Forum Włocławek

, słyszałem że w pałacu długo się pracuje a dostaje
, słyszałem że w pałacu długo się pracuje a dostaje się marne pieniądze to nasz pałac tylko ładnie wygląda a w rzeczywistości ludzie pracują podobno ponad normy i dostają 1050 złoty bez nadgodzin .jak ktoś ma więcej informacji proszę o krytykę ten Włocławek schodzi na psy bez sądu ani rusz .
Komentarzy4
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bakuWłocławek
Zaważyłem że ten portal ostatnio coraz bardziej skręca w
Zaważyłem że ten portal ostatnio coraz bardziej skręca w prawo do Pisuuu , nie są wpuszczane pozytywy na obecną władze a same negatywy .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PrzyjacielWłocławek
Dla pasjonatów lotnictwa. http://www.flightradar24.com
Dla pasjonatów lotnictwa. http://www.flightradar24.com Można zobaczyć przelatujące samoloty. Są trasy wiodące nad Włocławkiem. Po kliknięciu w ikonkę samolotu, po lewej u góry wyświetlane są informacje.
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MkWłocławek
Po wyborach http://i40.tinypic.com/j5e8b6.gif
Po wyborach http://i40.tinypic.com/j5e8b6.gif
Komentarzy1
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Ciekawe jak nasze władze podejdą do handlu za zezwoleniem
Ciekawe jak nasze władze podejdą do handlu za zezwoleniem ale bez unieszczonych należnych opłat podatkowych,zusowskich itd ,kto to będzie sprawdzał i realizował.
Komentarzy3
Wyświetleń934
Śledzących1
Ocena2
Pisałem kiedyś do US ,że radni,prezydenci itd nie podają
Pisałem kiedyś do US ,że radni,prezydenci itd nie podają prawdy w zeznaniach podatkowych.Weźmy takiego Skrzypka. Nic nie zrobiono. Panie Bieńkowski daj Pan spoko. Rąsia ,rąsię myje.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Informacje na temat gazu łupkowego......Proszę koniecznie
Informacje na temat gazu łupkowego......Proszę koniecznie przeczytać i w miarę możliwości udostępnić znajomym.To bardzo ważne.
Komentarzy3
Wyświetleń858
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~......FaktyWłocławek
Byłem na tzw.koncercie Zakopower,organizacja fatalna,brak
Byłem na tzw.koncercie Zakopower,organizacja fatalna,brak oświetlenia miejsc siedzących,po omacku trzeba było wchodzić po schodach,do tego rozpoczęcie koncertu prawie z 30 min.opóżnieniem,i ani słowa wyjaśnienia,ani przeproszenia.Akustyka fatalna.Organizator powinien być pozbawiony dożywotnio organizacji imprez,to jest kpina z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zlekceważony 60 latekWłocławek
nie wiem czy tez to widzicie ...ale pan redaktor T.Lis jest
nie wiem czy tez to widzicie ...ale pan redaktor T.Lis jest tak stronniczy, tak wygląda jak by miał się sfajtusic ze złośći na jaka kolwiek opozycje ,tak samo pani Olejnik widac odrazu z kim ciu ciu a z kim na ostre udry ida:D
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PAkeroWłocławek
Ciekawe jakie stawki od nieruchomości/użytkowe ustali nasze
Ciekawe jakie stawki od nieruchomości/użytkowe ustali nasze Miasto dla śródmieścia na następny rok 2012? Jak do tej pory są najwyższe ,a miasto nic w zamian ul 3 maja czy boczne nie są ujęte w żadnych planach rewitalizacji czy promocji ,nic tam nie wraca z tych pieniędzy od lat! ale za to miasto wyraża zgodę na tak duży obiekt...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~czytajacy gazetyWłocławek
Gdzie u nas w mieście znajduje się siedziba Ruchu Poparcia
Gdzie u nas w mieście znajduje się siedziba Ruchu Poparcia Palikota?.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~palikotWłocławek
Próbowano zdyskredytować Pałuckiego, że jak zostanie na
Próbowano zdyskredytować Pałuckiego, że jak zostanie na drugą kadencję, to że nic nie zrobi. A tu co? Nie dość, że dokańcza co rozpoczął, to i nawa ul. Wiejska, Kaliska i jeszcze wywalczył 55 mln na "jedynkę". Same sukcesy, więc nie ma co gadać a Zboniowi i innym niech będzie wstyd!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MyszkaWłocławek
W wiekszosci krajow nie chca wydobywania gazu lupkowego ze
W wiekszosci krajow nie chca wydobywania gazu lupkowego ze wzgledu na zagrozenie dla srodowiska, ludzi i zwierzat. A u nas ? Super politycy przyjmuja wszystkie brudy bylepy zarobic.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Makro poszukuje do pracy we Włocławku, pytanie czy ktoś z
Makro poszukuje do pracy we Włocławku, pytanie czy ktoś z Was wie kiedy ma powstać i w którym miejsce we Włocławku ?
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~migWłocławek
a kiedy to pan QQ posprząta te swoje plakaty wyborcze
a kiedy to pan QQ posprząta te swoje plakaty wyborcze pieniądze na kampanię miał i całe miasto musiało patrzeć na te hasła a teraz to co brak funduszy czy kłótnia w partii ile za zwrot kasy za kampanię a plakaty mokną i niszczeją...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aaaWłocławek
Czy ktoś lub jego znajomy korzysta już z bezpłatnego netu
Czy ktoś lub jego znajomy korzysta już z bezpłatnego netu ma trzy lata ? http://aero2.pl/bdi.html
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Miasto podobne do Wloclawka. Markety banki i bieda. Czterej
Miasto podobne do Wloclawka. Markety banki i bieda. Czterej mlodzi ludzie odpowiedza za zamordowanie wiceprezydenta Lomzy. Co nimi powodowalo?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Wloclawek-LomzaWłocławek
Na organizację kabaretów wraz z honorariami wydanych
Na organizację kabaretów wraz z honorariami wydanych zostało X pieniędzy. Czy pałucki pokrył to z własnych środków? wątpię! Bilety były ponoć DARMOWE! Ponoć? Owszem... po pierwsze "rozdawane" był w godzinach pracy zwykłych ludzi, co spowodowało, że trafiły głównie do ludzi związanych z urzędem miasta, który to urząd je...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Obama (wedlug mnie to jest chwyt ptrzedwyborczy bo o obozie
Obama (wedlug mnie to jest chwyt ptrzedwyborczy bo o obozie koncentracyjnym na Kubie ani slowa) wycofuje wojska z Iraku. A nasi bezglowkowi politycy ? Ile to ma nas jeszcze kosztowac ? Przeciez narod jest w skrajnej nedzy. Prosze nie mowic o sredniej krajowej bo nawet we Wloclawku sa tacy co nie wiedza co zrobic z pieniedzmi.
Komentarzy2
Wyświetleń808
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OlgaWłocławek
poco te WiFi za darmo jak nie można w domu korzystać jak
poco te WiFi za darmo jak nie można w domu korzystać jak cenzura to do końca jestem ciekawy ilu we włocławku będzie w zimę na ze wnętrz korzysta jak za darmo to molochy muszą zarobić to poco miasto płaci za hot spoty.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rokoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA