Forum Włocławek

Gdzie się podziały wróble ?
Gdzie się podziały wróble ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Tomasz1Włocławek
To jest gest, aż niemożliwe, mogła nic, a dała
To jest gest, aż niemożliwe, mogła nic, a dała wszystko: http://www.pudelek.pl/artykul/34894/rozdala_200_tysiecy/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~gestWłocławek
Polskie kuriozum -kolega ,który odszedł na wcześniejszą
Polskie kuriozum -kolega ,który odszedł na wcześniejszą (ustawową)wypracowaną w Polsce emeryturę(920zł!!!!!!!!!! ) ,pracuje legalnie w Anglii, ODPROWADZAJĄC PODATKI .W ub tygodniu dostał z ...tak ,tak z naszego oszukańczego ZUS pismo w którym ZUS straszy go zawieszeniem świadczenia jeśli nie zwolni się z tej legalnej pracy w...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Ulepszony PRL Patrzę tak na to co się dzieje i mam
Ulepszony PRL Patrzę tak na to co się dzieje i mam uczucie deja vu. Młodzi nie mogą tego pamiętać, z Misia i książek historycznych tego się nie dowiedzą. Kiedyś najlepiej było się zapisać do PZPRu, ale oczywiście jak ktoś miał duże opory mógł do SD lub ZSLu. To zupełnie jak obecnie - tyle, że PZPR zastąpiła Platforma, a...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Mieszkańcy Włocławka, apeluję do Was, przyjrzyjcie się
Mieszkańcy Włocławka, apeluję do Was, przyjrzyjcie się temu, co się dzieje w miejskim M.... Przeprowadzane są tam czystki jak za Stalina. Nowa Pani Prezes sieje spustoszenie wśród lekarzy i personelu medycznego. Rozdziela stanowiska, nowe miejsca pracy dla "swoich ludzi", a niewygodne osoby zwalnia bez podania przyczyny. Kiedyś M... był...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Laguna StanisławWłocławek
,,Żydowski'' chwyt banków to plany....wejścia od kuchi do
,,Żydowski'' chwyt banków to plany....wejścia od kuchi do szkół i zawłaszczenie dawnych SKO (Szkolnych Kas Oszczędności)łącznie z OPODATKOWANIEM (już opodatkowanych) gromadzonych tam oszczędności naszych dzieci -jawne złodziejstwo i całkowity brak szcunku dla idei samego oszczędzania. Przy czym jak wynika ze szkoleń marketingowych...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dlaczego nikt nie pisze o czołowym zderzeniu peugeota i opla
Dlaczego nikt nie pisze o czołowym zderzeniu peugeota i opla który jechał pod prąd? Zdarzenie miało miejsce w poniedziałek na aleji Królowej Jadwigi o godz 17.
Komentarzy2
Wyświetleń744
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Czołówka na JadwidzeWłocławek
Przedszkole nr 8 - posiłki. Wczoraj w przedszkolu było
Przedszkole nr 8 - posiłki. Wczoraj w przedszkolu było zebranie jedna z mam słusznie podniosła kwestię posiłków. Dlaczego dzieci dostają śniadanie o 8.30-9.00 a obiad 11.15-11.30 a potem nic tylko jedno kruche ciastko na wagę i śliwkę do 16.30. W innych przedszkolach posiłki są rozłożone bardziej równomiernie. odstęp 2 godz....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mamaWłocławek
Az duma mnie rozpiera. Rejestrujcie sie i wykopujcie
Az duma mnie rozpiera. Rejestrujcie sie i wykopujcie :-) http://www.wykop.pl/link/869089/jak-wloclawek-reaguje-na-reklamacje/ Wloclawek slynny z czerwonego i to nie tego zlego czerwonego.
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DumaWłocławek
Dlaczego nikt nie pisze o wypadkach na Placu Wolności i
Dlaczego nikt nie pisze o wypadkach na Placu Wolności i Warszawskiej.co jakiś polityk.
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~robertWłocławek
Miłościwie nam panujacy Pan Prezydent zaprosił nas na
Miłościwie nam panujacy Pan Prezydent zaprosił nas na sobotę aby uczcić najazd Sowietów na Polskę w 1939r. Dyskretnie przypominam, że to był powód narodzin PPR, która później przemianowała się na PZPR. To właśnie z pracy w tej ostatniej Pan Prezydent Andrzej Teodor Pałucki jest dumny (mówił o tym wielokrotnie).Czy na...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Walczcie o swoje, z tym hipermarketem gdzie nie ma gdzie
Walczcie o swoje, z tym hipermarketem gdzie nie ma gdzie zaparkować, walczcie: http://www.dziennikbaltycki.pl/stronaglowna/446564,251-przeterminowanych-produktow-w-hipermarkecie-i-problemy,id,t.html?cookie=1
Komentarzy2
Wyświetleń731
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kauflandosWłocławek
Premier Tusk odbył wyprawę do Wilna, by wygasić strajk w
Premier Tusk odbył wyprawę do Wilna, by wygasić strajk w polskich szkołach i obiecać, że się zajmie, że komisja itp., no, tak samo, jak zwalniał Grabarczyka, czy kastrował pedofilów. To znaczy, jak to on w swoim ezopowym języku- będzie namawiał litewskich przyjaciół. Strajk się skończył, zdjęcia w Ostrej Bramie zrobione,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Czy to prawda że p. L. nie jest już prezesem sm POŁUDNIE ?
Czy to prawda że p. L. nie jest już prezesem sm POŁUDNIE ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RyzaWłocławek
Nergal promuje szatana? Więcej promują "zło" Ci, którzy
Nergal promuje szatana? Więcej promują "zło" Ci, którzy powinni świecić przykładem a swoją głupotą, niedouczeniem, cynizmem, pazernością i pogardą dla innych pokazują, że z hierarchicznym kościołem lepiej nie mieć nic wspólnego. Takich ludzi wśród księży nie brakuje - choć są w mniejszości- i to oni promują wszystko co...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BiskWłocławek
Jakim prawem biskup Mering nawołuje do niepłacenia
Jakim prawem biskup Mering nawołuje do niepłacenia abonamentu na TVP?Nie musi oglądać Nergala- w/g Mnie to normalny gość. Niech zajmie się swoimi sprawami w "swoim" królestwie a może powie prawdę jak to było z SB-współpracował czy nie? Wszystko tak ucichło.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~StachaWłocławek
Najwyższy czas na plan ratunkowy dla polskiej gospodarki.
Najwyższy czas na plan ratunkowy dla polskiej gospodarki. Jeszcze płynie Titanic jeszcze wyborcze obietnice fruwają w powietrzu jak kolorowe motyle. Wyborcza koalicja domaga się debaty choć nie chce odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące polskiej gospodarki i finansów publicznych. To najlepszy czas na postawienie przez opozycję...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ottoWłocławek
Zastanawiam się jakim prawem samorządowcy chwalą się
Zastanawiam się jakim prawem samorządowcy chwalą się przed wyborcami osiagnieciami, które leżą w ZAKRESIE ICH OBOWIĄZKÓW SŁUZBOWYCH -to znaczy dbałość o drogi , ulice ,tereny zielone ,sport i rekraacja , tanie ciepło i woda, przedszkola i żłobki -to wszystko NALEŻY się mieszkańcom w zamian za podatki .A tu kampania wyborcza...
Komentarzy0
Wyświetleń585
Śledzących0
Ocena1
Jestem pod wrażeniem, jak zostałem obsłużony dziś przez
Jestem pod wrażeniem, jak zostałem obsłużony dziś przez pracowników SAT-F..... Wiem, że powinno być to standardem, ale tak nieczęsto to się zdarza, że postanowiłem podziękować tu, na łamach portalu.....Przesympatycznej Pani, która odebrała mój telefon...i panu zawiadującemu netem...za podejście do klienta i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ananasWłocławek
Miłościwie nam panujący Prezydent za pośrednictwem swego
Miłościwie nam panujący Prezydent za pośrednictwem swego Naczelnika Wydziału Gospodarki Nieruchomościami raczył podnieść opłatę roczną z tytułu użytkowania wieczystego od nieruchomości tylko o 800%. Dlaczego tak mało, nie wiadomo. SLD to jest to co wykończy i tak już obciążony mały i średni biznes we Włocławku. No ale jak...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA