Forum Włocławek

Podobno ,,Niemce'' odkopują zakopane parę lat temu zapasy
Podobno ,,Niemce'' odkopują zakopane parę lat temu zapasy marek-co to może oznaczać ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Wielu jakże często narzeka na naszych radnych. Słusznie
Wielu jakże często narzeka na naszych radnych. Słusznie czy niesłusznie - to w tym wypadku bez znaczenia. Dlatego, że przy tym "radnym - bezradnym" wszyscy nasi to ministranci;)) http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/pleszew-radny-dariusz-sz-jest-paserem-i-zlodziejem_204713.html Ps. Przepraszam za nieco podłe źródło, ale po...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Chciałbym z tego miejsca pogratulować pracownikom MPK
Chciałbym z tego miejsca pogratulować pracownikom MPK odpowiedzialnym za ustalanie rozkładów jazdy tego, że w końcu ruszyli głowami i zmienili rozkład linii 21. Niestety niezbędne były interwencje pasażerów, ponieważ MPK nie zorientowało się, że wyjeżdżając autobusem linii 21 z Wiejskiej o godzinie 7.32 trudno dotrzeć do...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez 1988Włocławek
Pani Prezes SM Zazamcze.Jestem ciekawy kiedy wreście Pan
Pani Prezes SM Zazamcze.Jestem ciekawy kiedy wreście Pan gospodarz domu przy ul.Pogodnej 1 rzetelnie weźmie sie do pracy i posprząta korytarze piwniczne oraz uzupełni brakujące żarówki bo panują egipskie ciemności?Ponadto pragnę dodać,że w drodze przed w/w blokiem nadal jest dość głęboka dziura z której wystają pręty.Może...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniec PogodnejWłocławek
Dlaczego większość Włocławskich pizzerii, przy
Dlaczego większość Włocławskich pizzerii, przy zamawianiu pizzy z dowozem nie dostarczają paragonów?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ŁasuchWłocławek
leżałem 2 miesiące na OIOMI-e i 1 miesiąc na
leżałem 2 miesiące na OIOMI-e i 1 miesiąc na neurochirurgii. pielęgniarkom zawdzięczam życie!!!!!! dzięki nim chodzę, jem, myślę itd... zawsze się znajdzie jakaś czarna owca - były takie na tych oddziałach. tylko ciekawy jestem co zrobicie, kiedy któregoś WAS potrąci jakiś d... ??? "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia"...
Komentarzy2
Wyświetleń844
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antyrWłocławek
Ludzie kiedy w koncu zrozumiecie ze to SLD nie ma nic
Ludzie kiedy w koncu zrozumiecie ze to SLD nie ma nic wspolnego z pozytywna ideologia zawarta w niektorych zalozeniach Socjalizmu i PZPR. Ta partia aspiruje do bycia normalna agenda arystokracji europejskiej. NIE MA W POLSCE JUZ TAKIEJ JAK NAM SIE WYDAJE DEMOKRACJI ORAZ WE WLOCLAWKU. Przetargi beda wygrywac ciagle te same firmy i bogacic sie beda...
Komentarzy2
Wyświetleń838
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ProletariuszWłocławek
Kłótnia - czyli humor na
Kłótnia - czyli humor na niedzielę;)) http://www.youtube.com/watch?v=BWkdJ2yhu3E
Komentarzy2
Wyświetleń830
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Tym co tak narzekają na SLD(ja ostatnio też )we Włocławku
Tym co tak narzekają na SLD(ja ostatnio też )we Włocławku dedykuję poniższego linka o zarządzaniu Wawą przez PO. http://forum.gazeta.pl/forum/w,290,128750966,128750966,Jak_nam_wszystkim_dobrze_za_rzadow _PO_.html
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Pani D. Kopaczewska ma fajne hasło "Po prostu
Pani D. Kopaczewska ma fajne hasło "Po prostu służyć....." tylko zapomniała wg mnie dopisać "Tuskowi i Lenzowi", żeby zawsze w czołówce list wyborczych i przy władzy włocławskiej PO była.
Komentarzy3
Wyświetleń841
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrompikWłocławek
Dla jednych to sama radość,zabawa po pachy a dla innych
Dla jednych to sama radość,zabawa po pachy a dla innych problem z ponownym usypieniem dziecka i łapaniem zwierzaka,który ze strachu chowa się po kątach i za nic nie chce wyjść.Niech wreszcie ktoś stanie na wysokości zadania i zrobi z tym porządek.Jak chcą sobie ludziska imprezować to nie mam nic na przeciwko ale poza miastem niech...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Fajerwerki!!!!!Włocławek
Ludzie, to co ten Zbonikowski wygaduje to przechodzi ludzkie
Ludzie, to co ten Zbonikowski wygaduje to przechodzi ludzkie pojęcie. U podstaw jego wypowiedzi leży buta, ale przede wszystkim brak szacunku do innych. On nie będzie rozmawiał z X czy Y bo nie są na jego "poziomie". Z Biskupem to by 24h na dobę się pokazywał a nie zasługuje nawet na to, żeby szlachetny ateista podał mu rękę. WSTYD....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mądrzejszy od ZboniaWłocławek
Dlaczego jak słyszę słowo "tusk" to od razu POjawiają mi
Dlaczego jak słyszę słowo "tusk" to od razu POjawiają mi się obrazy : sPOconego zbycha, "dzikiego kraju" mira, cwaniaka grzecha, płaczki sawickiej, plującego jadem robakologa, gadającego do pustych krzeseł sekułę, chudą babę z dorszem w zębach, sPOłdzielczy bukiet róż w dłoniach grabarczyka, martwe stocznie, cyniczny uśmieszek...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
PO zaciąga u nas dług. O wzroście gospodarczym z czasów
PO zaciąga u nas dług. O wzroście gospodarczym z czasów PiS możemy sobie już tylko pomarzyć. Ogólnoświatowy kryzys gospodarczy stał się wytrychem, tłumaczącym każde niepowodzenie, zaniedbanie i porażkę rządu PO - PSL. Deficyt budżetowy pobił już wszelkie dotychczasowe rekordy. Tym się jednak nie zajmujemy. Telewizja i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Fabianki sa brudne, chodników przy tej kosztownej drodze
Fabianki sa brudne, chodników przy tej kosztownej drodze prawie nie widac, zarośniete sa trawa a wedlug wedlug urzedu gminy zarzad drog wymaga kostki granitowej do budowy zatoczek przystankowych, ktore maja kosztowac ponad 200 tys zlotych ! Kto na tym zarabia ? Mieszkancy maja jeszcze jedna zime do przetrwania bez przystankow autobusowych. To...
Komentarzy0
Wyświetleń557
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Zastanawiajace ? Jak to jest ,że były prawicowy
Zastanawiajace ? Jak to jest ,że były prawicowy chrześcijański aktywista włocławski(wystepujący na też niedawno na ambonach) zmienił diametralnie opcję polityczną(na lewicową ) i ta wolta absolutnie nie przeszkadza mu w praktykach katolickich ? Czy może to lewicowy katolik , czy lewicujący katolik?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Moje pytanie brzmi: Co należy zrobić po wypowiedzi
Moje pytanie brzmi: Co należy zrobić po wypowiedzi ministra Rostowskiego, że gdy dojdzie do wybuchu wojny w Europie on pierwszy z rodziną uciekną do USA.Ja zrobię to,że na PO nie będę głosował, a Rostowski niech do USA wynosi się w tej chwili.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZygaWłocławek
ADOPCJA Wczoraj znalazłem dwa maleńkie kotki
ADOPCJA Wczoraj znalazłem dwa maleńkie kotki najprawdopodobniej porzucone przez kotkę. Mają około dwa tygodnie. Zaopiekowałem się nimi lecz charakter mojej pracy nie pozwala mi na dłuższą opiekę. Poradźcie proszę kto mógłby się nimi zająć a może ktoś o dobrym sercu zechciałby je przygarnąć? tel. 500-175-890
Komentarzy2
Wyświetleń883
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrzysztofWłocławek
Dziękujemy pani prezes M... za mądre decyzje, życzymy
Dziękujemy pani prezes M... za mądre decyzje, życzymy powodzenia.
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kolaWłocławek
Przyjazd do kraju, w którym zrodziło się oświecenie,
Przyjazd do kraju, w którym zrodziło się oświecenie, dzięki któremu wreszcie odsunięto ciemnotę od władzy, gdzie nauka wzięła górę na nie religia, pozwala się panoszyć ludzkim szczurom mnożącym się na potęgę za pieniądze z zasiłków na dzieci ubranych w stroje...
Komentarzy0
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~FrancjaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA