Forum Włocławek

Bardzo proszę, aby pan Zbigniew P. odszedł na emeryture i
Bardzo proszę, aby pan Zbigniew P. odszedł na emeryture i zabrał ze sobą swoich pożal się Boże pomagierów. Zawodnicy grają jak ciamajdy, nic się nie zmienia na lepsze, wręcz przeciwnie dostajemy baty od beniaminka, a te oświadczenia to już w ogóle porażka. Co wy myślicie że macie przed sobą ludzi niespełna rozumu, że napiszecie...
Komentarzy3
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Krzysiek81Włocławek
Niestety odszedl z naszego swiata Bartek Kolodziej. Czlowiek
Niestety odszedl z naszego swiata Bartek Kolodziej. Czlowiek z klasa, humorem. Smutek. Trzymaj sie Bartek, zostawiles po sobie slad... ktorego nie zapomnimy.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SmutekWłocławek
Polecam stronę o dokonaniach rządu PO. Na liczniku 748
Polecam stronę o dokonaniach rządu PO. Na liczniku 748 (!) http://markd.pl/afery-po/ O tym w tv nie usłyszycie.
Komentarzy3
Wyświetleń919
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Tymochowicz podsumował trafnie elektorat
Tymochowicz podsumował trafnie elektorat PIS-u. http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/piotr-tymochowicz-uwazam-ze-mamy-debilne-spoeczenstwo_209296.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Propaganda jak za Urbana ,czy zwykłe bzdury?-inf z ONET ,,W
Propaganda jak za Urbana ,czy zwykłe bzdury?-inf z ONET ,,W Polsce rośnie popyt na drogie wyjzady(turystyka zagraniczna )''. A trochę dalej -,,ok 80% Polaków pracuje za najniższą krajową, liczba zadłużonych niewypłacalnych rodzin rośnie z roku na rok ( )''-czy to znaczy ,że te 80% zastawiło dom ,może ..,,swoje organy'' by tylko...
Komentarzy2
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Der Spiegel napisał dzisiaj rano,że mniejsze zło wygrało
Der Spiegel napisał dzisiaj rano,że mniejsze zło wygrało wybory w Polsce. Brawo. Hahaha
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Jakie jest moje miłe zaskoczenie tym, co robi Pałucki.
Jakie jest moje miłe zaskoczenie tym, co robi Pałucki. Zbonio i inni straszyli, że Pałucki to emeryt i niczego już nie zrobi bo mu się nie będzie chciało. A tu co...? Remont Kaliskiej, Wiejskiej, dokończenie bulwarów, aż się dymi takie roboty. Gratuluję Panie Pałucki.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PałuckiWłocławek
No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów
No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów przeplatanych aferami, i opartch na drożyźnie ,a Zbycho ,Rycho i ten od wyciagow urżną sie z radości ...do nieprzytomności- Polska to dziwny kraj ,gdzie mieszkańcy wola mieć gorzej niż lepiej, lubia być okłamywani i jeszcze za tym głosują i płacą .....
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'.
Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'. Plus dla administracji.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~sawWłocławek
reforma to dopiero mam nadzieje będzie: likwidacja karty
reforma to dopiero mam nadzieje będzie: likwidacja karty nauczyciela, prywatyzacja szkół i masowe zwolnienia nauczycieli!!! każda szkoła jest kulą u nogi każdego samorządu - a wszystko przez chore rządania nauczycieli, zarabiają po 2,5 - 4 tys. na rękę i jeszcze im mało. nauczycieli jest tyle na rynku pracy - że można ich wymienić...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pikpokWłocławek
jak panu Person nie wstyd pokazywać się w Szkole Specjalnej
jak panu Person nie wstyd pokazywać się w Szkole Specjalnej na uroczystościach 50 -lecia i tu pan szuka głosów ze swoim panem cieniem W... jeszcze pani Hall brakowało z jej chorymi reformami oświaty
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~rodzicWłocławek
Napieralski to zbyt duzo przebywa z klerem. Na konferencji to
Napieralski to zbyt duzo przebywa z klerem. Na konferencji to przemawia jak ksiadz. Jakby mu zalezalo na dobru naszych obywateli to poodkrywalby afery PiSu i PO a on cichutko cichutko na ten temat. To juz nie jest lewica-ichyba nigdy nie byla.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mlody-ale-madryWłocławek
budują następny market LIDL tym razem na ulicy
budują następny market LIDL tym razem na ulicy WYSZYŃSKIEGO naprzeciwko WSHE
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ilonaWłocławek
Prezydent RP przegrał sądowy spór ze współpracownikiem
Prezydent RP przegrał sądowy spór ze współpracownikiem fundacji Leszka Balcerowicza. Chodzi o podpis pod ustawą zmniejszającą składkę do OFE - informuje "Rzeczpospolita" na swojej stronie internetowej. Według informacji "Rzeczpospolitej", Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie zobowiązał prezydenta do rozpatrzenia wniosku o...
Komentarzy2
Wyświetleń812
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Propozycja do plakatu wyborczego pana QQ...,,W SŁUZBIE
Propozycja do plakatu wyborczego pana QQ...,,W SŁUZBIE LUDZIOM -SWOIM ...... i zaraz wiadomo co widzimy we Wlocławku i dlaczego .
Komentarzy1
Wyświetleń583
Śledzących0
Ocena1
ktos wie co sie dzisiaj stalo okolo 12.00 na placu przy SDH
ktos wie co sie dzisiaj stalo okolo 12.00 na placu przy SDH ze karetka stala? podobno jakies zdarzenie z pozarem, czy cos takiego, ktos cos wie?
Komentarzy3
Wyświetleń975
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~placWłocławek
przestancie pisac na forum o wyborach juz ciagle ten i tamten
przestancie pisac na forum o wyborach juz ciagle ten i tamten przecieZ to nudne jest. napiszzcie o czyms waznym lepeij a nie
Komentarzy3
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyboryWłocławek
wiecie co mi sie podoba, ze mimo zlego poruszania sie po
wiecie co mi sie podoba, ze mimo zlego poruszania sie po naszych drogach tzn. korkow zaraz bedzie czas gdzie wiekszosc drog bedzie wyremontowana i bedzie sie dobrze jezdzilo. oczyiscie wladza mozna zarzucic wiele ale co do remontu drog to chyba tyle az za duzo - ale jestem za wole meczyc sie chwile bardziej, a pozniej bedzie ladnie
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~drozkiWłocławek
nie róbmy z sejmu ,,kukułczego" gniazda a głosy kolesiów
nie róbmy z sejmu ,,kukułczego" gniazda a głosy kolesiów i wolontariuszy rozdających balony nie wystarczą aby dostać się do sejmu zresztą starzy działacze to podkreślają a Luczak już na dzisiejszej konferencji przydzielił mandaty i temu panu od jabłek jakoś miejsca w sejmie nie wróżył...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
a co pan Person zrobił dla Włocławka chyba tylko to że w
a co pan Person zrobił dla Włocławka chyba tylko to że w 1968 roku się wyprowadził...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~abcWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA