Forum Włocławek

Nasi politycy wpychają nas w coraz wiekszą biedę,
Nasi politycy wpychają nas w coraz wiekszą biedę, pociagają nasz kraj w absurdalne przdsięwziecia liberalno-kapitalistyczne. Polska straciła suwerenność. Pan Komorowski sprzadaje nas Ameryce spelniając wszystkie żądania zza Oceanu. Polska finansuje wojny które nas nie dotyczą zmiast pomóc naszym powodzianom i ludności polskiej bez...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
jak można być katolikiem i za karą śmierci? czy prezesso
jak można być katolikiem i za karą śmierci? czy prezesso przestał brać leki? Pod zakładem pracy brata składać kwiaty w miesięcznicę jego śmierci. Mówić o tym, że brat poległ, choć przecież na wojnie nie był? Organizować marsze w rocznicę stanu wojennego, choć jakoś w tamtym czasie preziowi się nie chciało maszerować?...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~żal, żenada, masakraWłocławek
Ciekawostką jest fakt, że dwie konkurencyjne ze sobą firmy
Ciekawostką jest fakt, że dwie konkurencyjne ze sobą firmy zostały połączone a co za tym idzie alternatywa w postaci tańszych usług dostępu do sieci internet oraz TV została zaniechana. Stracą na tym użytkownicy obydwu operatorów - szkoda im więcej konkurencji na rynku tym większa możliwość uatrakcyjnienia cen na powyższe...
Komentarzy4
Wyświetleń982
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~obiektywnyWłocławek
Kolegi starszy brat (chemik z dyplomem) udał się do znanego
Kolegi starszy brat (chemik z dyplomem) udał się do znanego we Włocławku zakładu pracy w sprawie zatrudnienia .W kadrach o nic innego jego nie zapytano tylko ....,,a ile masz Pan lat'' ? -58 -odpowiedział . A kadrowiec na to , ,,przepraszam ale takich emerytów nie zatrudniamy'' .A na protesty podparte cytatem z expoze Donalda kadrowiec ...
Komentarzy1
Wyświetleń754
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku
Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku emerytalnego do 66 lat i podniesieniem składki. Coś nie tak z tym wspaniałym systemem liberalno-kapitalistycznym. A w Polsce ? Ludzie chyba zadowoleni są. Nie chodzą na wybory, siedzą w domu przy flaszce...W to graj grupie PO-PISowej.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
ORLEN SKUPUJE AKCJE ANWILU PO 87 ZŁ A OD PRACOWNIKÓW!! CZY
ORLEN SKUPUJE AKCJE ANWILU PO 87 ZŁ A OD PRACOWNIKÓW!! CZY TO JUŻ KONIEC WŁOCŁAWSKIEJ FABRYKI!!!
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
Polecam artykuły w ONET przedstawiające opinie organizacji
Polecam artykuły w ONET przedstawiające opinie organizacji i stowarzyszeń kobiecych na temat wydłużenia wieku emerytalnego pań - krótko mówiąc - Tusk szykuje się do zapłodnienia in-vitro i samodzielnego wychowywania dzieci(zamiast grać ,,w gałę'') -panie ,,zadowolone'' z jego ,,cudownego'' projektu zapewnią mu becikowe i...
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Fanatyk skrajno-prawicowy z Norwegii, ktory zmasakrowal 77
Fanatyk skrajno-prawicowy z Norwegii, ktory zmasakrowal 77 osob, zostal uznany za nieodpowiedzialnego swojego czynu. Pochodzi z bogatej rodziny bardzo religijnej, lubiacy bron, nalezacy do partii nacjonalistycznej, zwalczajacej emigrantow, szczegolnie tych wyznajacych islam. Wedlug niego jest przykladem czystej razy, blondyn o niebieskich oczach....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zofia Włocławek
Jechałem dziś sobie ul. Wojska Polskiego (godz. 13.50).
Jechałem dziś sobie ul. Wojska Polskiego (godz. 13.50). Nagle korek. Trzeba było skręcać w Słowackiego, bo blokada policyjna. Gdy się wynurzyłem przez okno i zapytałem stojących najbliżej - powiedzieli, że podobno w szkole bomba. tyle wiem.
Komentarzy2
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pani radna J. Borowiak nie chce wprost powiedzieć o swoim
Pani radna J. Borowiak nie chce wprost powiedzieć o swoim wykształceniu, a przecież to żadna tajemnica. Sama apeluje bez przerwy o przejrzystość osób publicznych! Ja znalazłem wszystkie ważne info o doktoracie Pani radnej: http://nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki?rtype=opis&objectId=132969&lang=pl, wszystko ładnie i...
Komentarzy2
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PiwowarWłocławek
We Włocławku istnieje zmowa cenowa na paliwa ! wszędzie
We Włocławku istnieje zmowa cenowa na paliwa ! wszędzie jest ta sama cena pomimo że istnieje konkurencja !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
W tej chwili mamy STRAZ dawniej ORMO. Straż ma za zadanie
W tej chwili mamy STRAZ dawniej ORMO. Straż ma za zadanie karać społeczeństwo, kontrolować, wdzierać się jak gestapo do domów , wydzierać od biednych ludzi ostatnie pieniądze. Zanieczyszczenie ? Ludzie nie mają pieniędzy na ogrzewanie. Mrą z zimna i głodu. Nie dla przyjemności palą to co znajdą tylko z braku pieniędzy. Mamy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Mam takie zapytanie do uzytkownikow, czy ktos z was widzial w
Mam takie zapytanie do uzytkownikow, czy ktos z was widzial w naszym miescie mieso ze standardu PQS? jesli tak to gdzie
Komentarzy1
Wyświetleń670
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ssebekWłocławek
Jest gdzieś dostępna wizualizacja stadionu OSiRu gdyż
Jest gdzieś dostępna wizualizacja stadionu OSiRu gdyż ciekawi mnie jak będzie wyglądał po przebudowie ??
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KibicWłocławek
Czy znacie Państwo jakiś lokal gdzie można jeszcze
Czy znacie Państwo jakiś lokal gdzie można jeszcze zamówić imprezę komunijną? Być może czasu nie mam zbyt dużo ,ale lokal w którym miała być komunia zbankrutował. Ciekaw jestem ile się płaci od osoby we włocławskich lokalach - wdzięczny będę za pomoc.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jerzy KowalskiWłocławek
Hahahaha w tę ponurą
Hahahaha w tę ponurą niedzielę;))) http://www.wykop.pl/ramka/950295/zlosliwosc-redakcji-rmf-maxxx/
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy znacie dobrą wróżkę lub tarocistkę z Włocławka?
Czy znacie dobrą wróżkę lub tarocistkę z Włocławka?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KamilaWłocławek
Wstyd dla "Pudziana" że sie cieszył z wygranej walki
Wstyd dla "Pudziana" że sie cieszył z wygranej walki którą niestety sromotnie przegrał, czyżby CBA znów miało robote, bo sedziowie to tej walki chyba nie ogladali, po co nam taki sport
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maxWłocławek
Do obroncow NATO. Dziesiejszej nocy NATO zabilo 26 zolnierzy
Do obroncow NATO. Dziesiejszej nocy NATO zabilo 26 zolnierzy pakistanskich, kraju, ktory jest sprzymierzencem krajow walczacych w Iraku i Afganistanie. "Troszke pomylili" sie i rezultat ? NATO wyeliminowalo zolnierzy - sprzymierzencow podczas snu. Niezle, prawda ? Nie szkodzi to byly bomby humanitarne.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Firma Sat-Film dopiero co zwiększyła prędkość internetu
Firma Sat-Film dopiero co zwiększyła prędkość internetu tylko po to, żeby od nowego roku ją obniżyć. Brawo!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniec włocławkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA