Forum Włocławek

I znów propaganda sukcesu,usuwa się posty niewygodne dla
I znów propaganda sukcesu,usuwa się posty niewygodne dla władzy,bo wiadomo nikt i nigdy nie wygra w pojedynkę,do tego trzeba całego narodu,rząd banda ....., podążył za eurolandem
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ha,haWłocławek
No to p.PREZYDENT POJECHAŁ PO CAŁEJ BANDZIE!!!ZA
No to p.PREZYDENT POJECHAŁ PO CAŁEJ BANDZIE!!!ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW ZAFUNDOWAŁ SOBIE LIMUZYNĘ I TERAZ ZAPRASZA ABY WŁOCŁAWIANIE LICYTOWALI SIĘ O PRZEJAŻDŻKĘ OWĄ LIMUZYNĄ I JESZCZE RAZ ZAPŁACILI.!!! TO JEST NIBY DAR DLA ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY!KPINA CZY CO?!
Komentarzy3
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~obiektywnaWłocławek
Hahaha! No to musiałem wkleić - tak w ramach karnawału.
Hahaha! No to musiałem wkleić - tak w ramach karnawału. Zobaczcie ludziska kolekcję starych zdjęć rodzinnych: na niektórych najwyraźniej uwieczniono rodziny zombiech, inni kojarzą się z Rodziną Addamsów (i z gośćmi, których Addamsowie zaprosili na bal), a jeszcze inni przypominają familię z horroru "Dom 1000...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Kontrolujace sluzby pstrykają kierowcom fotki, oślepiają
Kontrolujace sluzby pstrykają kierowcom fotki, oślepiają lampami błyskowymi. Eksperci zastanawiaja sie czy zamontowano je zgodnie z przepisami, mają co do tego wątpliwości. Niestety, rozpowszechniany jest w naszym kraju terror zalegalizowany przez rzad. Straz nie powinna miec prawa do kontrolowania obywateli.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
SĘDZIA TULEJA WYCOFUJE SIĘ!!! Od kilku dni trwa medialny
SĘDZIA TULEJA WYCOFUJE SIĘ!!! Od kilku dni trwa medialny spektakl z sędzią Igorem Tuleyą w roli głównej. Sporo uwagi poświęcono doniesieniom, które sędzia miał złożyć w związku z rzekomymi nieprawidłowościami podczas akcji Centralnego Biura Antykorupcyjnego w sprawie doktora Mirosława G. I wiadomość z ostatniej chwili –...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Wieniecki Zakątek czy Podgrodzie w Kowalu na wesele 100
Wieniecki Zakątek czy Podgrodzie w Kowalu na wesele 100 osobowe?
Komentarzy9
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Patrycja PawlakWłocławek
ze specjalną dedykacją dla antydziałkowca vel ?????? vel
ze specjalną dedykacją dla antydziałkowca vel ?????? vel nie wiadomo co jeszcze.On często coś tam o czosnku pisuje więc powinno mu się spodobać http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Szwecja-wydala-nakaz-aresztowania-szmuglerow-czosnku-z-Chin,wid,15237453,wiadomosc.html
Komentarzy3
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pionierWłocławek
MPEC - wywiad z v-ce prezesem tej spółki to czysta
MPEC - wywiad z v-ce prezesem tej spółki to czysta żenada.Argumenty jakich używa wobec Chmielewskiego to jakiś żart.Wspomnę tu o szkoleniach(imprezach okolicznościowych)jestem w posiadaniu zdjęc z imprez MPEC i uwierzcie mi też jest na co popatrzeć.Pawlak wspominał o fachowości swojej,wspomniał że spółka cukrowa ma się dobrze-tak...
Komentarzy1
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widz tv KujawyWłocławek
Kolega "po fachu" Lecha Kaczyńskiego prezydent Klaus dał
Kolega "po fachu" Lecha Kaczyńskiego prezydent Klaus dał plamę! Następny "mąż stanu"!Podoba mnie się akcja Czechów. Tam ściągają portrety a u nas obwożna wystawa naszego"męża stanu" trwa w najlepsze! Tak sobie myślę czy to jeszcze były prezydent czy już celebryta?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
A tak robi się w konia ogłupione społeczeństwa Unii , a
A tak robi się w konia ogłupione społeczeństwa Unii , a kasa płynie przez walące czosnkiem banki i pejsacze się cieszą - http://wiadomosci.onet.pl/nauka/globalne-ocieplenie-wyhamowalo-zaskakujace-wyniki-,1,5389047,wiadomosc.html- kiedy to ogłupianie ociepleniem się skończy -chyba po upadku (niedługim) eurokołchozu .
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
Szanowna Redakcjo a gdzie mój wpis o Waszym "Przeglądzie
Szanowna Redakcjo a gdzie mój wpis o Waszym "Przeglądzie prasy na dzień dobry"? Wypadałoby choć odpisać jeśli się ze mną nie zgadzacie. Mimo to pozdrawiam.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wojtekWłocławek
Szkoda ,że w Polsce jeszcze nie wprowadzono do przepisów o
Szkoda ,że w Polsce jeszcze nie wprowadzono do przepisów o ruchu drogowym kar za używanie obraźliwych słów i gestów wobec kierowców i funkcjonariuszy policji. W Niemczech przepisy te obowiązują już od kilku lat i na pewno kultura jazdy była i jest tam o wiele większa. A oto niektóre tłumaczenia. Geldstrafen für folgende...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Temat Studniówki ZST jest ciekawym tematem czy ktoś wie jak
Temat Studniówki ZST jest ciekawym tematem czy ktoś wie jak się dalej potoczyła sprawa w szkole co hotel zrobił w tej sprawie żeby zrekompensować a co na to Pani Marzena B.
Komentarzy3
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Poseł Włocławek
"dlaczego nie daję na
"dlaczego nie daję na Owsiaka" http://www.kontrowersje.net/tresc/owsiak_odsyla_potrzebujacych_do_tabloidu_warzecha_ty_ciezki_frajerze macie swojego bohatera, hehehe
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~m.i.b.Włocławek
W jedej ze szkol w Toruniu ewakuowano 65 uczniów. Pękł
W jedej ze szkol w Toruniu ewakuowano 65 uczniów. Pękł strop sali gimnastycznej. Takich niebezbiecznych obiektow jest wiecej. Brak pieniedzy na odpowiednie remonty i konserwacje. Przy budowie nowych obiektow tez jest fuszerka. Rzad postaral sie o to ze brakuje nam ludzi kompetentnych, fachowcow. W kraju zostaly przewaznie samouki.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy nie ma mocnych na władze Włocławka.Co robią posłowie
Czy nie ma mocnych na władze Włocławka.Co robią posłowie PO ,żeby wreszcie rozliczyć wszystkie dotychczasowe inwestycje z udziałem funduszy UE?Przecież tutaj pieniądze wyrzuca się w błoto, a władza naśmiewa się z obywatelskiej krytyki. Czas ich rozliczyć i pogonić z tego miasta ,żeby więcej nic nie zepsuli.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Byłem w niedzielę w ambulatorium dyżurnym na Grodzkiej i
Byłem w niedzielę w ambulatorium dyżurnym na Grodzkiej i jestem mile zaskoczony obsługą przemiłą pielęgniarką i panią doktor, najbardziej jednak tym że nie musiałem stać w kolejce tak jak jest na Kilińskiego. Oby tak dalej!!!
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pacjentWłocławek
Orientuje się ktoś czy w kręgielni można już drinkować?
Orientuje się ktoś czy w kręgielni można już drinkować? ;p I przy okazji jakie są tam ceny ?
Komentarzy3
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RRRWłocławek
,,O take Polske walczyliśmy ''?
,,O take Polske walczyliśmy ''? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wojciechowski-grozi-nam-masowy-wykup-polskiej-ziem,1,5387931,wiadomosc.html - a gdzie szumne ,,zakłamania '' ze to jest niemozliwe ? Cichy rozbiór trwa za zgodą sprzedajnych ,,elit'' POlitycznych .A co na to owce , ich wełna jeszcze nie sprzedana ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Szczuka wczoraj w TV oburzyła się na Terlikowkiego, który
Szczuka wczoraj w TV oburzyła się na Terlikowkiego, który zapytał się o to czy Poseł/anka Grodzki/a jest kobietą czy mężczyzną wg Szczuki. I co biedna Kazimiera nie wiedziała co odpowiedzieć, bo Grodzki/Grodzka urodziła się i umrze mężczyzną, bo to fakt biologiczny i żadne słowne zamienniki niczego nie zmienią! Grodzki/a...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MinistraWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA