Forum Włocławek

Będzie dobrze.UE wesprze finansowo m.in. budowę szybkich
Będzie dobrze.UE wesprze finansowo m.in. budowę szybkich połączeń kolejowych między głównymi miastami w Polsce - wynika z projektu pakietu infrastrukturalnego, do którego dotarła PAP, i który KE ogłosi w środę. Budżet UE na transport w latach 2014-2020 to 31,7 mld euro....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Nie mogę się pogodzić z tym,jak wielkie odprawy i
Nie mogę się pogodzić z tym,jak wielkie odprawy i inne przywileje otrzymają byli posłowie, którzy obecnie nie dostali się do sejmu. A mówi się,że bezrobotni mają w Polsce bardzo żle. Donald dla wybranych jest bardzo hojny.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Pan redaktor Piotr Gociek podał w
Pan redaktor Piotr Gociek podał w „Rzeczpospolitej” 50 powodów, dla których premier Donald Tusk nie może zmienić rządu przed zakończeniem roku. Każdy z tych 50 powodów jest oczywiście słuszny i nie zamierzam pomniejszać wagi żadnego z nich, jednak dodałbym do nich jeszcze jeden. Ma on wagę podobną do pierwszego z 88...
Komentarzy0
Wyświetleń554
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Zapoznaj się i zadecyduj: http://15pazdziernika.pl/
Zapoznaj się i zadecyduj: http://15pazdziernika.pl/
Komentarzy2
Wyświetleń986
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Utwierdzam sie w przekonaniu ze Palikot ma racje, farmaceuci
Utwierdzam sie w przekonaniu ze Palikot ma racje, farmaceuci protestuja i nie chca sprzedawac / przy poparciu kleru/ srodkow farmaceutycznych antykoncepcyjnych w imie przekonan religijnych, idac ta droga kioskarze nie beda sprzedawac prezerwatyw inni wodki i tak dalej,po woli czarni beda rzadzic bialymi
Komentarzy3
Wyświetleń911
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~maxWłocławek
rząd jest do kitu i 4 lata temu i teraz mamy przesrane...
rząd jest do kitu i 4 lata temu i teraz mamy przesrane... czy to gadanie czy prawda. co o myślicie tym
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kiełb 221Włocławek
Nowa kadencja i od razu rozczarowanie Nowa kadencja i od
Nowa kadencja i od razu rozczarowanie Nowa kadencja i od razu rozczarowanie. Jak donoszą media, vice marszałkiem Sejmu - z ramienia RPP - ma być Wanda Nowicka. Znana z tego, że jest znana. A właściwie znana z tego, że jest sponsorowaną hobbystką aborcyjną, i znana także z tego, że potrafi się o to procesować. I...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dzień Dawcy Szpiku dla Rafała i Innych. Akcja odbędzie
Dzień Dawcy Szpiku dla Rafała i Innych. Akcja odbędzie się 22 października w godz.10.00 – 16.00 w holu na parterze Collegium Novum WSHE przy ul. Okrzei 94A (wejście od ul. Wyszyńskiego). Prosimy wszystkie osoby dobrego serca o włączenie się w tym dniu do akcji. W tym dniu wszystkie zdrowe osoby w wieku 18-55 lat będą mogły...
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PatrykWłocławek
Bartkowi peklo serce z zalu i zgryzoty. Ale jak go znalem
Bartkowi peklo serce z zalu i zgryzoty. Ale jak go znalem napewno nie z egoizmu. Bardzo chcial zostac ponownie senatorem by swoja wiedza i doswiadczeniem NAPRAWDE SLUZYC spoleczenstwu. Szkoda ze ci co sa odpowiedzialni za to ze swoich marzen nie spelni nie maja sumienia i grysc ich ono nie bedzie. Zegnaj przyjacielu.
Komentarzy1
Wyświetleń632
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PRAWICAWłocławek
Farmaceuci są zmuszani do sprzedawania środków
Farmaceuci są zmuszani do sprzedawania środków niszczących ludzką płodność lub zabijających zarodek (...). http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,10467321,__Zadamy_klauzuli_sumienia___nie_chcemy_sprzedawac.html
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Odnawiany byl przez dlugi czas tunel prowadzacy do stacji
Odnawiany byl przez dlugi czas tunel prowadzacy do stacji kolejowej. Oczywiscie wloclawscy dycydenci i wykonawcy znow zapomnieli o ulatwieniu przejscia inwalidom i osobom starszym. Chociaz na drzwiach ubikacji jest narysowany wozek inwalidzki. Ale jak ten biedak moze dostac sie do tej ubikacji skoro nie ma zadnej windy. To zbyt skomplikowana...
Komentarzy2
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Makro rekrutuje do pracy we Włocławku: "Osoby
Makro rekrutuje do pracy we Włocławku: "Osoby zainteresowane zapraszamy na spotkania rekrutacyjne, które odbędą się we wtorek 18.10.2011 r. o godzinie 10:00 Hotel MŁYN ul. Okrzei 77 Włocławek" Pytanie, gdzie wybudują makro i o jakiej powierzchni, czy będzie dział techniczny ? Czy budowa będzie na Toruńskiej na terenie dawnej...
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WincentWłocławek
A co sądzicie szanowni forumowicze o zdjęciu krzyża w sali
A co sądzicie szanowni forumowicze o zdjęciu krzyża w sali Sejmu ? http://fakty.interia.pl/felietony/graczyk/news/krzyz-palikot-obciach,1707595
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Zapraszam do zapoznania się z polski raportem na temat
Zapraszam do zapoznania się z polski raportem na temat monitoringu .Później możemy na ten temat podyskutować pozdrawiam. http://www.panoptykon.org/sites/default/files/raport_nadzor.pdf
Komentarzy1
Wyświetleń745
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
KTo to wymyślił i dlaczeg? oto pseudo obwodnica Kaliska
KTo to wymyślił i dlaczeg? oto pseudo obwodnica Kaliska -Zazamcze przy rądzie Kaliska PO PRZEBUDOWIE dodała jeszcze jednego bubla komunikacyjnego z seri jak by tu skomplikować życie kierowcom a mianowicie: zlikwidowano wjazd 250 garażowiczów przy ul Fredry w kierunku Brześcia. Michelina,i miasta .Mimo że od chwili powstania rondka nigdy...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~xyzWłocławek
Biskup z Lublina wymyslił, ze wszyscy z nas mają oddać 1%
Biskup z Lublina wymyslił, ze wszyscy z nas mają oddać 1% podatku na jakikolwiek kościół w zamian za zgodę na likwidację Funduszu Kościelnego. Mam wrażenie że biskup przystawia nam pistolet do skroni i łaskę robi, że KK wyda zgodę na likwidację tego czego w ogóle być nie powinno. Na hierarchów kościoła w życiu nie dam...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Mam pytanie czy w koncu ktoś zainteresuje się wizerunkiem
Mam pytanie czy w koncu ktoś zainteresuje się wizerunkiem figurki Pana Jezusa na Cmentarzu Komunalnym .Wstyd!!! Ludzie przjeżdżają z całej Polski zapalić znicz a figurka jest w fatalnym stanie !!! Żenada !!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZytaWłocławek
Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez
Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez SLD,bo ja w komisjach jestem od lat i wiem kto dawał tzw.winiucha,a na zakąskę szlugi,a niepijącym po 20 zł.Niektórzy byli tak pijani,że na głos pytali w której komisji są dane nazwiska.Chodzi tu o AWS PIS i Po
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborca,uczciwyWłocławek
Witam poszukujemy firma, która wsparłaby naszą drużynę
Witam poszukujemy firma, która wsparłaby naszą drużynę we Włocławskiej Lidze Koszykówki Amatorskiej.
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~QwertyWłocławek
Czy ktos zwrócił uwagę na wypwiedź p Pałuckiego w
Czy ktos zwrócił uwagę na wypwiedź p Pałuckiego w kontekście wyborów ? ,,Nie mam i nie miałem ambicji poselsko senatorskich....mam szereg planów względem Włcławka ,które chciałbym zrealizować ( )''.Ten człowiek ma jednak swój styl i poziom ,którego się trzyma,można nie zgadzać się z jego podlądami lewicowymi ,ale to trzeba...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA