Forum Włocławek

Jutro bardzo ważna dla Polaków rocznica - wypowiedzenia
Jutro bardzo ważna dla Polaków rocznica - wypowiedzenia wojny swojemu narodowi przez WRON-ę.....czy młodzież wie o co tu chodzi , czy pamięta o strzelaniu do gorników i biciu stoczniowców przez ZOMO , o wyprowadzeniu Ludowego Wojska Polskiego przez Polaków na Polaków o ruskich ,,przyjaciołach'' czekających na rozkaz na poligonach...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Osiągnięcie szytu UE: będą się dalej zadłużać tylko
Osiągnięcie szytu UE: będą się dalej zadłużać tylko że wolniej. Znowu gaszenie pożaru benzyną. Finał tej zabawy odkładają tylko w czasie. Kpina.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Kawał o włocławskich studentach. Włocławski student
Kawał o włocławskich studentach. Włocławski student skończył studia i we Włocławku dostał pracę.Hahaha
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
W Kalkucie w szpitalu zginęło w pożarze 89 osob.
W Kalkucie w szpitalu zginęło w pożarze 89 osob. Pracownicy szpitala sami uciekli bez ratowania chorych. Premier Indii "współczuje" rodzinom. To byl szpital prywatny. A więc komercyjny jak duża ilość szpitali w Polsce. Liczy się zysk a nie pacjent. Przecież to wina rzadów, które doprowadzają do wielu tragedii. Czy w Polsce w obecnej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Rozporządzenie Ministra Infrastruktury w sprawie warunków
Rozporządzenie Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie.: "§ 294. 1. Wpusty kanalizacyjne, pokrywy urządzeń sieci uzbrojenia terenu i instalacji podziemnych oraz inne osłony otworów, usytuowane na trasie przejścia lub przejazdu, powinny znajdować się w płaszczyźnie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~STUDZIENKI!!!Włocławek
Na 9 grudnia wyznaczono kolejny termin uruchomienia
Na 9 grudnia wyznaczono kolejny termin uruchomienia lodowiska. Opóźnienie to niby z powodu niekorzystnych warunków pogodowych. A w Płocku funkcjonuje bez problemu od początku grudnia http://www.ump.pl/kamera/1/
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OloWłocławek
chcialbym sie dowiedziec co z ta remontowana droga przy
chcialbym sie dowiedziec co z ta remontowana droga przy mlynie. jak tam sprawy sie maja kiedy to bedzie zrobione i dlaczego potrzebne sa poprawki???
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~znajekWłocławek
Dziś w sklepie zrobili sprzedaż 40 rat - 0% oprocentowania
Dziś w sklepie zrobili sprzedaż 40 rat - 0% oprocentowania więc chciałem zakupić telewizor za 5800 na 40 rat, ratka powinna wynieść 145 zł zdziwiłem się wielce jak doszło co do rat bez dodatkowego ubezpieczenia i bez dodatkowej karty gwarancyjnej , pani oznajmiła że mogę wiąć na raty tylko na 36 rat a cena bagatela 250 zł co daje...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Piotr OWłocławek
W Brukseli przestrzegają wszystkie rządy, dramatyzują
W Brukseli przestrzegają wszystkie rządy, dramatyzują odnośnie kryzysu. Rozumiem. Należy wyciągnąc ile się da od ludzi we wszystkich krajach, żeby uratować banki i akcjonariuszy, którzy nie mają ochoty zmniejszyć swych spekulacyjnych dochodów. Europa sluży tylko bankierom ludność europejska ma tylko ponosić konsekwencje tego...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy we Włocławku też były aresztowania ,,biznesmenów''
Czy we Włocławku też były aresztowania ,,biznesmenów'' handlujących komponentami świńskiego żarcia dla ,,kulturystów''? Jak mówią w mediach była to akcja ogólnopolska ,a we Włoclawku też jest parę sklepików sprzedających młodzieży te niszczace organizm pasze .
Komentarzy11
Wyświetleń9K
Śledzących0
Ocena0
Uwielbiam jak ktoś mi złośliwie zazdrości, bo to oznacza
Uwielbiam jak ktoś mi złośliwie zazdrości, bo to oznacza tylko jedno: osiągnąłem więcej niż ten, który mi zazdrości lub po prostu jestem w czymś lepszy od zazdrośnika a to mnie lepszy a nie gorszy!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NorbertWłocławek
Włocławscy kierowcy też są sprytni. Korki na
Włocławscy kierowcy też są sprytni. Korki na Toruńskiej? Dla niektórych widać to nie problem. http://www.youtube.com/watch?v=F52FPi9moNQ&feature=g-upl
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez marcusWłocławek
Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się ,że wasz siwy
Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się ,że wasz siwy kolega z którym od 10 lat ,,dzielicie biurko'' , pomagacie mu, cały ten czas donosił na was ( i nie tylko ) do prezesa (elektronika to potęga ) -bo dla mnie to niewytłumaczalna podłość i brak norm moralnych .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Człnek Zarząu Orlen S.A,Przewodniczący Rady Nadzorczej
Człnek Zarząu Orlen S.A,Przewodniczący Rady Nadzorczej Anwil S.A-Marek S.Siedzi.Jeżeli zarzuty się potwierdzą,może wyjaśni się parę spraw dotyczących Anwilu?(orlen ochrona, prakon i inne spółki?)
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JanWłocławek
ABW zatrzymała członka zarządu PKN Orlen, dwóch
ABW zatrzymała członka zarządu PKN Orlen, dwóch dyrektorów koncernu i przedstawiciela zewnętrznej firmy. Cztery osoby - w tym członka zarządu pionu petrochemii PKN Orlen, dwóch dyrektorów i biznesmena z okolic Płocka - zatrzymała ABW na polecenie warszawskiej prokuratury apelacyjnej. Dyrektorzy usłyszeli już zarzuty dot. nadużycia...
Komentarzy1
Wyświetleń675
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~A-1Włocławek
Jeszce malo
Jeszce malo zarabiaja http://nafta.wnp.pl/podejrzenie-o-korupcje-w-pkn-orlen,157278_1_0_0.html
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~csiaWłocławek
Trochę udokumentowanej prawdy o Gazie
Trochę udokumentowanej prawdy o Gazie Łupkowym. http://www.youtube.com/watch?v=cl02_faq1_o
Komentarzy3
Wyświetleń873
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RozliczenieWłocławek
Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym
Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym edyktem ustalam wprowadzenie orderu dla szczególnie zasłużonych obywateli Włocławka. W roku 2011 ordery otrzymują Ada, Oliwia i Antydziałkowiec Ps. Uprzejmie proszę o szerzenie większej ilości głupot - zorganizuję więcej orderów;)))
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nacisk USA na Unię Europejską aby wyszła z kryzysu,
Nacisk USA na Unię Europejską aby wyszła z kryzysu, pomimo, że sami mają jeszcze więcej długów. Społeczeństwo tych krajów nie ma nic do powiedzenia. To banki ze sobą "grają". Ameryka -giełdy sa optymistyczne, Francja - brak opinii, Niemcy pesymistyczne. Co nas czeka ? Większa nędza...
Komentarzy3
Wyświetleń949
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Donald Tusk o podwyżkach podatków i rozroście biurokracji
Donald Tusk o podwyżkach podatków i rozroście biurokracji (Gorzów 1993) http://www.youtube.com/watch?v=la35JnhIulg&feature=player_embedded#!
Komentarzy3
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA