Forum Włocławek

Czy kolejny etap ,,dobrobytu na który zasługujemy '' to
Czy kolejny etap ,,dobrobytu na który zasługujemy '' to -gwałtowny wzrost cen paliw na WSZYSTKICH stacjach benzynowych ? To jeszcze wolny rynek ...czy już ,,mafia''zbiera na pokrycie kosztów kampanii wyborczej ?
Komentarzy1
Wyświetleń619
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Marek Wojtkowski jest swietnym czlowiekiem. Dlaczego tak malo
Marek Wojtkowski jest swietnym czlowiekiem. Dlaczego tak malo jest z nim wywiadow? Dlaczego tak malo jego reklam? Przeciez ten czlowiek jest super. Obserwowalem go kilka lat. Nie znam kogos bardziej slownego i kulturalnego z politykow. Trzymam za niego kciuki.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MLODYWłocławek
Hej, mam w planach założenie własnej działalności
Hej, mam w planach założenie własnej działalności gospodarczej. Ma ktoś może jakiś namiar na dobrą księgową we Włocławku, która mogłaby mi prowadzić księgowość? Oczywiście chodzi również o to, żeby to było dosyć atrakcyjne cenowo rozwiązanie.
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~prosbaWłocławek
Dobrze jest mieć znajomego ministra. Pan minister
Dobrze jest mieć znajomego ministra. Pan minister rolnictwa Marek Sawicki z PSL daje lekką ręką 400tyś. zł.swojemu koledze panu Arturowi Ławniczkowi prezesowi rolniczej fundacji i poleca je przeznaczyć na serię spotkań z rolnikami. Taki koalicjant to facet na medal.
Komentarzy3
Wyświetleń915
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZygaWłocławek
z zaciekawienie wysłuchałam dziś w TVK informacji o opiece
z zaciekawienie wysłuchałam dziś w TVK informacji o opiece Urzędu nad grobami . Ciekawa jestem, czy przedstawiciele Miasta wiedzą , jak wygląda grób Ludwika Bauera i gdzie się znajduje na naszym cmentarzu.??? W 1918 Ludwik Bauer pełnił obowiązki burmistrza we Włocławku. Rada Miejska nadała mu tytuł honorowego obywatela,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JolantaWłocławek
rozdawanie baloników na targowisku to już żenująca
rozdawanie baloników na targowisku to już żenująca sytuacja a wyborców to jak narazie kandydat SLD QQ robi w balona tymi populistycznymi hasłami...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~abcWłocławek
Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy
Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy ZA !
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Powiem krótko ten kto powiesił plakat Kukuckiego tuż nad
Powiem krótko ten kto powiesił plakat Kukuckiego tuż nad sygnalizatorem informującym kierowców o zielonym świetle dla pieszych na skrzyżowaniu ul. Józefa Ignacego Kraszewskiego z ulicą Okrężna powinien dostać dotkliwą karę za głupotę !!! Jak można być takim .... i stwarzać niebezpieczeństwo na drodze??!!!??! Przecież ten...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mishaWłocławek
dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym
dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym mam pytanie:ciekawe, czy z taką głupią babą się ożenił czy taka głupia stała się przy nim?!!! Zastanówmy się nad tym.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MyszkaWłocławek
W naszym kraju po raz pierwszy więcej rodzin weszło do
W naszym kraju po raz pierwszy więcej rodzin weszło do strefy ubóstwa, niż się z niej wyrwało. Zarówno kiedy jako kryterium bierzemy minimum socjalne, jak i wtedy, gdy liczymy tylko tych, którzy nie spełniają drakońskiego kryterium minimum egzystencji.Z czego to wynika? A no przeczytaj odnośnik to się...
Komentarzy3
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Witam Proszę o pomoc. Gdzie we Włocławku można kupić
Witam Proszę o pomoc. Gdzie we Włocławku można kupić quady dla dzieci 50-110 cm3 lub elektrycznego 500-800n W?
Komentarzy2
Wyświetleń922
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiotrWłocławek
kazdy ma swoje zdanie - obejrzyjcie i ewentualnie
kazdy ma swoje zdanie - obejrzyjcie i ewentualnie skomentujcie http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez mistrzcietejripostyWłocławek
W służbie ludziom (na plakatach tego od jabłek)- a od 1
W służbie ludziom (na plakatach tego od jabłek)- a od 1 października ceny biletów MPK w górę to dzięki radnym SLD Włocławianie mają podwyżkę a wybory tuż tuż ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Mam do panstwa pytanie weszlam na strone dam prace i jest
Mam do panstwa pytanie weszlam na strone dam prace i jest duzo ogloszen o pracy w domu przy komputerze z internetem nie male zarobki,czy ktos wie o co tam chodzi.Mnie klopoty kochaja i niechciala bym sie w cos wpakowac.Z gory bardzo dziekuje za odopwiedzi tylko bez glupich docinkow.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BEATA&&&Włocławek
"Najsilniejsza osoba w polskiej polityce" w samych
"Najsilniejsza osoba w polskiej polityce" w samych superlatywach o prezesie Kaczyńskm wypowiadają się amerykańscy politycy.Ci sami dyplomaci o Tusku mówią w przeciwny sposób
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~grzegorz2Włocławek
Dzonny, dziś tzw. "dzień chłopaka". Dostałem od żony
Dzonny, dziś tzw. "dzień chłopaka". Dostałem od żony ręcznie wyszywane serce i torbę winogron. Co za głooopia baba! Mogła kupić 0,7 Bolsa i fajki do kompletu. Ps. Co Ty dostałeś?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla
spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla wszystkich to jak na to upatruje się pan OD ROZDAWANIA JABŁEK
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Mam pytanie do kibiców Anwilu. Gdzie można kupić koszulki
Mam pytanie do kibiców Anwilu. Gdzie można kupić koszulki Anwilu oprócz sklepiku klubowego? Nie chodzi mi o koszulki meczowe tylko niebieskie T-shirty bawełniane. Cena też mnie interesuje.
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez 1988Włocławek
Nic i nikt tak mnie nie przekunuje do pojscia na wybory jak
Nic i nikt tak mnie nie przekunuje do pojscia na wybory jak osoba Janusza Palikota. Osobiscie uwazam ze gdy nie pojde na wybory i nie zaglosuje na jego liste to moze to spowodowac zniechecenie takich jak on ludzi do startowania w wyborach. I co wtedy? pozostanie nam zdanie sie na laske lub nielaske harpii politycznych
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SybillaWłocławek
Witam. Szukam z terenu Włocławka firmy pomagającej
Witam. Szukam z terenu Włocławka firmy pomagającej poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych.
Komentarzy2
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PoszkodowanyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA