Forum Włocławek

Niezupełnie . Czasem poczytuję Korwina. Zaciekawiła mnie
Niezupełnie . Czasem poczytuję Korwina. Zaciekawiła mnie jego wypowiedź w tej kwestii. Korwin powiedział,że nie ważne na kim ale jak się złami prawo nawet w stosunku do przestępcy ,to się jest gorszym niż ten przestępca. Weź np jakie były krzyki o tych ubowców ,że mieli przywileje i dostali emerytury po 15latach służby po 3-5...
Komentarzy1
Wyświetleń803
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~swojakWłocławek
w końcu prawda o facebooku i tego typu opcjach. TO JEST DLA
w końcu prawda o facebooku i tego typu opcjach. TO JEST DLA KOBIET I DZIECI. W pełni popieram tego człowieka: http://www.sportfan.pl/artykul/30923/polski-pilkarz-kpi-z-maniakow-facebooka-to-dobre-dla-kobiet ostatnio usłyszałem od znajomej, że jak nie mam tego szajsu (fb, nk itp) to... właściwie nie istnieje bardzo mnie to cieszy,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~m.i.b.Włocławek
Wczoraj oglądałem program "Magazyn Ekspresu Reporterów".
Wczoraj oglądałem program "Magazyn Ekspresu Reporterów". Często oglądam ten program, ale reportaż który zobaczyłem wczoraj poruszył mniej jak mało który. Historia Państwa Grąbczewskich, którzy od 12 lat są OKRADANI przez bank PKO BP. Ich życie wygląda jak historia amerykańskiego thrillera w którym zwykły człowiek zderza...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ObejrzyjcieREPORTAŻWłocławek
Chyba tylko Polacy potrafią być tacy żeby pomagać
Chyba tylko Polacy potrafią być tacy żeby pomagać spłacać długi bogatszym od siebie, zamiast spłacać własne długi. Polska ma udzielić pożyczki Międzynarodowemu Funduszowi Walutowemu na ratowanie bankrutów ze strefy euro, którzy mają więcej oszczędności niż my i mogą sami spłacić swoje długi. Jednak premier Donald Tusk...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Bank Europejski "pomaga" bankom. Daje pożyczkę w wysokości
Bank Europejski "pomaga" bankom. Daje pożyczkę w wysokości 500 miliardów złotych. Oczywiście to wszysto idzie na giełdę, będzie dalszy kryzys a my będziemy płakać, znosić biedę i placić. Uważam, że przy następnych wyborach powinniśmy masowo glosować obojętnie na kogo ale nie na tych którzy są w rządzie. Należy rozstać...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
5 P O L A K Ó W znów zginęło w
5 P O L A K Ó W znów zginęło w Afganistanie!!!!!!!!!!! -po tej wiadości trudno pasożytom-politykierom życzyć ,,spokojnych świąt'' chyba wręcz przeciwnie .Wypada też zadać pytanie -jak długo jeszcze Polacy będą tolerować szafowanie życiem naszych żołnieży przez nieodpowiedzialnych ,,koryciarskich'' politykierów ? Jak...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Zastanawia mnie przyznawanie dodatku do świadczenia
Zastanawia mnie przyznawanie dodatku do świadczenia pielęgnacyjnego w MOPR dlaczego przyznawany był on tylko w listopadzie i grudniu ?
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~EwaWłocławek
Drużyna WTK Anwil trzeba sobie powiedzieć wprost jest
Drużyna WTK Anwil trzeba sobie powiedzieć wprost jest totalnie przeciętna i nie łudźmy się nic wielkiego w tym sezonie nie osiągnie niestety! Ten sam "wieczny" prezes oraz jego ludzie nie wskórają nic. NIEMOC. Nie oczekujmy sukcesów Anwilu bo ich na pewno nie będzie. Mam nadzieję, że przynajmniej załapią się na play off'y. A...
Komentarzy4
Wyświetleń988
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KibicWłocławek
Czy ktoś światły może wyjaśnić jak polski podatnik
Czy ktoś światły może wyjaśnić jak polski podatnik (gdzie najniższa pensja to 1500 zł BRUTTO , emerytury po 600zł i o MINIMUM SOCJALNYM politykierzy nie chcą słyszeć , a polityka prorodzinna nie istnieje ) może pożyczać 7 MILIARDÓW bankom niemieckim i francuskim (gdzie najniższy zarobek to 4000 tyś zł , gdzie obowiązuje...
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Jest kryzys ale nie dla wszystkich. Pieniądze pochłaniane
Jest kryzys ale nie dla wszystkich. Pieniądze pochłaniane są przez wynagrodzenia urzedników. Na przykład w Warszawie utrzymanie urzędników przekroczy miliard złotych. Samorządowa administracja w warszawskim ratuszu wynosi 7,6 etatów. Na same premie i pensje w tym roku wydano 850 mln złotych.Wydatki na wynagrodzenia rosną pomimo, ze...
Komentarzy4
Wyświetleń984
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Dlaczego w tym roku,tylko 5 firm ubrało choinki na
Dlaczego w tym roku,tylko 5 firm ubrało choinki na pl.Wolności,6 jest miasta,poprzednio było ubieranych do 13,od czego lub od kogo to żależy,Od lat tylko jeden Anwil,i MPC są niezawodni.Bardzo ładnie stroili drzewka,DGS,hotel Aleksander,Wodociągi,a teraz pustka.Nie wspominam tu o MPK, a jako sp.miejska,powinni pierwsi ozdobić jedną z...
Komentarzy3
Wyświetleń757
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Co się dzieje z MPK,jak dostać się na al.K.Wielkiego w
Co się dzieje z MPK,jak dostać się na al.K.Wielkiego w godż.7-13,ani linii nr 12,a ani14,tak nie może być.Może należy szukać oszczędności w kieszeniach tzw.kadry kierowniczej,na czele zbędnym prezesem,a firma przewozowa ma służyć mieszkańcom.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pasażerWłocławek
czy ktos moze mi powiedziec czy to normalna procedura
czy ktos moze mi powiedziec czy to normalna procedura bankowa?do rzeczy,wyslalem wieksza sume pieniedzy na konto zony przez internet(mam konto we francuskim banku)minelo 6 dni i pieniedzy nie ma,ani na koncie zony ani na koncie u mnie.wczoraj wyslalem mniejsza kwote(pierwszy i drugi przelew w euro)ktora dzis wplynela na konto mojej zony.dziwi mnie...
Komentarzy1
Wyświetleń641
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~danonekWłocławek
Drogie Panie! Często narzekacie, że my, polscy faceci tacy
Drogie Panie! Często narzekacie, że my, polscy faceci tacy niedobrzy, że lubimy wypić, że mało zaradni itp. bzdury - pierdoły. Więc wychodźcie za Pakistańców i innych wyznawców Allaha. I obyście nie skończyły tak: http://superwizjer.tvn.pl/53926,pierwsze-w-polsce-_zabojstwo-honorowe_,aktualnosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Stojąc dzisiaj rano w korku na ul. Toruńskiej, dodzedłem
Stojąc dzisiaj rano w korku na ul. Toruńskiej, dodzedłem do smutnej refleksji. Jak się nie spojrzeć, to wokół tylko rejestracje: powiatu, Lipna, Radziejowa, itp. Chyba znalazłem przyczynę bezrobocia wśród włocławian.
Komentarzy3
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PomponWłocławek
Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na
Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na posłankę Kopaczewską i darmowe skorzystanie z karetki. Przecież przykład idzie z góry. Premier wozi za darmo przyszłego zięcia samolotem.A co posłanka ma być...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez amityrWłocławek
Nasi eurofanatycy przekonują, że powinniśmy w ramach
Nasi eurofanatycy przekonują, że powinniśmy w ramach solidarności zrzucić się na ratowanie bogaczy ze strefy euro. Tymczasem: - Rezerwy NBP mają służyć stabilizacji kursu naszej waluty, a nie ratowaniu obcych. - Banki centralne nie mogą wspierać finansowo rządów, bo może to być katastrofalne dla finansów i gospodarki. -...
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pietreqWłocławek
szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego
szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego co to nie denerwuje się i nie marudzi że dziecko się wyrywa i płacze bo się boi na fotelu dentysty ... proszę o jakieś namiary ... dziękuję
Komentarzy12
Wyświetleń7K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
We Francji lotniska prawie nie funkcjonuja. Personel
We Francji lotniska prawie nie funkcjonuja. Personel odpowiedzialny za kontrole pasazerow strajkuje. Maja coraz wiecej pracy i jest ich coraz mniej. W Polsce sytuacja jest podobna a moze nawet gorsza i ludzie cicho siedza. Rzad organizuje msze, modlitwy, glupie marsze, rocznice... wszystko w porzadku. Ludzie cierpia w domach, nie smia reagowac....
Komentarzy2
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja
O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja miejska.Jak wygląda komunikacja w mieście jeszcze pomad 100 tys.w sobotnie przedpołudnie.Chcę udać się na Południe,ale z przed nosa ucieka mi autobus nr.2,godz.1046 z przystanku Pl.Wolności-Kościuszki.następny godz.1124,a więc za 38min.Trudno,udaję się na przystanek...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~maksWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA