Forum Włocławek

Witam! Poleccie mi dobrego ginekologa na NFZ. prosze o
Witam! Poleccie mi dobrego ginekologa na NFZ. prosze o adresy i nr kontaktowe do poszczegolnych ginekologow na NFZ. Z gory dziekuje. pozdrawiam
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Olenka Włocławek
A mnie się wydaje ,ze PO udaje,że chce wygrać te wybory.
A mnie się wydaje ,ze PO udaje,że chce wygrać te wybory. Wstyd za finanse kraju nie pozwala tak jawnie się poddać .Nakradli i się obłowili Zbychy,Rychy i Miry, to kto będzie żarł te chude pyry.
Komentarzy1
Wyświetleń729
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
media wycięły 3/4 tego materiału, polecam obejrzeć
media wycięły 3/4 tego materiału, polecam obejrzeć całość, Sikorski na końcu mówi: "stary ale jest tylko jedno żródło, dwie kamery, z jednej tv" http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kibole-zaatakowali-sikorskiego_206988.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez bamWłocławek
zachęcam do bojkotowania wyborów. poczytajcie i
zachęcam do bojkotowania wyborów. poczytajcie i pomyślcie: W wielu miejscach sieci pojawiają się ostatnio wezwania do bojkotu, ewentualnie „sabotowania” wyborów parlamentarnych. Bojkotowanie miałoby polegać na całkowitej rezygnacji z głosowania, pozostaniu w domu. Natomiast „sabotaż” to kreślenie kart...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~nahWłocławek
Przed podjęciem decyzji o głosowaniu polecam artykuł z
Przed podjęciem decyzji o głosowaniu polecam artykuł z ONET..Gra o wielkie pieniądze '' .My głosujemy za darmo z patriotyzmu ,a tam banda cwaniaków nie ponosząc żadnej odpowiedzialności już dzieli lukratyne posadki z pensjami wykraczajacymi poza ustawę kominową -powstaje pytanie czy to ma sens ? Czy tolerowanie bezkarnosci obietnic...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro . Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na piwo. Odbywać poobiednia sjestę. Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Niektórzy już adoptowali i mają luz ... - mogą pracować od rana do wieczora
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
wczoraj na stadionie przylesie wylądował eurocopter z
wczoraj na stadionie przylesie wylądował eurocopter z pacjentem czy ktoś wie jaki jest powód tego że pacjenta obejrzał jakis lekarz po czym odlecieli dalej w nieznanym kierunku czyżby stan był tak cięzki że u nas nie daliby rady ?? czy o co chodzi?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez olo...Włocławek
Ksiądz Adam B... to jest prawdziwy ksiądz, intelektualista,
Ksiądz Adam B... to jest prawdziwy ksiądz, intelektualista, człowiek taktu i wyważonego słowa. Rozumiejący otaczający świat 100 razy lepiej niż jakiś biskup. Ostatnio został przerzucony z Krakowa do Warszawy, na starsze lata taka zmiana, niewygodny był dziwiącemu się biskupowi z Krakowa, który wyczynia podobne, ale o wiele większe...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Słów kilka...Włocławek
Witam, Czy może ktoś polecić mi jakiegoś dobrego
Witam, Czy może ktoś polecić mi jakiegoś dobrego dentystę, oczywiście nie na nfoz tylko prywatnie.Z góry dzięki :) Dwa lata temu leczyłam zęba u K.Palińskiej na Pogodnej ale już tam nie przyjmuje.Czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~onaWłocławek
"Skąd się wzięli bracia Kaczyńscy? Z filmidła `O dwóch
"Skąd się wzięli bracia Kaczyńscy? Z filmidła `O dwóch takich…’? Owszem, ale nie tylko, a nawet nie przede wszystkim. Początki prawdziwej kariery rodzeństwa sięgają Komitetu Obrony Robotników (lata 1977-1980), jednak bez jakiś oszałamiających sukcesów. Tak naprawdę narodziny politycznych Kaczyńskich można datować...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
O, Donaldzie, nasz wodzu wspaniały pokolenia piać będą
O, Donaldzie, nasz wodzu wspaniały pokolenia piać będą peany na twą cześć za Irlandię którą nam zgotowałeś , za autostrady które chińską ręką zbudowałeś , za świetne koleje , które twój minister Grabarczyk zmodernizował że są wzorem dla reszty świata, że aż kwiaty dostaje , dziękujemy za prywatyzację stoczni którą...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~johanWłocławek
Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby
Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby był to zespol z prawdziwymi instrumentami. Czy mozecie mi coś polecic ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez [email protected]Włocławek
banda czworga, czyli pozory demokracji dla
banda czworga, czyli pozory demokracji dla plebsu http://www.youtube.com/watch?v=CB3pgot8hHU jak mam wybierać spośród tej bandy, to ja bojkotuję te wybory do czego zachęcm wszystkich internautów
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nafWłocławek
Coraz więcej szczurów naszym mieście .Apel do naszych
Coraz więcej szczurów naszym mieście .Apel do naszych włodz i AZM żeby tym problemem się zainteresowadz .Na łęgskiej biegają i się ludzi nie boją .A zazamcze też walczy z plagą szczurów .
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~szczuryWłocławek
Czy ktos się orientuje od kiedy włocławskie spółdzielnie
Czy ktos się orientuje od kiedy włocławskie spółdzielnie mieszkaniowe rozpoczynają okres grzewczy w mieszkaniach ? czy jest to zależne od temperatury na zewnątrz ? bo zimno w mieszkaniach już.
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zmarznietaWłocławek
Pani Kopaczewska z PO ma wspaniałe hasło "po prostu
Pani Kopaczewska z PO ma wspaniałe hasło "po prostu służyć", ale powinna mieć "jestem lepsza od innych". Zanim zacznie Pani służyć Tuskowi i Lenzowi to mogłaby Pani się pofatygować na debatę a nie zadzierać głowę! Oby Pani nie wybrano.
Komentarzy1
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MariolaWłocławek
Prawda o Tusku Oto list osoby, ktora spaliła się pod
Prawda o Tusku Oto list osoby, ktora spaliła się pod kancelarią premiera Tuska: "Szanowny Panie Premierze Piszę do Pana już po raz kolejny, jako obywatel tego „chorego kraju” i jako ojciec trójki małoletnich dzieci, któremu Pan i Pana urzędnicy zniszczyli całe dotychczasowe życie. Piszę do Pana już po raz...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Po sutym obiedzie w niedzielę małżonkowie zasiedli w
Po sutym obiedzie w niedzielę małżonkowie zasiedli w fotelach. - Kochanie, jak ci dzisiaj smakowała zupa? - Dlaczego ty zawsze szukasz pretekstu do kłótni? - pyta mąż.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
dobra lektura, warto poświęcić 3
dobra lektura, warto poświęcić 3 minuty: http://wolnemedia.net/historia/68-przypadkow-smolenskich/ żadnych paranoi katyńsko-pisiorowskich, poczytajcie i pomyślcie. sami.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~nafWłocławek
W/g informacji Onet z i na podstawie danych KE UE 20%
W/g informacji Onet z i na podstawie danych KE UE 20% zasobów gazu łupkowego w Polsce juz przejęła Rosja -czy w dalszym ciągu nasz fajtłapy polityczne będą w kampanii zachwycać się swoimi sukcesami w tej kluczowej dla Polski sprawie i zamydlać Polakom oczy ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA