Forum Włocławek

W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego
W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego Kukuckiego uważam że ingeruje w moją prywatność jeszcze za moje pieniądze pisząc bzdury. Panie Kukucki jaką pracą wykazał się pan i ile podatków z własnej pracy przekazał pan do urzędu skarbowego czyli dla budżetu państwa nie wliczając pracy partyjnej bo tu żyje pan...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~czesioWłocławek
Ciekawe co się dzieje z Rafałem Sobolewskim byłym
Ciekawe co się dzieje z Rafałem Sobolewskim byłym przewodniczącym RM Włocławek. Czy ktoś wie jak zakończył się jego proces?? Dlaczego media się tym nie zainteresują. Choć nie pełni teraz funkcji publicznej to jednak sprawa z taką funkcja była związana
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
W połowie XIX wieku zrodził się pomysł, by Maryję,
W połowie XIX wieku zrodził się pomysł, by Maryję, matkę Jezusa, uznać oficjalnie za „niepokalanie poczętą”. Paradoksalnie nie chodzi tu o powszechnie znane przeświadczenie, że Maria zachodząc w ciążę, z której narodził się Syn Boży, zachowała dziewictwo. Dogmat z 1854 roku uznał, że także poczęcie Matki Bożej...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Dla świadomychWłocławek
10.W. 05.08.2011 19:46 W ciągu ostatniego roku
10.W. 05.08.2011 19:46 W ciągu ostatniego roku uwidoczniło się wiele spraw: 1. Umierają ludzie z jednej strefy politycznej (liderzy, osoby znane, na ogół przeciwni NWO). Śmierć omija ludzi z koalicji rządzącej. 2. Władza zatwierdza nowe prawa tworzące państwo policyjne i totalitarne – krok po kroczku (strzelanie do...
Komentarzy2
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Darek RozumnyWłocławek
Lepper....niewyjaśnione pasmo śmierci ciągnie się za
Lepper....niewyjaśnione pasmo śmierci ciągnie się za rządem Tuska............ ebola_ wczoraj, 21:46 Obserwuj Grzegorz Michniewicz. Pierwsza ofiara. Dyrektor generalny kancelarii premiera. Osoba mająca najwyższy status dostępu do informacji tajnych. Jego przełożonym był Tomasz Arabski. Zginął w tajemniczych okolicznościach 23...
Komentarzy0
Wyświetleń652
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Darek RozumnyWłocławek
Oficjalnie popełnił samobójstwo a mi sie wydaje za dużo
Oficjalnie popełnił samobójstwo a mi sie wydaje za dużo wiedział to go usadzili
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lepper nie zyje! pakeroWłocławek
Andrzej Lepper nie żyje. Wg Policji, popełnił samobójstwo.
Andrzej Lepper nie żyje. Wg Policji, popełnił samobójstwo.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Mam pytanie czy ktoś się orientuje czy wzorem lat
Mam pytanie czy ktoś się orientuje czy wzorem lat ubiegłych w tym roku również będzie organizowany turniej włocławskiej ligi koszykówki przez Niezależne Zrzeszenie Sportowe?
Komentarzy0
Wyświetleń558
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~QwertyWłocławek
Ankietka do
Ankietka do wypelnienia: http://www.ankietka.pl/ankieta/68413/czy-we-wloclawku-jest-uprawiana-polityka-kolesiostwa.html
Komentarzy0
Wyświetleń537
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ben JakovWłocławek
przeczytane: "(...) Platforma Obywatelska np. ma kobiety na
przeczytane: "(...) Platforma Obywatelska np. ma kobiety na pierwszym miejscu tylko na 14 listach wyborczych z 41. Dramatycznie skompromitował się Sojusz Lewicy Demokratycznej, który programowe hasła o walce z dyskryminacją kobiet odgrzewa przed każdymi wyborami. "Męscy" liderzy tylko 4 kobietom pozwolili startować z pierwszego...
Komentarzy2
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Bardzo "dziękuje" MPK za to że nie wyjechała dziś linia W
Bardzo "dziękuje" MPK za to że nie wyjechała dziś linia W mimo słonecznego i ciepłego dnia, może na przyszłość chociaż jakaś informacja?
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wkurzonyWłocławek
Mam pytanie do miłośników piłki nożnej. Czy we
Mam pytanie do miłośników piłki nożnej. Czy we Włocławku zajmuje się ktoś naprawą piłek skórzanych,szytych ?.Porządna,prawie nowa firmowa piłka przebiła się a na nową nie bardzo mnie stać.
Komentarzy0
Wyświetleń492
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KubaWłocławek
Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej
Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej przez Wasze miasto. Naprawdę jest co podziwiać!!!!!! Warto by było na rogatkach miasta rozdawać kupony na darmową naprawę zawieszenia i bonus w postaci 1000 złotych dla wszystkich chętnych chcących przejechać przez miasto. Pozdrawiam równie serdecznie jak Wasza droga!!!
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Z TrasyWłocławek
bardzo mnie ucieszylo jak sie dowedzialem ze do wloclawka na
bardzo mnie ucieszylo jak sie dowedzialem ze do wloclawka na kasztelan cup przyjedzie slask wroclaw. jakie to byly czasy kiedy przeciwko sobie stali griszczuk i zielinski
Komentarzy2
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kasztelanWłocławek
co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który
co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który rozdaje jabłka na ulicy w czasie kampanii wyborczej...? dla takich miejsce jest na targowisku wyborcy nie bądzcie naiwni na populistyczne hasła
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys
Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys radni oszukiwali w oswiadczeniach majatkowych. Patrze na strone http://www.bip.um.wlocl.pl/?cid=126 i widac o kogo chodzi. Fajna chatka za 40tys, fajny domek za 67tys, i fajne mieszkanie za 40tys. Ciekawe czy bekna za to czy znow im sie upiecze.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AleNumerWłocławek
Natknełam się na informacje w naszych lokalnych mediach ze
Natknełam się na informacje w naszych lokalnych mediach ze pan Ryszard Ch...... (kłamca lustracyjny, były współpracownik SB) pełni obecnie funkcje prezesa ogródków działkowych, no to jest doprawdy jakaś farsa!Wygląda na to ze nie może wyjść z roli,nieważne czego i gdzie byle prezes i ludzi z kasy doić!Żenada!I jeszcze go...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Uważajcie na małolaty we wzorcowni (obu płci) robiące
Uważajcie na małolaty we wzorcowni (obu płci) robiące sztuczny tłok.Moment nieuwagi a skroją cię z potflela albo komórki.
Komentarzy2
Wyświetleń809
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Uwaga kradzieże!!!Włocławek
Witam, organizujemy większą grupą wyjazd do Krynicy
Witam, organizujemy większą grupą wyjazd do Krynicy Górskiej i dysponujemy miejscami w autobusie. Wyjazd z Włocławka 13 sierpnia (sobota) o 7:30 Dla zainteresowanych - powrót 21 sierpnia. Więcej informacji pod numerem 603 338 387.
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Krynica GórskaWłocławek
przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we
przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we włocławskim szpitalu, ludzi do chirurga kilkanaście osób jakis pijany duren biegal po korytarzu a za nim pielegniarka zeby sie uspokoil, kazali mi czekać około 2 godzin, pojechałem do lipna po 30 min drogi załatwili mnie na izbie przyjec 4 szwy od reki, kiedy zaczelismy z dziewczyną...
Komentarzy3
Wyświetleń880
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~robertWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA