Forum Włocławek

Trąbią na mnie twierdząc ,że jak obok jest ta porą bana
Trąbią na mnie twierdząc ,że jak obok jest ta porą bana ścieżka rowerów nie mająca końca i początku to mi nie wolno jechać po jezdni. Gdzie to jest napisane i kto wam dał prawo jazdy?Jak nie ma zakazu jazdy rowerem to spadaj nygusie i sam sobie jeździj po tych kostkowych ścieżkach razem z rządzącymi.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Żenada, pretensje nawet do swoich Pisowskich koleżanek i
Żenada, pretensje nawet do swoich Pisowskich koleżanek i kolegów, że nie zabrali głosu w dyskusji na temat absolutorium, hehe. Ten cały pan Chmielewski niedługo to złoży zażalenie (tylko nie wiem jeszcze do kogo bo takiej fantazji jak Chmielewski to nie mam), że wszyscy Polacy nie głosują tylko na jego ukochaną partię PiS, która...
Komentarzy2
Wyświetleń832
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LauraWłocławek
JAK WYKONCZYC RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych
JAK WYKONCZYC RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o nastepujacej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddzial w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie moga nie chciec przyjac jednego grosza,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
oglądałem właśnie zdjęcia z rajdu nad Wisłą i coś mi
oglądałem właśnie zdjęcia z rajdu nad Wisłą i coś mi się wydaje że od Pogotowia do końca miasta w kierunku Torunia jest o wiele lepsza trasa na takie rajdy i do tego o wiele trudniejsza tak sobie myślę kto się ze mną zgadza.
Komentarzy0
Wyświetleń497
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PawełWłocławek
Czy ktoś z internautów orientuje się czy w naszym mieście
Czy ktoś z internautów orientuje się czy w naszym mieście zbierane są dla kogoś plastikowe nakrętki? Słyszałam że dla jakiegoś chłopca, ale nie wiem nic więcej. Wiem, że wcześniej były zbierane nakrętki dla Amelki z Lipna. Jakby ktoś wiedział coś więcej o nowej akcji, dla kogo zbieramy i gdzie można oddawać, proszę o info....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aniaWłocławek
Oddam termin i salę ślubną. Chodzi o 27 sierpnia, wesele w
Oddam termin i salę ślubną. Chodzi o 27 sierpnia, wesele w Zajeździe Kujawskim. Cena - 100 zł za osobę. Chętnych proszę o kontakt pod numerem tel 723 536 166
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AnonimWłocławek
Tego podrecznika Palucki chyba nie
Tego podrecznika Palucki chyba nie czytal: http://www.parp.gov.pl/files/112/146/190/5525.pdf Z kostki brukowej fazowanej sciezek rowerowych sie nie robi.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bikerWłocławek
Będąc dziś na Cmentarzu Komunalnym zauważyłam że
Będąc dziś na Cmentarzu Komunalnym zauważyłam że figurka Pana Jezusa w centralnej części cmentarza jest w fatalnym stanie,farba odchodzi,a kolory są bardzo spłowiałe.Koszty pogrzebowe i opłaty za groby sięgają zenitu,a na farbę chyba brakuje pieniędzy -to wstyd dla Włocławka!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MoniaWłocławek
Jak wynika z Białej ksiegi to Donald ,,na zapleczu ''
Jak wynika z Białej ksiegi to Donald ,,na zapleczu '' dogadywał sie z Władkiem w sprawie organizacji wyjazdów do Smoleńska z pominieciem Prezydenta (tak wynika z dokumentów).Czy w takim razie Polska to taki ,,Dysneyland''Donalda ,gdzie tym co grają w ,,gałe'' wszystko wolno ,są ponad prawem ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zamknęli BRAVO? Ktoś coś wie? http://www.klubbravo.com
Zamknęli BRAVO? Ktoś coś wie? http://www.klubbravo.com
Komentarzy36
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~klubowiczkaWłocławek
Pomocy!!! Zaginął Piesek Rasy York mały jest maści
Pomocy!!! Zaginął Piesek Rasy York mały jest maści srebno-rudej , zaginął dziś w godzinach wieczornych ostanio widziano go jak szedł w stronę wisły od ulicy św.antoniego proszę o pomoc piesek jest przywiązany do właściciela proszę dzwonic pod numer 660022500 z góry dziękuje !!!.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PomocyWłocławek
Poczatek wakacji ,a nad jeziorem Czarne już
Poczatek wakacji ,a nad jeziorem Czarne już ,,śmieciarnia'', , ,,ażurowe pomosty'' naprawiane byle jak pod nadzorem,,fachwca'' w białej koszuli z rękami w kieszeniach to synonim pełnego bezpieczeństwa ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy są u Nas jakieś fajne sklepy meblowe? Chciałabym
Czy są u Nas jakieś fajne sklepy meblowe? Chciałabym umeblować sobie sypialnię za niewielkie pieniądze. Przeglądałam w internecie ofertę sklepu E...... mają u Nas też sklep stacjonarny. Czy ktoś robił tam zakupy, warto się przejść? Są atrakcyjne ceny?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Majka SzylcWłocławek
Co to wczoraj była za powódź na skrzyżowaniu Okrzei i
Co to wczoraj była za powódź na skrzyżowaniu Okrzei i Wroniej w godzinach popołudniowych
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Panie buskupie pan nawala w TVNie o totalitaryzmie w stosunku
Panie buskupie pan nawala w TVNie o totalitaryzmie w stosunku do telewizji Trwam czy ojca Rydzyka a we Wloclawku to pan nic nie widzisz? Razem z wloclawskimi SLDowcami obiady pan jadasz a oni z panem i co?
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MolekWłocławek
Już dawno nie było żadnego wpisu na wesoło. Niniejszym
Już dawno nie było żadnego wpisu na wesoło. Niniejszym zapodam "Pamiętnik terrorysty - Wyprawa do Polski". Poniedziałek 7:00 Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżują...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dobrze, że buduje się centrum handlowe obok reala i obi,
Dobrze, że buduje się centrum handlowe obok reala i obi, tylko zastanawiam się co z obiecaną drogą łącząca Witosa i Komunalną, kiedy ona powstanie ? Czy inwestor dołoży się do interesu ? I jakie ostatecznie oprócz Deichmannu, Rossmannu, MediaExpert, CCC, Centrum Chińskiego oraz Takko powstanie ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pytanieWłocławek
Poruszanie sie po Włoclawku samochodem nie jest łatwe.Ale
Poruszanie sie po Włoclawku samochodem nie jest łatwe.Ale temat trudnego życia na drodze rowerzystów też jest znany.Ostatnio zmieniono przepisy które maja ułatwić zycie rowerzystom i wpłynąć na poprawe ich bezpieczeństwa.Jesli ludzie tworzący troszczą sie o bezpieczeństwo rowerzystów to rzeczą niepojętą jest dla mnie dlaczego...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez normalWłocławek
niedawno bylam we wloclawku.ciesze sie,ze tyle sie nowego
niedawno bylam we wloclawku.ciesze sie,ze tyle sie nowego robi.troche jest utrudniony ruch drogowy ale z tym mozna sobie poradzic.
Komentarzy3
Wyświetleń946
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Urszula S.Włocławek
Zbliża się kolejna rocznica rzezi wołyńskich, chyba
Zbliża się kolejna rocznica rzezi wołyńskich, chyba najstraszniejszego epizodu w naszych polsko- ukraińskich stosunkach.Ukraińcy wykorzystywali fakt, że ludność polska gromadziła się podczas mszy w kościołach, więc często kościoły były otaczane, a wierni przed śmiercią częstokroć byli torturowani w okrutny sposób (np....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA