka na boisku, czy też pierwsza...
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AlfonsikWłocławek
Nie gdzieś indziej tylko na tym forum jakiś pisowiec
Nie gdzieś indziej tylko na tym forum jakiś pisowiec wkleił sagę rodu Komorowskich i zarzucał ,że ojciec miłościwie nam panującego Prezydenta był agentem KGB. Proszę przeczytać prawdziwy artykuł o rodzie Komorowskiego. http://www.wilnoteka.lt/pl/video/kowaliszki-skad-prezydenta-rod
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
W Polsce mozna pozwolic sobie na wszystko ale pod warunkiem
W Polsce mozna pozwolic sobie na wszystko ale pod warunkiem ze jest sie przy korycie. Zrobiono specjalne przystanki pociągów dalekobieżnych w Legionowie dla wpływowych urzędników. Aż trzy dalekobieżne pociągi będą się zatrzymywać w podwarszawskim Legionowie, w tym samym czasie linie autobusowe, dworce, pociagi masowo sa likwidowane. I...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
W Polsce partyjne matoły testują inne rozwiazanie -
W Polsce partyjne matoły testują inne rozwiazanie - pękajace autostrady i pasy startowe na lotniskach , radary , ,,schetynowki'' analogicznie do gierkówek , bo jeszcze nie wszyscy przy korycie założyli konta w Szwajcarii więc kradną w ramach ustawy o zamowieniach publicznych ... z naszych podatków ......
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Technikum Elektryczne we Włocławku 23 miejsce w
Technikum Elektryczne we Włocławku 23 miejsce w ogólnopolskim rankingu techników, ale 12 !!! w wynikach PAŃSTWOWEGO i dającego jasny pogląd na poziom, egzaminu maturalnego. BRAWO !!!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Chcę założyć gaz do auta ASTRA 2 1.4 i nie wiem na
Chcę założyć gaz do auta ASTRA 2 1.4 i nie wiem na którą firmę się zdecydować?Jest kilka w naszym mieście,proszę o pomoc,opinie.Bo naprawdę trudno wybrać.Można również kierować odpowiedzi na mojego emaila:[email protected]ę potraktować to poważnie.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Magda FrasWłocławek
Romantyzm i honor
Romantyzm i honor Polaków: http://www.youtube.com/watch?v=pDBE7Ub5FFk&list=UU1m55jOrRYPXT9g7X_BczOg&index=50 Warto posłuchać.
Komentarzy1
Wyświetleń608
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Warto obejrzećiposłuchaćWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA