Forum Włocławek

Jestem mieszkańcem ul Gajowej- to skandal aby rozkopać i
Jestem mieszkańcem ul Gajowej- to skandal aby rozkopać i nic nie robić przez dwa miesiące,powinno się ukarać przdsiebiorstwo D..... za bardzo duże utrudnienia dla mieszkańców za bałagam na budowie nie pozakrywane studzienki (o wypadek nie trudno)itp. Czy nie można było rozkopać trzy miesiące póżniej??? widocznie zależało na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bazylWłocławek
Czy należy rozumieć ,że zgodnie z założeniami euroi....
Czy należy rozumieć ,że zgodnie z założeniami euroi.... z Brukseli za ten CO2 zapłaci kraj na terenie którego nastapiła erupcja wulkanu ?-http://wiadomosci.onet.pl/swiat/grozny-wybuch-wulkanu-klopoty-linii-lotniczych,1,4984971,wiadomosc.html -jak daleko może posunąc się ogłupianie społeczeństw w celu wyciągniecia kasy(Polaków...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Niech prezydent się weźmie za rozrywkę dla włocławskiej
Niech prezydent się weźmie za rozrywkę dla włocławskiej młodzieży. Jakieś korty tenisowe (jest jeden kort zarośnięty mechem i drugi u grządziela który należy do hotelu). Skateparki na każdym osiedlu a nie dzieciaki na deskach jeźdźą po placu grodźkim na Wzorcowni . Jakieś zoo dla najmniejszych lub JuraPark . A nie znów robi...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~xsdxWłocławek
Dobra lektura dla wladz naszego
Dobra lektura dla wladz naszego miasta. http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,10882718,Kostka_brukowa___dlaczego_wciaz_buduja_z_niej_trasy.html
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~klasykWłocławek
Mamy interesujący system kapitalistyczno liberalny.
Mamy interesujący system kapitalistyczno liberalny. Komunikacja miejska niby komunalna a robi sie z niej spółkę, na czele prezes, który ze swoimi przybocznymi sam ustala ceny, wymaga dotacji, zabiera do kieszeni połowę pieniędzy, brak uzgodnień z miastem jeżeli chodzi o trasy linii autobusowych, przystanków, ceny biletów. PKP...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
W wyniku strzelaniny jaka trwa na mieście nie tylko psy ze
W wyniku strzelaniny jaka trwa na mieście nie tylko psy ze strachu pouciekały ale i Straż Miejska chyba też albo ogłuchła.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
W tym oto filmie przedstawiono sylwetki trzech gentlemanów,
W tym oto filmie przedstawiono sylwetki trzech gentlemanów, którzy z lenistwa uczynili sposób na życie. http://vod.onet.pl/byc-najleniwszym,36393,film.html Całkiem stabilne życie. Osobiście pierwsze miejsce daję Peterowi, którego lenistwo zasługuje na miano arcydzieła!;) ... gdzie są kobiety akceptujące taki styl życia i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Tradycje mamy długą.... Lekarz pije na
Tradycje mamy długą.... Lekarz pije na zdrowie Matematyk na potęgę Grabarz na umór Ornitolog na sępa Poborowy na krzywego ryja Bankowiec na kredyt Polarnik na zimno Pediatra po maluchu Aptekarz po kropelce Filozof po namyśle Krawiec po naparstku Syndyk do upadłego Fryzjer do lustra Nurek do dna Anestezjolog do utraty...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Zastanawia mnie to, kiedy te wszystkie kraje bombardujace
Zastanawia mnie to, kiedy te wszystkie kraje bombardujace innych na prawo i na lewo aby wprowadzic pseudodemokracje wezma sie za Izrael. Zydowskie merostwo z Jeruzalemy dalo zezwolenie na dalsza kolonizacje wyrzucajac Pelestynczykow i obstawiajac sie wojskiem pilnujacym kolonie. ONZ jest marionetka dylko wydaje opinie negatywna bez zadnych...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Wyborcy patrzcie i ,,podziwiajcie''jak oni się z nas
Wyborcy patrzcie i ,,podziwiajcie''jak oni się z nas śmieją -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-tytul-polityka-roku-2011-ex-aequo-dla-komorow,1,4983587,wiadomosc.html ..... scenka jak w ,,Rewizorze'' Gogola ....
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Oszczędnosci milionów ludzi po prostu znikną. Szokujący
Oszczędnosci milionów ludzi po prostu znikną. Szokujący wywiad z maklerem Alessio Rastani. http://www.youtube.com/watch?v=Q-EGHe6W15U&feature=player_embedded "Teraz nie jest czas na pobożne życzenia, że rząd wszystko naprawi. Rządy nie rządzą światem, Goldman Sachs rządzi światem. Goldman Sachs nie dba o ten pakiet ratunkowy..."
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pietreqWłocławek
cytat z jednej francuskiej gazety Polska. Oto znajdujemy się
cytat z jednej francuskiej gazety Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w Którym co 3 mieszkaniec ma 20 lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż...
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Czy naprawdę uważacie że ten Senat jest nam Polakom
Czy naprawdę uważacie że ten Senat jest nam Polakom potrzebny ? Bo ja myślę że jest to obciążenie naszego budżetu i przechowalnia starych dziadków .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Drogie mamy kieruje do Was zapytanie i proszę o polecenie
Drogie mamy kieruje do Was zapytanie i proszę o polecenie dobrego dziecięcego dobrego laryngologa który naprawdę ma podejście do dzieci i pomoże
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zapytanie do mamWłocławek
Uważam, że jesteśmy bogaci, my przeciętni obywatele,
Uważam, że jesteśmy bogaci, my przeciętni obywatele, skoro nas stać na utrzymanie NATO, biurokrację brukselską, nasz niepotrzebny senat, ministrów pożal się Boże, marszałków, wojtów, radnych i podradnych i oczywiście księży. A co najważniejsze to jesteśmy w stanie pokrywać wszystkie idiotyzmy naszych rządzących.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
W Święta odwiedziłem rodzinę w Michelinie. Wjeżdżając
W Święta odwiedziłem rodzinę w Michelinie. Wjeżdżając w ul. Michelińską zauważyłem znak " Zakaz zatrzymywania się" dla samochodów ciężarowych. Jadąc dalej jest wydzielony parking przy " Apartamentach". Mam pytanie czy publiczna ulica może służyć jako prywatny parking ????? Czy ma sens na takiej szerokiej ulicy z szerokimi...
Komentarzy1
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~GośćWłocławek
Osiedle Kazimierza Wielkiego jeden bankomat.Bankomat w
Osiedle Kazimierza Wielkiego jeden bankomat.Bankomat w większości nieczynny/od kilku dni przed świętami do dziś/Najbliższy bankomat przy Milenium też nieczynny.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jerzyWłocławek
Oszczędności PO POlsku ?- artykuł dla naiwnych
Oszczędności PO POlsku ?- artykuł dla naiwnych wyborców-,,http://biznes.onet.pl/dyrektor-dostanie-urzednikowi-zamrozili,18554,4982350,1,news-detal-a we Włocławku szeregowi pracownicy samorzadówki tak jak mój kuzyn podwyżki widzieli ostatnio ....12 lat temu ...ale dyrektorzy dostają co roku ...zwłasszcza ci nowi ....
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena3
Pogorszył się stan zdrowia łapówkarzy z Gromosławem na
Pogorszył się stan zdrowia łapówkarzy z Gromosławem na czele(jak donosi ONET)po właceniu milionowuch kaucji ,którzy za sprzedaż majątku narodowego wypracowanego przez naszych ojców przyjęli ,,skromne kieszonkowe'' (ok 3 milionów !!!!!) ......ciekawe co na to ,,nasz pierwszoligowy piłkarz-kominiarz '' i była starozakonna...
Komentarzy2
Wyświetleń718
Śledzących1
Ocena1
Politycy i wszyscy dygnitarze przyboczni zrobili z ludzi
Politycy i wszyscy dygnitarze przyboczni zrobili z ludzi towar, "komercjalizacja" na każdym kroku, ludzie bez mieszkań, pracy, bez dachu nad głową,bez leczenia. We wszystkich krajach ludzie zaczynają burzyć się. Myślę, że czas aby Polacy obudzili się jak w Grecji, Hiszpanii, Francji, w Anglii. Nalezy pozbyć się giełd światowych,...
Komentarzy3
Wyświetleń949
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA