Forum Włocławek

Zgody między nami nie będzie.A okres Bożego Narodzenia to
Zgody między nami nie będzie.A okres Bożego Narodzenia to w Polsce prawdziwe święto hipokryzji. http://rybitzky.salon24.pl/376145,zgody-miedzy-nami-nie-bedzie
Komentarzy2
Wyświetleń855
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Nasi posłowie otrzymali właściwe paczki pod
Nasi posłowie otrzymali właściwe paczki pod hoinkę-500zł podwyżki /sami tak zdecydowali nie pytając się upodlonego narodu/.A miesięcznie jeszcze dostają: 10 tyś. zł. pensji. 2500 zł diety. 12200 zł na prowadzenie biur poselskich. TO SĄ DOPIERO BIZNESMENI - BRAWO.
Komentarzy2
Wyświetleń769
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Z okazji typowo polskich świąt ,takie ciekawe dane Urzędu
Z okazji typowo polskich świąt ,takie ciekawe dane Urzędu statystycznego na temat emigracji zarobkowej Polaków -,,emigracja zarobkowa ostatnich 4 lat lat jest o 70% większa od tej z lat przemian ustrojowych(88-95)''.Czy to znaczy ,że Polacy uciekają z ,,zielonej wyspy '' by godnie zarabiać i żyć ?
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Samolot linii francuskich Paryż - Nowy York, A 330, musiał
Samolot linii francuskich Paryż - Nowy York, A 330, musiał w niedzielę zawrocić z powodu "małej usterki". Liberalizm i mondializacjam - biznes, doprowadzają do katastrof. Oczywiście nie chciano ujawnić tej "malej usterki". Samolot wypełniony był pasażerami.
Komentarzy3
Wyświetleń915
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Zauważyłem dzisiaj, że na ul. Michelińskiej w Michelinie
Zauważyłem dzisiaj, że na ul. Michelińskiej w Michelinie znaki drogowe są stawiane bez sensu. Ustawione zostały znaki "zakaz zatrzymywania się" dla samochodów ciężarowych. Komu to ma służyć. Nie wiem kto znaki stawia, ale zarządza drogą MZD. Dziwne, że ustawione są tylko na części ul. Michelińskiej.Nie ma na to żadnego...
Komentarzy2
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ObserwującyWłocławek
ja mam takie pytanie nigdy mnie jego osoba nie interesowała
ja mam takie pytanie nigdy mnie jego osoba nie interesowała do momentu lansu w tv chodzi mi o ks. biskup M. naszego .Człowiek z złotych łańcuchach wypicowany ,salony u niego jak w prezydenckim apartamencie ,ale może ma taki styl ale pytanie jest takie czy on się udziela pomagając biednym co kol wiek coś dla ludzi ?bo mozę nie wiem i nie...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Przed Świętami Bożego Narodzenia różni ludzie i
Przed Świętami Bożego Narodzenia różni ludzie i instytucje organizują kolacje wigilijne dla biednych i bezdomnych a potem na cały rok zapominają o nich. Jak myślę o tym to zbiera mi się na wymioty.To wszystko robione jest do rozgłosu i poklasku.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Bezdomny pies. Włocławskiej Straży Miejskiej jak i
Bezdomny pies. Włocławskiej Straży Miejskiej jak i Schronisku przy ulicy Przemysłowej 16 przydało by sie postać na deszczu w te grudniowe popołudnia żeby na własnej skórze poczuli jakie to przykre kiedy piesek którym nie chcą się zająć mimo kolejnych zgłoszeń błąka się od kilku dni przy ulicy Barskiej. Ci ludzie nie mają...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Marcelina MiłekWłocławek
Szukam instytucji ktora skutecznie zwalczy smrod palonych
Szukam instytucji ktora skutecznie zwalczy smrod palonych butelek i innych rzeczy ktore wydobywaja sie z kominow w naszym miescie moze zmierza sadze na kominie i bedzie wiadomo czym sie pali i odpowiednie konsekwencje wyciagnie prosze o jakies namiary do kogo sie zwrocic oby skutecznie
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Wesołych Świąt wszystkim życze, dużo zdrowia i sił na
Wesołych Świąt wszystkim życze, dużo zdrowia i sił na ten nadchodzacy rok, wytrwałości w dziele publicystyki dziennikarskiej, mniej wrednych i kąsliwych uwag oraz konstruktywnej krytyki. Pogody ducha dla wszystkich aktywnych na tej stronie. I przepraszam za orty, proszę o wyrozumiałość, Nobody's Perfect
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Biznes, biznes i naiwnosc ludzka. We Francji 30 tys kobiet
Biznes, biznes i naiwnosc ludzka. We Francji 30 tys kobiet otrzymalo protezy piersi zrobione z materialu uzywanego w przemysle. Tworzywo to grozi rakiem, moze byc pekniete i sprowokowac zakazenie. Byly kobiety operowane, ktorym wczesniej ujeto piers w zwiazku z rakiem. Byly tez operacje estetyczne. W momencie kryzysu dylemat dla ubezpieczen...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Ku uciesze plebstwa: http://fara.pl/index.php/farademo.html
Ku uciesze plebstwa: http://fara.pl/index.php/farademo.html
Komentarzy1
Wyświetleń725
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wlecWłocławek
Dzisiaj w necie rekordy wyświetleń bije filmik z
Dzisiaj w necie rekordy wyświetleń bije filmik z życzeniami Laty.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez amityrWłocławek
Co się dzieje z nowym basenem? Czy nie powienien juz być
Co się dzieje z nowym basenem? Czy nie powienien juz być czynny?
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kickWłocławek
Moim zdaniem utrzymywanie ponad 20 radnych to strata
Moim zdaniem utrzymywanie ponad 20 radnych to strata pieniędzy. Jak chcą pracować dla społeczeństwa, jak powiedział jeden z nich - służyć wyborcom- to niech każdy z nich zrezygnuje z diety. 25 radnych razy prawie 2 tysiące miesięcznie, to jest duża kasa. Ile dobrego można za to zrobić.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ArekWłocławek
Panie Marku Wojtkowski proszę nie przypisywać sobie
Panie Marku Wojtkowski proszę nie przypisywać sobie nieswoich zasług! W sprawie jedynki nie zrobił Pan nic. Kompletnie nic.
Komentarzy1
Wyświetleń752
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LeopoldWłocławek
Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto
Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Od znajomej słyszałem ostatnio, że Państwowa Inspekcja
Od znajomej słyszałem ostatnio, że Państwowa Inspekcja Pracy zabrała się za sprawdzanie Instytucji Medialnych (tzn. radio i telewizjopodobnych) w naszym mieście. Domyślam się, że ma to coś wspólnego z wykorzystywaniem pracowników do pracy w świątek, piątek czy niedzielę. Czy ktoś coś słyszał o tych kontrolach?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KapitalistaWłocławek
Deputowany Anglik urządzil sobie we francuskich Alpach
Deputowany Anglik urządzil sobie we francuskich Alpach wieczór kawalerski o temacie nazistowskim. Ubrali się w mundury SS i oddawali hołdy hitlerowskie. Restauracja złożyla skargę do prokuratury, deputowany zastał "wylany" przez Kamerona. Naszym politykom natomiast odpowiadają tacy ludzie. Przykładem są manifestacje w Warszawie.
Komentarzy1
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
Jak się znalazł materiał wybuchowy na ciele Wassermana.
Jak się znalazł materiał wybuchowy na ciele Wassermana. Przecież grobu nie wysadzali. http://demostenes.nowyekran.pl/post/44918,slady-materialow-wybuchowych-na-ciele-zbigniewa-wassermanna
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA