Forum Włocławek

pozycja69, czyli jak głosować w najbliższych wyborach.
pozycja69, czyli jak głosować w najbliższych wyborach. Tylko tego jednego dnia Polska może być nasza a nie ich! Jak to działa Pozycja69 to sposób na pozbycie się watahy pierwszoplanowych polskich polityków. Sposób jest prościutki. W najbliższych wyborach głosujemy na jedną z pozycji 6 lub 7 lub 8 lub 9 na listach dowolnej partii...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Witam, Mam pytanie do młodych rodziców, jak w tej chwili
Witam, Mam pytanie do młodych rodziców, jak w tej chwili wygląda becikowe? Chodzi mi głównie o to dodatkowe (samorządowe) jakie dochody i dla kogo, w jakiej wysokości. Wiem że podstawowe becikowe wynosi 1000 zł a co u nas we Włocławku z dodatkowymi pieniędzmi? Pozdrawiam Mariola
Komentarzy1
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MariolaWłocławek
Szybka sonda wyborcza Wpisujemy tylko skrót nazwy partii,
Szybka sonda wyborcza Wpisujemy tylko skrót nazwy partii, bez komentarza. Głosujemy tylko raz. Wyniki w poniedziałek
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widz_36Włocławek
Czy to prawda ,że się Donald spalił ze wstydu i to przed
Czy to prawda ,że się Donald spalił ze wstydu i to przed własna kancelarią.Masakra.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Kiedy zaczyna się , okres grzewczy w Mpec ?.
Kiedy zaczyna się , okres grzewczy w Mpec ?.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MpecWłocławek
Ludzie, czy widzicie, co się znowu dzieje z cenami
Ludzie, czy widzicie, co się znowu dzieje z cenami paliw? Ciekaw jestem ile jeszcze wytrzymamy. Pełny bak, to teraz luksus.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SzokWłocławek
Czy wybory zostaną powtórzone?Przecież Korwin na pewno
Czy wybory zostaną powtórzone?Przecież Korwin na pewno wygra sprawę jak nie w tych naszych "sĄDACH", to w Strasburgu.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Co myślicie o ludziach mogących być już na emeryturze a
Co myślicie o ludziach mogących być już na emeryturze a grzejących jeszcze ciepłe posadki. Moim zdaniem tacy ludzie są już wypaleni. Powinni zająć się wnuczkami. Brak tu konkretnej ustawy. Rozumię emerytów z małymi emeryturami. Ale ludzie ze stanowisk dyrektorskich i kierowniczych powinni się usuwać. Tak np. jest w MOPR na ul....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rockWłocławek
Parda ale kiedy S.... poszerzy oferte? To co oferuje
Parda ale kiedy S.... poszerzy oferte? To co oferuje wloclawianom to nedza. Inne miasta - nawet mniejsze od wloclawka maja fajniejsze programy i nizsze ceny. Nie idzie nic z tym zrobic?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~UPC VectraWłocławek
Kilka razy na forum podnoszony jest temat czasu pracy
Kilka razy na forum podnoszony jest temat czasu pracy najbardziej leniwych pracowników i b.dobrze opłacanych czyli nauczycieli. A oto jak zostali podsumowani: http://regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/polscy-nauczyciele-pracuja-najkrocej-na-swiecie
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
wczorajszy mecz pożegnalny Andrzeja Pluty przypominał spot
wczorajszy mecz pożegnalny Andrzeja Pluty przypominał spot wyborczy i zdaje mi się że niektórzy krawaciarze poraz pierwszy widzieli piłkę do kosza tacuy z nich kibicev a jeszcze jedno pytanie do pana Persona czy nie zapomniał jak pae lat temu pan Schetyna i jego WKS nazywał Włocławek "Rumunią"... brakowało jeszcze pana rozdającego...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
polecam obejrzenie na pewno nie pożałujecie
polecam obejrzenie na pewno nie pożałujecie ;)) http://www.youtube.com/watch?v=TQkSt9JT5eg&feature=mh_lolz&list=FLre_54eqcdkm3cKiwV hU6Qw
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~przesmiewcaWłocławek
,,Złotoustym '' gęby sie nie zamykają od obiecanek .A ja
,,Złotoustym '' gęby sie nie zamykają od obiecanek .A ja proponuję ,,taką zamianę '' -głos wyborcy za pisemną deklarację ,,złotoustego'' potwierdzająca spełnienie obiecanek ,a na końcu tej deklaracji klauzula- ,, w przypadku nie spełnienia obietnic okazicielowi należy się zadość uczynienie w wysokośći np... 5 tyś złotych....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Anwil przereklamowany przed sezonem.Ten Hinnant ,który
Anwil przereklamowany przed sezonem.Ten Hinnant ,który żałował ubiegłorocznych występów w Anwilu to pomyłka,a brak Mosesa i jego słaba gra w Czechach to zapowiedź pożegnania z Anwilem.Udział w eliminacjach do VTB -szkoda i tak skromnej kasy. Zapowiada się kolejna "młocka ligowa" bez udziału Asseco ,który wyraźnie odbiega od...
Komentarzy1
Wyświetleń985
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Właśnie byłem na stronie Platformy O. "Polska w budowie" i
Właśnie byłem na stronie Platformy O. "Polska w budowie" i nie zgadniecie, ale Włocławek i okolice są białą plamą na tle mapy Polski. Tylko dwie inwestycje dodane przez internatów. Budowa PTA przez ORLEN (od Orlenu nasi platformersi się odżegnują jako, że chce sprzedać Anwil, ale jednak się inwestycja chwalą) i rozbudowa Muzeum...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Rado78Włocławek
Czy to prawda że na Zawiślu pociągnęli już prund?
Czy to prawda że na Zawiślu pociągnęli już prund?
Komentarzy1
Wyświetleń672
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawski_35Włocławek
Pamiętacie jak Zboniu najeżdżał na Gołębia z Kowala,
Pamiętacie jak Zboniu najeżdżał na Gołębia z Kowala, że ten donosił SB? Teraz jakoś cicho siedzi jak jego koleżka z Lipna Janusz Dobroś okazał się być kłamcą lustracyjnym i wojewoda kazała mu złożyć mandat.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~koci kasztanWłocławek
Brawa dla naszej strazy miejskiej. Wczoraj odbierałem
Brawa dla naszej strazy miejskiej. Wczoraj odbierałem dziecko spod SP nr2. Z daleka na osiedlowej drodze pod szkałą widac było niebieskie sygnały, droga zakorkowana. Była pilna interwencja, wielkie zamieszanie,ktoś zadzwonił że samochody parkują na trawniku i mundurowi musieli interweniować. Staneli w rozkroku jak i wypisywali kwitki....
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
Zgodnie z informacją na Onet ,,potężna' unia popada w
Zgodnie z informacją na Onet ,,potężna' unia popada w kryzys ? W tej sytuacji trzeba się zastanowić -gdzie te świetlane perspektywy dla Polaków (i nie tylko), gdzie zapowiadana rowność państw , gdzie doradcy finansowi z Brukseli biorący tygodniowo równowartość rocznej pensji polskiego inżyniera za swoje ,,porady'' i wreszcie gdzie...
Komentarzy1
Wyświetleń662
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
co sądzicie o warsztatach zakładających instalacje LPG we
co sądzicie o warsztatach zakładających instalacje LPG we Włocławku? może ktoś doradzi gdzie najlepiej założyć gazik a jakiego fachowca omijać szerokim łukiem?
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~gerwazyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA