Forum Włocławek

Mam 10 lat i chodzę do czwartej klasy szkoły podstawowej.
Mam 10 lat i chodzę do czwartej klasy szkoły podstawowej. Wczoraj wieczorem byłam we Wzorcowni i zobaczyłam coś co mi się bardzo nie podobało. Były to dwa renifery w małej zagrodzie. Mają tam stać od rana do wieczora do poniedziałku. Muzyka grała bardzo głośno, a renifery ledwo się ruszały. Uważam, że te renifery bardzo się...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Agata RogozińskaWłocławek
BOGACZE I BOGACZO-URZEDNICY tak chetnie wyjezdzaja do
BOGACZE I BOGACZO-URZEDNICY tak chetnie wyjezdzaja do Warszawy i innych wiekszych miast Polski i Swiata bo..... ;-) No wlasnie dlaczego? Dlaczego nie konsumuja dobr, na ktore ciezko zapracowali "innowacyjna mysla gospodarcza" - tutaj wsrod swoich? Ano dlatego ze sie na codzien zle z tym czuja bo widza jak kazdy im sie sztucznie przymila, schlebia,...
Komentarzy3
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kameraWłocławek
Co za ściema z firmą poszukującą osoby do roznoszenia
Co za ściema z firmą poszukującą osoby do roznoszenia ulotek w mieście. Kiedy chcą zmienić ekipę bezczelnie wmawiają że ulotki nie dotarły do skrzynek mieszkańców. Sami pobierają opłaty od każdej firmy która zleca im rozniesienie gazetek a tym którzy roznoszą płacą jak za rozniesienie jednej kiedy ta osoba dźwiga np. cztery...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KlarysaWłocławek
Znaleziono psa na zazamczu, w okolicach manhattanu. Posiada
Znaleziono psa na zazamczu, w okolicach manhattanu. Posiada charakterystyczne oczy, jedno inne od drugiego. Jest średnio-dużego wzrostu, udomowiony, wytresowany. Kontakt: 601-668-140 lub [email protected]
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AlfredWłocławek
Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry
Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry bardzo.Od dawna czytam i w końcu podąłem decyzje zalogowania się. Na początku chciałem się poradzić.Mam parę złotych i chciałem gdzieś zainwestować . Nie żeby to były jakieś grube pieniądze . Znalazłem ciekawą stronkę . Co na ten temat sądzicie?...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Jak zakłada sie firme w Angli / zasłyszane w tvn
Jak zakłada sie firme w Angli / zasłyszane w tvn biznes/zgłoszenie 18funtów,załozenie konta /trzeba przedstawic dokument oplaty za media/ to jest dowodem ze sie zamieszkuje w Angli,to juz wszystko, oplata ala zusu to kwota od 40 do 100funtów/miesiac, czas zalatwienia to 3godziny /o Boże widzisz i nie grzmisz a taki religijny naród. Po co...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maxWłocławek
Po 18 latach pertraktacji Organizacja Handu Międzynarodowego
Po 18 latach pertraktacji Organizacja Handu Międzynarodowego przyjęla Rosję do swych szeregów. Czy to coś zmieni dla nas ? Raczej nie i tam mamy tylko podróbki chińskie. W Rosji będzie jak u nas. Krajowe produkty giną, rzemiosło na poziomie zerowym,wzrastają tylko ceny, ziemia rolnicza betonowana. Możemy upajać się mondializacją. W...
Komentarzy2
Wyświetleń979
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom
Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom bezpłatne leczenie i w tym refundację leków -a tymczasem rząd toczy spór , czy pacjent(za którym podobno idą pieniądze z systemu ) ma prawo do refundacji leków i dostęp do lekarzy specjalistów -czy to nie są jawne kpiny i igranie z życiem Polaków ? Czy tylko bogaty (czytaj...
Komentarzy3
Wyświetleń851
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
wczoraj w godzinach południowych zagubiono telefon Sony
wczoraj w godzinach południowych zagubiono telefon Sony Ericsson Xperia Neo w okolicach ulicy Kaliskiej, mam tam wiele bardzo waznych kontaktów, nagroda dla znalazcy, kontakt 602738005, dziekuje.
Komentarzy0
Wyświetleń626
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gosiaWłocławek
Czyja prawda? Konferencja prasowa - Stanowisko Ruchu Palikota
Czyja prawda? Konferencja prasowa - Stanowisko Ruchu Palikota ws. krzyża w Sejmie. Ruch Palikota - Biuro Prasowe Klubu Janusz Palikot, Roman Kotliński, Andrzej Rozenek (RP) http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=D633EAACBBA8990BC1257968002FAE90
Komentarzy1
Wyświetleń587
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
SZUKAM DOBREGO FRYZJERA! Witam, planuje radykalną zmianę
SZUKAM DOBREGO FRYZJERA! Witam, planuje radykalną zmianę fryzury i szukam fryzjera który zrobił by to o co proszę. Mam przykre doświadczenia z niektórymi salonami gdzie fryzjer nie widzi różnicy 1cm a 10cm przy podcinaniu końcówek. Chciałabym także poszaleć z kolorami wiec salon musi dysponować rożnymi odcieniami farb (np....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DługowłosaWłocławek
Droga dzieci do szkoły na Łanowej to istny koszmar przed 8
Droga dzieci do szkoły na Łanowej to istny koszmar przed 8 rano ruch jest jak w Rzymie .Pelno samochodów jadących nie zawsze z dozwoloną prędkością,autobusy no i oczywiście "L"-ki,które wjeżdżąją na parkingi,cofają,mają egzaminy i kręcą sie w obydwu kierunkach.Może tak ktoś rozsądny pomyślałby i założył światła tak jak...
Komentarzy2
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BożenkaWłocławek
Panie Prezydencie ! Proszę o interwencję w sprawie
Panie Prezydencie ! Proszę o interwencję w sprawie remontu ul. Toruńskiej. Codziennie zmuszony jestem przejeżdzać tą trasą. Po zamnkięciu kolejnego odcinka, tworzą się ogromne korki. Czy naprawdę nic nie da się zrobić by: 1. Przyśpieszyć tempo prac remontowych - tam prawie nic się nie dzieje 2. Upłynnić ruch 3. Po...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Mieszkaniec ZazamczaWłocławek
Cos mam tu skojarzenia jakies, czy taka sytuacja wam cos
Cos mam tu skojarzenia jakies, czy taka sytuacja wam cos przypomina? http://www.tvn24.pl/-1,1727093,0,1,heniek-bierze-zbyt-oficjalnie-chyba-go-wypli,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń646
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WlocekWłocławek
Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od
Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od dzieci 7 zł opłaty. Taki mi dzisiaj mówiła mama jednego maluszka na Zazamczu,który wybierał się z klasą właśnie tam na wycieczkę.WOPR to przecież nie prywatny folwark Dyrektora na dodatek radnego z Zazamcza.Chyba nie wprowadzono mnie w błąd. Jeżeli tak to od razu...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i
Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i zorientowane;) Ale być może nie na wszystkim. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo naszych Pań udzielę Im ultrakrótkiej lekcji przetrwania na polu walki;) 1. Przeciętna broń strzelecka składa się z dwóch części: właściwej i niewłaściwej. Niewłaściwa część to ta...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Może zorganizujemy na parkingu pod kauflandem akcję z
Może zorganizujemy na parkingu pod kauflandem akcję z karnymi k....... za złe parkowanie ? Jak myślicie coś by to zmieniło ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~tiaaWłocławek
Ciekawe czy Zboniu maszerował wczoraj w tym bezsensownym
Ciekawe czy Zboniu maszerował wczoraj w tym bezsensownym marszu "niepodległości" a tak naprawdę "wściekłości" PiSu na to, że większość Polaków ma ich opinie w głębokim poważaniu. Demokracja świetnie sobie radzi z takimi jak J. Kaczyński.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ManiekWłocławek
Co będą robić dziennikarze ? Jest kryzys, prasa jest
Co będą robić dziennikarze ? Jest kryzys, prasa jest czytana w internecie. Na zachodzie dziennikarstwo prasowe jest coraz mniej popularne, dziennikarze są zwalniani, zaczynają być zwalniani nawet ci co popierali władze. Nie przewidzieli jaki los ich czeka. Nieliczni są uratowani szczegolnie Ci co nie wyhylą się żeby przeciwstawić się...
Komentarzy2
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
A co zrobił Jarosław Kaczyński? "Obudziłem się więc w
A co zrobił Jarosław Kaczyński? "Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony. W kościele panował potworny tłok, ale akurat tego dnia był u nas Obraz NMP. Kazanie ks. Boguckiego wydawało...
Komentarzy2
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZawodufkaimercedesWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA