Forum Włocławek

Ja trochę z innej beczki. Jakiś czas temu wróciłem do
Ja trochę z innej beczki. Jakiś czas temu wróciłem do Włocławka. Nie było mnie ze sześć lat. umówiłem się ze znajomymi, ale postawiłem warunek. Mieli mnie zabrać do wypasionego pubu w jakim wcześniej we Włocławku nie byłem. Oczywiście byłem przekonany, że to niewykonalne, bo tu od zawsze lipa byla (oczywiście jeśli chodzi o...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~barneyWłocławek
Pracuję w spółce miasta.Dostałem podwyżkę 50 zł.Mam
Pracuję w spółce miasta.Dostałem podwyżkę 50 zł.Mam dochód 1400zł. Teraz wiem czemu tak mało.Mianowali się nauczyciele,wszyscy zdali więc musi starczyć dla nich na podwyżki 350zł.Będą mieli 2200 netto za 18 godzin tygodniowo.Mi wychodzi 7,95 netto na godzinę pracy a nygusy mają 30,55 na godzinę.Wiem że u prywaciarzy jest...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Pracownik fizycznyWłocławek
Jak powszechnie wiadomo praktycznie nigdy nie narzekam, nie
Jak powszechnie wiadomo praktycznie nigdy nie narzekam, nie biadolę i nie złorzeczę przeciw nikomu i niczemu. Ale nawet tak cierpliwy obywatel jak ja czasem się wqwi. I bardzo oburzy. O co na przykład..? Ano o to: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/policji-ciagle-malo-nowe-uprawnienia-dla-sluzb,1,4830586,wiadomosc.html To totalne przegięcie....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z
Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z Włocławka.Na osiedlu ,,Południe ,,nawet na poczcie nie ma widokówek z naszego miasta . Kioski ,,Ruchu,, też nie mają widokówek. Nasze miasto ma wiele ciekawych miejsc ,które powinny być promowane i pokazywane .Maleńkie miejscowości mają swoje miaeta na widokówkach. Kto w naszym miescie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aaWłocławek
Dziś w autobusie pewna pani żartowała ,że już powstał
Dziś w autobusie pewna pani żartowała ,że już powstał komitet kolejkowy dla chętnych do zakupu biletów na nowy basen na Zgłowiączką -ściany już stoją ,1 listopada podobno UROCZYSTE otwarcie z udziałem działaczy ..... ,więc może to nie żart ?
Komentarzy0
Wyświetleń514
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałokowiecWłocławek
W Polsce ma miejsce sądowej dławienie wolności słowa!!!
W Polsce ma miejsce sądowej dławienie wolności słowa!!! Nie jesteśmy krajem demokratycznym. Ciesz się późny wnuku. Trzecia Rzeczypospolita sięgnęła bruku. Komuna wróciła:(
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PolakWłocławek
dla wszystkich pamiętających jedynie Melexy i
dla wszystkich pamiętających jedynie Melexy i postrzegajacych reformatorska drużynę Andrzeja jako wybawicieli naszego Włocławskiego zascianka który sami od kilku kadencji tworzą proponuje spacer ulicą Kapitulną. nowo wybudowany odcinek juz rozryty koparkami i cyklopami, czyzby kolejny przetarg na świeżo oddanym odcinku sie odbył??...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~przetargWłocławek
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu we Włocławku m.in. na
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu we Włocławku m.in. na Bulwarach, na Placu Wolności, na Zielonym Rynku. Oto odnośnik: http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/1048807,nowe-toalety-w-miescie-kwadrans-na-zalatwienie-sprawy,id,t.html
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~CiekawostkaWłocławek
Zagubiono portfel z dokumentami we Włocławku w okolicach
Zagubiono portfel z dokumentami we Włocławku w okolicach ulicy metalowej (bądź na drodze w pobliskim lesie)znalazcę czeka nagroda! kontakt pod tel. 600045202.
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez indyk1983Włocławek
A oto skad bira sie pieniadze w budzecie? Ja wiem, pieniadze
A oto skad bira sie pieniadze w budzecie? Ja wiem, pieniadze biora sie znikad, nikt nie placi. http://szklokontaktowe.tvn24.pl/14776,1,Nowoczesnosc-puka,wiadomosc.html Mam wrazenie ze wloclawskie SLD mysli i dziala podobnie. Czekam tylko na ich haslo wyborcze: IPAD'y dla wszystkich.
Komentarzy2
Wyświetleń907
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LSDWłocławek
Video z zawodów
Video z zawodów balonowych: http://www.youtube.com/watch?v=bFUkNBEp8dY W imieniu wszystkich zawodników, organizatorów, producentów i sponsorów zapraszam do oglądania oficjalnego podsumowania video z 12 Włocławskich Zawodów Balonowych :)
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez antyWłocławek
Hura, jest ciepła woda!
Hura, jest ciepła woda!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mazurkiWłocławek
Polecam materiały z Onet o przynależności partyjnej
Polecam materiały z Onet o przynależności partyjnej członków zarządów w spółkach PKP -ciekawa sprawa , co drugi to Platformers ,albo platformersopodobny (koalicjant)a wiekszość kolej zna z ....podróży kolonijnych .Ale POtrfią POdobno ZRZUNDZAĆ I ZNJUM SIE NA WSZYTKIM -zupełnie jak sekrytorze PZPR,których wiedza pochodziła z...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałokowiecWłocławek
Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo
Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo polecacie i dlaczego ?
Komentarzy24
Wyświetleń23K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~samochodWłocławek
Jakiś czas temu ukazała się na naszym Portalu wiadomość
Jakiś czas temu ukazała się na naszym Portalu wiadomość o śmierci Reni Cichockiej. Ew. dalszych znajomych - niewiedzących - informuję, że jutro o 13.00 w kościele św. Ducha (Michelin) odbędzie się Msza żałobna, a następnie pogrzeb Reni (też na Michelinie).
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Lewica jak kameleon zmienia barwy, czyli nowy makeup SLD dla
Lewica jak kameleon zmienia barwy, czyli nowy makeup SLD dla starej nomenklatury* Dzisiaj Platforma Obywatelska przedstawiła kolejne, po Bartoszu Arłukowiczu, osoby związane z lewicą, które zdecydowały się na współpracę z PO. Są to: Dariusz Rosati, Józef Pinior, Witold Gintowt-Dziewałtowski, Mariola Sokołowska oraz Grzegorz...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~j24Włocławek
Szukam kogoś kto zorganizuje pokaz sztucznych ogni na
Szukam kogoś kto zorganizuje pokaz sztucznych ogni na weselu,kogoś kto tym się zajmuje,co sobota widac jak strzelają więc ktoś w włocławku jest.Proszę polecie mi kogoś jakiś nr.tel.lub nazwisko w razie ofert [email protected]
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~misiaWłocławek
LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej
LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej władzy ,po tych zalaniach ,powodziach ,wichurach -w okolicach Sandomierza , Wyszogrodu ludność do dziś mieszka w barakach obok nie naprawionych przeciekajacych wałów, nie pogłębionego koryta Wisły, ubezpieczyciele nie spieszą się z wypłatą odszkodowań ,drożyzna jak nigdy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Kto wymyślił dopłaty za zużycie wody w SM POŁUDNIE. Ja
Kto wymyślił dopłaty za zużycie wody w SM POŁUDNIE. Ja mam licznik wody i dołacać nie będę.Wiem że tych z rady i zarządu.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TEKLAWłocławek
20 sierpnia 2011 ok. godziny 16:00 przy Wzorcowni na
20 sierpnia 2011 ok. godziny 16:00 przy Wzorcowni na fontannach zgubiono telefon komorkowy Avila Pink. Znalazcę proszę o kontakt 63 272 51 91.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~M.KapuścińskaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA