Forum Włocławek

W takich wypadkach kara powinna być straszna. W tym sensie
W takich wypadkach kara powinna być straszna. W tym sensie straszna, że potencjalnych przyszłych sprawców powinna przyprawiać o dreszcz. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lublin/brutalny-gwalt-na-12-latce-w-szkolnej-toalecie,1,4906402,region-wiadomosc.html Gdyby coś takiego zrobili mojej klonicy, to lepiej żeby ich policja złapała...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Propaganda partyjna -jak za komuny- nie szuka prawdziwych
Propaganda partyjna -jak za komuny- nie szuka prawdziwych przyczyn wystąpień młodzieży , ale ocenia ich skutki .A co ma robić młodzieniec bez perspektyw na pracę ,mieszkanie , stabilizację zawodową -za 1200 kuźwa na rękę ? Tak jak obecne elity obrzucały kiedyś z tego powodu ZOMO i MO , tak teraz młode pokolenie ma z tego samego...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
45 zasad zniewolenia Polski za
45 zasad zniewolenia Polski za komuny. http://www.youtube.com/watch?v=ZTVPYsEjc10 Niestety według mnie techniki się nie zmieniły....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ArchiwumWłocławek
Czy zmienimy Włocławek? Można budować nowe galerie
Czy zmienimy Włocławek? Można budować nowe galerie handlowe, hipermarkety, baseny, rewitalizować starówkę, odnawiać drogi, budować mosty, ale tak naprawdę i tak to nie zwiększy atrakcyjności naszego miasta. Dlaczego tak myślę? Bo o atrakcyjności miasta decydują przede wszystkim jego mieszkańcy. Bo to oni tworzą kulturę...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PiotrekWłocławek
Fala niezadowolenia jest policzkiem dla ludzi, ktorzy mysla o
Fala niezadowolenia jest policzkiem dla ludzi, ktorzy mysla o miescie swym jak o wlasnej kieszeni, szukajac oszczednosci dla, zamkniecia Izby dla pijakow by oddac ich w rece lekarzy. Nie mozemy oszczedzac na elicie, ktora prowadzi nas swietlana przyszlosc. Mieszkancy musza sie poswiecic, aby juz wkrotce zobaczyc piekno do ktorego prowadza ludzie,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrissWłocławek
Tak się powinno układać kostkę
Tak się powinno układać kostkę http://i39.tinypic.com/aouk93.jpg
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Grecy nie chcą płacić za swoje długi i przyjemności
Grecy nie chcą płacić za swoje długi i przyjemności więc dlaczego u nas bez żadnych problemów godzimy się na podniesienie akcyzy na ON oraz fajki. Od stycznia 1 litr oleju będzie kosztował 6 zł nie wliczając deprecjacji naszej waluty. Jestem ciekaw ile jeszcze Polacy będą posłuszni temu systemowi. Ani PiS ani PO ani lewica nie...
Komentarzy2
Wyświetleń834
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
,,Niewygodne informacje ''- W Niemczech protesty przeciw
,,Niewygodne informacje ''- W Niemczech protesty przeciw dyktaturze bankowej(ONET) ????????-coś w tym musi być skoro na świecie w takich krajach jak USA ,czy Niemcy ludzie protestują przeciwko złodziejskim praktykom banków okradajacym w białych rekawiczkach swoich klientów ?
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących0
Ocena0
Na innym forum znalazłem ciekawy link z
Na innym forum znalazłem ciekawy link z komentarzem. Obłuda Watykanu i pazerność nie ma już granic.Główny bank Ambrosjano podległy papieżowi jest głównym udziałowcem i czerpie ogromne zyski z największej w Europie firmy produkującej środki przeciwciążowe i potrzebne do aborcji.Cimny naród. Zobacz wideo drugie od...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Jak patrzę na wczorajsze relacje z Warszawy oraz na tzw.
Jak patrzę na wczorajsze relacje z Warszawy oraz na tzw. "przyszłość narodu" uczestniczącą w manifestacjach, to z przykrością stwierdzam, że średniointeligentne małpy mają więcej rozumu. Niestety, Polska nigdy nie będzie normalnym krajem. Tyle w temacie.
Komentarzy35
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LemurWłocławek
Niesamowity układ chmur na 11
Niesamowity układ chmur na 11 listopada http://deser.pl/deser/1,111858,10627768,Niesamowity_uklad_chmur_nad_Polska__Co_ma_wspolnego.html
Komentarzy3
Wyświetleń893
Śledzących1
Ocena2
Kryzys w Grecji. Na czele rzadu jest byly szef banku
Kryzys w Grecji. Na czele rzadu jest byly szef banku europejskiego, ten wlasnie, ktory rowniez przczynil sie do kryzysu, a biednych ludzi ciagle lupia. Plotki na gieldzie decyduja o przyszlosci krajow. Godne pozalowania
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Jak wynika z doniesień na ONET nasi ,,sojusznicy ''zza
Jak wynika z doniesień na ONET nasi ,,sojusznicy ''zza oceanu zamiast myśleć o wizach dla Polaków , wraz z żydkami szykują nowa misję ,,pokojową''. Tym razem ,,pokój ''trzeba ich zdaniem zaprowadzić w Iranie bo ...tam jeszcze jest niezależna od nich ropa i uciśniony przez ,,obcą od dolara religię'' naród.Ciekawe co to będzie jak...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Stacja PKP Wloclawek jest w oplakanym stanie oprocz
Stacja PKP Wloclawek jest w oplakanym stanie oprocz ...ubikacji! Ale przeciez podrozni nie beda czekac w ubikacji ! Brak wystarczajacej ilosci miejsc siedzacych, bo stacji autobusowej juz nie ma ! Nieliczne krzesla sa polamane i brudne, brak udogodnien aby przejsc z bagazami na perony, ktore sa juz w proszku, brak baru z garaca kawa czy herbata,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Brawo Panie Zbonikowski za wystąpienie w polskim
Brawo Panie Zbonikowski za wystąpienie w polskim sejmie.TRZEBA SIĘ BYŁO ZAPYTAĆ KTO PONIESIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ JAK UTONIE 110TYS LUDZI
Komentarzy1
Wyświetleń655
Śledzących0
Ocena0
PGNIG idzie do arbitrażu z Gazpromem,a relacje Polska-Rosja
PGNIG idzie do arbitrażu z Gazpromem,a relacje Polska-Rosja nadal wspaniałe 1. Wczoraj PGNIG zdecydował się na wszczęcie postępowania z Gazpromem przed Trybunałem Arbitrażowym w Sztokholmie po nieudanych ponad półrocznych negocjacjach dotyczących obniżki kupowanego w Rosji gazu. Przypomnijmy, że pod koniec 2010 roku Wicepremier...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Czy ktoś się orientuje co to za praca w rubryce ogłoszenia
Czy ktoś się orientuje co to za praca w rubryce ogłoszenia "dam pracę" w domu z dostępem do komputera i internetu. Czy to tylko jakaś ściema?
Komentarzy1
Wyświetleń721
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Monika RejsWłocławek
koleiny na świeżo otwartym skrzyżowaniu Wronia-Okrzei?
koleiny na świeżo otwartym skrzyżowaniu Wronia-Okrzei? wczoraj jechałem przcinając jedynkę, a że mam lekko sfatygowane zawieszenie, to dosłownie poczułem koleiny, chyba że mam omamy jakieś. Tragedia, jak ten 4-letni remont ma tak wyglądać...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nahWłocławek
Dlaczego w nowo budowanym basenie mają pracować pracownicy
Dlaczego w nowo budowanym basenie mają pracować pracownicy z basenu Delfin.? (wiadomość z Gazety Kujawskiej) Dlaczego nie utworzy się nowych miejsc pracy? Napewno wielu bezrobotnych liczyło na to, że znajdzie prace w nowym basenie(w kasie, w obsłudze klienta, sprzątaczki, itp).
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Anwilowi gratulujemy sztabu trenerskiego.
Anwilowi gratulujemy sztabu trenerskiego.
Komentarzy3
Wyświetleń944
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lemurWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA