Forum Włocławek

Czy ktoś potrafi uzasadnić po co nam taka unia skoro
Czy ktoś potrafi uzasadnić po co nam taka unia skoro wszystko ,,dzięki niej '' tak drożeje ? Pytam bo prognozy na najblizse miesiace sa dla {Polski tragiczne ,a nasi nygusowicze sejmowi, partyjniacy teraz będa wszystko zwalać na unię wybielając siebie jak tylko się da . Czy w tym EUROKOŁCHOZIE o to właśnie chodziło ?
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Prezydent RP przegrał sądowy spór ze współpracownikiem
Prezydent RP przegrał sądowy spór ze współpracownikiem fundacji Leszka Balcerowicza Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie (sygnatura akt: II SAB 277/11) zobowiązał prezydenta RP do rozpatrzenia wniosku o udostępnienie opinii prawnych i ekspertyz, na które Bronisław Komorowski się powoływał, podpisując zmniejszenie składki...
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Już mogę się doczekać kiedy z internetu znikną podobizny
Już mogę się doczekać kiedy z internetu znikną podobizny tych ......, którzy szukają dodatkowego źródła dochodu.
Komentarzy1
Wyświetleń680
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Po sobotniej porażce w Toruniu z miejscowym Pomorzaninem
Po sobotniej porażce w Toruniu z miejscowym Pomorzaninem piłkarzy Włocłavii czeka kolejna trudna przeprawa, tym razem w meczu o 6 punktów zmierzą się z piątym w tabeli Flisakiem Złotoria. Goście sobotniego spotkania w ostatnie kolejce pokonali na własnym boisku Noteć Łabiszyn 3:0 strzelając bramki w 84',88' i 90'minucie meczu. W...
Komentarzy1
Wyświetleń640
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wloclavia.dbv.plWłocławek
Jak chcesz sprawdzić swoje zapatrywania wyborcze zobacz
Jak chcesz sprawdzić swoje zapatrywania wyborcze zobacz tu:http://latarnik.nq.pl/ A tak wyglądają moje wyniki. Twoje poglądy są najbardziej zbliżone do programu wyborczego komitetu: Komitet Wyborczy Sojusz Lewicy Demokratycznej Komitet Wyborczy Sojusz Lewicy Demokratycznej Min Zgodność poglądów: 65 % Max Porównanie Twoich...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Platforma Obywatelska w ramach kampanii wyborczej jeżdzi po
Platforma Obywatelska w ramach kampanii wyborczej jeżdzi po Polsce pięknymi autokarami, zdaje się, że w liczbie 50 sztuk. Do tego należy doliczyć koszty wyżywienia,koszty napojów/różnego kalibru/ oraz inne wydatki, a ja się pytam za czyje pieniądze to towarzystwo tak się wspaniale bawi,- może za Donalda Tuska, to ten pan już...
Komentarzy1
Wyświetleń795
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Platforma Obywatelska w ramach kampanii wyborczej jeżdzi po
Platforma Obywatelska w ramach kampanii wyborczej jeżdzi po Polsce pięknymi autokarami, zdaje się, że w liczbie 50 sztuk. Do tego należy doliczyć koszty wyżywienia,koszty napojów/różnego kalibru/ oraz inne wydatki, a ja się pytam za czyje pieniądze to towarzystwo tak się wspaniale bawi,- może za Donalda Tuska, to ten pan już...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Kolejny sukces rządu PO - tym razem SUPERSUKCES! Już
Kolejny sukces rządu PO - tym razem SUPERSUKCES! Już musimy oddać 1 200 000 000 EURO dla UE. Odnośnie środków z funduszy UE to nie zapominajmy, że musimy oddać do budżetu UE 1,2 miliarda EURO, bo ekipa Tuska nielegalnie wykorzystała część funduszy przeznaczonych na inwestycje kolejowe - zostały przesunięte na inwestycje drogowe. KE...
Komentarzy1
Wyświetleń685
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
czy wloclawek - wedlog- telewizji regionalnej a sa dwie
czy wloclawek - wedlog- telewizji regionalnej a sa dwie sklada sie tylko z problemow dzieci,szkol roznych--co sie dzieje z mieszkancami pracujacymi ich problemami-kto placi za utrzymanie tych bzdurnie opowiadajacych redaktorkow. Kto tym rzadzi--pewno jakis stary komista pamietajacy cenzure--z powazaniem-Andrzej
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez andrzejek962Włocławek
Zobaczcie jaka fajna maszyna. Ciekawe jak się sprawdzi w
Zobaczcie jaka fajna maszyna. Ciekawe jak się sprawdzi w terenie. Trudnym terenie. http://wiadomosci.onet.pl/nauka/szykuje-sie-rewolucja-w-transporcie-pies-alfa,1,4870675,wiadomosc.html Ale kiedy ze 20 lat temu mówiłem, że roboty to najbliższa przyszłość zarzucano mi, że naczytałem się za dużo powieści fantastyczno-naukowych,...
Komentarzy1
Wyświetleń770
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy "nowa Fredry" a konkretniej chodnik ma jakiegoś
Czy "nowa Fredry" a konkretniej chodnik ma jakiegoś właściciela? Bród, syf, bałagan. Jak tak dalej pójdzie, to na chodniku las wyrośnie. Poprzedniej zimy nie był odśnieżany, w chwili obecnej wygląda tragicznie. A mogło być tak pięknie.
Komentarzy1
Wyświetleń797
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~FredryWłocławek
Nie byłem zwolennikiem Kaczyńskiego, ale po tym co wczoraj
Nie byłem zwolennikiem Kaczyńskiego, ale po tym co wczoraj zobaczyłem w TVP2 w trakcie tzw. "debaty" lis-Kaczyński Pan Jarosław ma nowego wyborcę. Przypominam że to sam redaktorzyna lis nazwał ten cyrk "debatą".
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obserwator_niebaWłocławek
Zastanawiające jak mało ,,publiczne media'' piszą o
Zastanawiające jak mało ,,publiczne media'' piszą o kompromotacji Lisa w wywiadzie z Kaczyńskim .Czyżby ,,słońce Peru'' zabronił komentowania tej klęski ? Lis pewnie długo ,,w gałę'' z idolem nie zagra....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
1. Na ostatniej prostej kampanii wyborczej Platforma ,która
1. Na ostatniej prostej kampanii wyborczej Platforma ,która zaczęła wyraźnie tracić w sondażach, zaczęła stosować posunięcia, które trudno określić inaczej jak stwierdzeniem „tonący brzydko się chwyta”. Najpierw parę dni temu, na stronie internetowej partii jakby trochę wstydliwie umieszczony został umieszczony spot...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam
Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam ,że się opluje ze złości. Fakt prawdę mu Kaczorek powiedział ,że do takiej audycji trzeba się trochę przygotować.Hahaha
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Polecam pokaz "obiktywnego"
Polecam pokaz "obiktywnego" dziennikarstwa: http://www.youtube.com/watch?v=knAC7sqDxpw&feature=player_embedded Pierwszy przypadek kiedy to kaczka pogryzła lisa!
Komentarzy4
Wyświetleń982
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!
Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
ja żądam przesunięcia terminu wyborow,jak świetnie się
ja żądam przesunięcia terminu wyborow,jak świetnie się żyje,gdy słyszymy co to będzie gdy wszystkie partie wygrają ,wielka kraina szczęśliwości,niskie podatki,wysokie renty i emerytury,żłobki i przedszkola za darmo,no i praca dla wszystkich.Niech ta kampania trwa i trwa,nadzieja kocha naiwnych.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JanWłocławek
POpaprańcy zachowuje się już tak jakby mieli POsmarowany
POpaprańcy zachowuje się już tak jakby mieli POsmarowany odbyt terpentyną! Łże gadzinowaty Adaś na łamach czerskiego GW rozpaczliwie apeluje do młodzieży o udział w wyborach! Potomek kominternowców nie rozumie, że w tym roku na wyspach mało kto stanie w kolejce przed konsulatem aby poprzeć Tuska! Oni już wiedzą, że to strata...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Koalicja moherowaWłocławek
Wykształcona i z dużego miasta -jaka yntelygentna
Wykształcona i z dużego miasta -jaka yntelygentna -http://www.youtube.com/watch?v=L2vudp4qhWg
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA