Forum Włocławek

Całkiem bezpłatny mobilny internet w Polsce (już działa!)
Całkiem bezpłatny mobilny internet w Polsce (już działa!) i haczyków kilka - czyli o podstawianiu przez operatora "nogi" potencjalnym użytkownikom. http://techmobile.pl/2011/06/darmowy-internet-juz-dziala-ale-nie-dla-wszystkich/
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nasze miasto, Wloclawek, wyglada ciagle mizernie. Uslugi,
Nasze miasto, Wloclawek, wyglada ciagle mizernie. Uslugi, transport, ciagle pod psem. Bilety drogie. Za te mizerne mieszkania czynsz coraz wyzszy. Woda, wywoz smieci, energia ida w gore. Bezrobotnych i bezdomnych coraz wiecej. Jezeli chodzi o stacje PKP I PKS to bierze listosc. Brak rozkladow jazdy jak wejdzie sie do srodka budynku. Oczywiscie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Słyszeliście ? Na Żytniej podobno budowany jest dom
Słyszeliście ? Na Żytniej podobno budowany jest dom ....samotnego ...taty ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Na Jasnej Górze powiedział dziś m. in.: "- Jestem tutaj z
Na Jasnej Górze powiedział dziś m. in.: "- Jestem tutaj z wami, bo spotykają się tutaj ludzie, którzy kochają Polskę, polscy patrioci. I to też jest powód, dla którego chcę z wami być. Chcę was, korzystając z tej niezwykłej okazji, prosić – nie dajcie się wypchnąć z naszego życia, nie dajcie się wypchnąć jako polscy...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Oglądałem sobie wywiad z (p)osłem Lencem - z torunia...
Oglądałem sobie wywiad z (p)osłem Lencem - z torunia... gość wypowiada się o naszym mieście, choć nie ma o nim bladego pojęcia... jest pyszny i dumny... interesuje go wyłącznie jego własny, prywatny i zasmarkany interes... czyżby bał się, że głosy toruniaków nie wystarczą mu, aby ponownie pobierał niemałe poselskie...
Komentarzy3
Wyświetleń783
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Chciałem zapytać o minimum socjalne, chociaż dla tych ,
Chciałem zapytać o minimum socjalne, chociaż dla tych , którzy przepracowali minimum 25 lat i zostali zwolnieni, wyrzuceni na bruk.Teraz nigdzie nie chcą ich zatrudnić, ze względu na wiek.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rybakWłocławek
Od czego sa radni, wojtowie i burmistrzowie, ktorym udalo sie
Od czego sa radni, wojtowie i burmistrzowie, ktorym udalo sie byc wybranym na te interesujace funkcje? Przede wszystkim ta swieta grupa nie jest od tego aby ulatwiac zycie mieszkancom. Jak widac z wypowiedzi na naszym formum to zajmuja sie wylacznie wydawaniem pieniedzy na parkingi, imprezy, pikniki, plaze, zawody, ale takie sprawy przyziemne jak...
Komentarzy1
Wyświetleń717
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Bliski Wschód sposobi sie do wyrównania rachunków z
Bliski Wschód sposobi sie do wyrównania rachunków z ,,narodem wybranym'' .I to chyba jest powód, dlaczego na lotnisku Chopina w Warszawie tak smierdzi czosnkiem, szeleszczą czarne podszewki i ciagle słychać dziwnie zniekształcony polski język .Może niedługo wszyscy będziemy musieli znać przynajmniej w mowie jezyk ,,Blumsztajnów...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Drogie drogi Do entuzjastow roboty Paluckiego szczegolnie
Drogie drogi Do entuzjastow roboty Paluckiego szczegolnie Zygi jarka i tym podobnych... sa dwie drogi robienia drogi: szybko i dobrze albo dluuuugo i oddanie z niedorobkami lub plackami zamiast rownej powierzchni... Oraz to ze jedno najpierw nalezy skonczyc a potem brac sie za drugie a nie paralizowac miasto Wloclawek przez rozkopanie wiekszosci...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~temidaWłocławek
Rzad boi sie, ze nie bedzie mial kto placic na nich podatkow
Rzad boi sie, ze nie bedzie mial kto placic na nich podatkow i skladek bo Polski za malo radza dzieci. A czy pomyslal rzad ze nie ma zadnych perpektyw zyciowych w naszym kraju ? Zrobiono ruina z tego co bylo. coraz mniej panstwowych zlobkow, szkol, uniwersytetow, brak pracy, brak mozliwosci leczenia sie, wysylanie naszych dzieci na niepotrzebne...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jestem tu nowy ; p pomyślałem że napisze to co mnie boli
Jestem tu nowy ; p pomyślałem że napisze to co mnie boli w naszym miasteczku więc witam państwa . na wstępie napisze że jestem za partia PIS nie to że lubie mohery lub jestem obrońcą krzyża ale dlatego , ponieważ Prawo i Sprawiedliwość prowadzi tzw polityke prorodzina(jak ktos niewie google) więc nie podoba mi się co...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez jacus1793Włocławek
A we Wloclawku zegar tyka przy bombie.... tik tak.... tik
A we Wloclawku zegar tyka przy bombie.... tik tak.... tik tak... http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110708/POWIAT04/996739506
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Anal lizatorWłocławek
Martwi mnie cynizm Pana R. Kalisza w sprawie prawa
Martwi mnie cynizm Pana R. Kalisza w sprawie prawa aborcyjnego. Jest cyniczny bo jest inteligentny a takie głupoty opowiada. To musi być celowe i to musi być cynizm. Pan Kalisz postuluje do zalegalizowania aborcji mówiąc, że kobiety dokonują dziś aborcji w nieludzkich warunkach, z narażeniem życia, gdzieś "w podziemiu". Ja proponuję,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AnielkaWłocławek
Polska jest pierwszym krajem europejskim, w ktorym obrazanie
Polska jest pierwszym krajem europejskim, w ktorym obrazanie prezydenta i politykow jest karalne. Czyzby nasz kraj powrocil do dyktatury a slowo wolnosc, ktore powtarzane jest tak czesto w rzeczywistosci nic nie oznacza? Mam wrazenie ze powrocilismy do czasow kiedy monarchia byla nietykalna, ludzi tych z dolu mozna bylo zniszczyc i podeptac...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Przestrzegam przed lekarzem endokrynolog K..... z zakladu
Przestrzegam przed lekarzem endokrynolog K..... z zakladu medycznego mieszczacego sie na przeciw dworca. Na prywatna, PLATNA, wizyte w przychodni endokrynolog spoznia się 40 minut, bez zadnych przeprosin. Wielkim oburzeniem reaguje na zwrucoana uwage. Na podstawie przedstawionych wynikow badan „dr” K....l stwierdza ze stan mojej...
Komentarzy2
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ArturWłocławek
Wiecie może od kiedy to parkowanie na 3-go Maja jest
Wiecie może od kiedy to parkowanie na 3-go Maja jest płatne? Była gdzies jakaś informacja?
Komentarzy3
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Nowy polski absurd. "Pracusiowe" .... Bezrobotny ma znalezc
Nowy polski absurd. "Pracusiowe" .... Bezrobotny ma znalezc prace conajmniej na 3 miesiace!!! Zamiast pracodawcy bedzie placil urzad pracy z naszych podatkow ?
Komentarzy2
Wyświetleń799
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Halo,Halo SANIKO - czy Wy nie macie jakiegos manka, od dwóch
Halo,Halo SANIKO - czy Wy nie macie jakiegos manka, od dwóch miesiecy na ul. Olszowej stoi worek z gruzem nr. 073 i nic sie nie dzieje z Waszej strony, czy liczycie że jakiś złodziej go ukradnie i rozwiąże problem
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maxWłocławek
Ja nie wybrałam Pani radnej Borowiak po to, żeby walczyła
Ja nie wybrałam Pani radnej Borowiak po to, żeby walczyła o etaty dla nauczycieli, do których miasto dokłada i dokłada. Ale cóż, mogłam się przecież spodziewać, że swój broni swego. Moja wina bo moja naiwność! Nauczyciel dyplomowany pracuje za 2800+dodatki, tak biedaki mają źle!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MariannaWłocławek
Czy ,,platformersi '' spoglądają od czasu do czasu w lustro
Czy ,,platformersi '' spoglądają od czasu do czasu w lustro ? Czy odtwarzaja czasem w celu przesłuchania te samochwalcze teksty ,które zlecają wypisywać ,,swoim'' dziennikarzom ? Chyba nie ,bo inaczej ten strumień bzdur i propagandy bez pokrycia płynący z mediów byłby mniejszy .A włączenie telewizora wiązałoby się z mniejszym...
Komentarzy0
Wyświetleń656
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA