Forum Włocławek

Ostrzegam ze po miescie chodza fałszywi "kominiarze
Ostrzegam ze po miescie chodza fałszywi "kominiarze przebierancy" składają życzenia dając ala kalendarz przez co naciagaja ludzi na jakies datki a zwłaszcza starszych ludzi, zgłosiłem to na policje to sie pytaja czy daja czy sprzedaja i powiedział mi ze straz to zglosila, nie pofatygowali sie go wylegitymowac. Moim zdanie jest to...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~maxWłocławek
Rydzyk żeruje na
Rydzyk żeruje na biednych http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/danuta-walesa-tadeusz-rydzyk-zeruje-na-biednych_215161.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Wyremontowano przejście podziemne na dworzec, ale z koszy na
Wyremontowano przejście podziemne na dworzec, ale z koszy na śmieci wysypują się sterty śmieci (od poniedziału). Wygląda to tragicznie i powtarza się dość często. A już pradnę nadmienić że na ścianach pojawiły się pierwsze "malunki". Gdzie jest straż miejska i inne służby porządkowe ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ROBERTWłocławek
Jak wynika z reportarzy i pokazuje zapis monitoringu z
Jak wynika z reportarzy i pokazuje zapis monitoringu z kamer(dostępny w Onet) w tej ,,bandzie huliganów łobuzów ,złodziei, rzezimieszków ,wandali'' ,którzy protestowali 11 listopada w Warszawie przeciwko zakłamanej polityce POlitykierów i niedopuszczaniu zboczeńców do władzy byli :naukowcy, inżynierowie , rodzice z małymi...
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Ciekawa wypowiedź z gdańskiej rozgłośni lokalnej - ,,Mój
Ciekawa wypowiedź z gdańskiej rozgłośni lokalnej - ,,Mój dziadek zginął za wolne związki,godne zarobki i prawo do godnego wypoczynku na emeryturze , czy to co robi ten rząd z Tuskiem na czele nie jest zaprzeczeniem porozumień sierpniowych '' ? Czyżby młode pokolenie zaczeło dostrzegać zakłamanie i fałsz tych tuskoideologów , ich...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Państwo Z MPK zainteresujcie się sytuacją Mieszkańców
Państwo Z MPK zainteresujcie się sytuacją Mieszkańców MPK, to kpina MPK ma nas...., przystanek na Wiejskiej,Kto wpadł na taki pomysł,czy ktoś zainteresował się dziećmi, starszymi osobami. kpina
Komentarzy1
Wyświetleń779
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jednostak EWłocławek
We Francji przegoniono niektore firmy amerykanskie, ktore
We Francji przegoniono niektore firmy amerykanskie, ktore chcialy wydobywac gaz lupkowy. A w Polsce ?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Dwanaście miesiecy czekałem i namierzyłem mieszkańca
Dwanaście miesiecy czekałem i namierzyłem mieszkańca ul.słonecznej pracownika u.m.Włocławek który oskarżał ludzi wypisując głupoty na ich temat.Już wtedy pisałem 'znajde Cię cierpliwie dzień po dniu,znajde Cię lala.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lala mi toWłocławek
Mam propozycję dla premiera jak szybko załatać
Mam propozycję dla premiera jak szybko załatać dziurę budżetową: 1.zlikwidować senat 2.zmniejszyć do 200 posłów sejm 3.odchudzić potężną armię urzędników ministerstw 4.rozliczyć do końca złodziejskie przekręty na miliardy dolarów, - przykład spółka Art-Bi. PRZESTAĆ WRESZCIE ŻDZIERAĆ Z NAJBIEDNIEJSZYCH.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Idę sobie ulicą Obwodową i oczom nie wierzę.Przed nowym
Idę sobie ulicą Obwodową i oczom nie wierzę.Przed nowym mostem po jednej i drugiej stronie wysokiego nasypu zamiast ułożyć gotową darń z trawy ,piasek opryskano zieloną zaprawą betonową,która już się rozlatuje. Jeszcze lepsze jest wykonanie mostu a właściwie jego zabezpieczenie przed wymyciem przez wody Zgłowiączki.Tego się...
Komentarzy2
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Kiedy ruszy budowa elektrowni gazowo-parowej na
Kiedy ruszy budowa elektrowni gazowo-parowej na ul.Wiklinowej. W tamtym roku pisali a teraz cisza.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Co ja tam wam będę trukał. Jak i tak już jest po Polsce.
Co ja tam wam będę trukał. Jak i tak już jest po Polsce. Sami przeczytajcie. Hahaha http://wyborcza.pl/1,75248,10679117,O__Rydzyk_po_expose_Tuska__Jest_juz_po_Polsce.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Czy PO wystąpieniu tego ,,prestidigitatora'' o wilczych
Czy PO wystąpieniu tego ,,prestidigitatora'' o wilczych oczach z ,,programem reform'' ,,ratujących '' zielona wyspę i jej naiwnych mieszkanców ktoś ma jeszcze wątpliwości ,że Polacy są przedmiotem programu ,,Planowa EUTANAZJA NARODU ''? Kobieta pracująca zawodowo np na wsi , przy taśmie produkcyjnej , w sklepie w wieku 67 lat...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Wojciech Sumliński "Z Mocy Bezprawia - thriller, który
Wojciech Sumliński "Z Mocy Bezprawia - thriller, który napisało życie" promocja książki 5.10.2011: http://youtu.be/W1gaJWwwXn8 Polecam
Komentarzy0
Wyświetleń558
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~yogiWłocławek
Puste gesty, puste słowa, puste serce, pusta mowa,
Puste gesty, puste słowa, puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta, pusty wzrok i głowa pusta, pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne żale, krzyk, co treści nie ma wcale, puste groźby, puste miny, wielkie morze próżnej śliny, puste hasła, obietnice, wszystko puste...
Komentarzy8
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antypoWłocławek
Inwestycje w Polsce? Zlikwidowano polaczenie kolejowe z
Inwestycje w Polsce? Zlikwidowano polaczenie kolejowe z Aleksandrowa do Ciechocinka poniewaz wybudowano wiadukt za ponad 9 milionow zlotych, ktory ma sluzyc komu ?!!! W Fabiankach powyrzucano ludziom przystanki autobusowe istniejace od ponad 45 lat, a ktore byly uzgadniane z gmina, zlikwidowano wjazdy na dzialki i do nowo pobudowanych domow,...
Komentarzy3
Wyświetleń891
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
Film który przedstawia sposoby kontrolowania ludzi za
Film który przedstawia sposoby kontrolowania ludzi za pomocą strachu.Metod tych używa się do dziś na bardzo szeroka skalę.Myślę że każdemu opłaci się obejrzeć ten film by zrozumieć wiele aktualnych wydarzeń na świecie oraz dostrzec gdy metody te używane są przeciwko nam. http://www.youtube.com/watch?v=34Z-q6mAffU
Komentarzy2
Wyświetleń774
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ReporterWłocławek
Cztery lata temu Tusk zaśpiewał nam :Zbuduję wyspę
Cztery lata temu Tusk zaśpiewał nam :Zbuduję wyspę wam(Irlandię)gdzie jutra słodki smak,gdzie szczęściu nic nie szkodzi,(praca, mieszkania).Jak się okazało- Donald Nożycoręki zgotował nam podniesienie wieku emerytalnego do 67 lat ,w tym wieku już się nie pamięta co się jadło na obiad ,a co tu mówi pracować
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jak wynika z oświadczenia Pana Palikota, Bielecki znowu
Jak wynika z oświadczenia Pana Palikota, Bielecki znowu wziął.Znowu sepleni potwaź, cio,cio. Typowy solidaruszek.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Ktos tu chcial tworzyc prawe panstwo a pewnych pojec chyba
Ktos tu chcial tworzyc prawe panstwo a pewnych pojec chyba nie rozumie. Dwa miesiace prawie po, a smieci wyborcze wisza w calym okregu. Masz Pan szczescie, zes Pan za to nie beknal ale kultury troche by sie przydalo. Zniesmaczona
Komentarzy0
Wyświetleń602
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BaleronkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA