Forum Włocławek

Włoclawek tonie w długach-tak donosi prasa -ale wystarczy
Włoclawek tonie w długach-tak donosi prasa -ale wystarczy popatrzeć na zeznania podatkowe samorzadowców i ...na ich wille i od razu widać dlaczego tak się dzieje-oni problemów finansowych nie mają ,żyją z pełnego i ponownie chcą by im ten raj zafundować - czy na tym polega demokracja ? Czy ciągle musimy wyrażać na to zgodę ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Telewizja Polska, prasa nagłaśniają ostatnio bardzo
Telewizja Polska, prasa nagłaśniają ostatnio bardzo mocno fakt zamalowania nazw ulic w języku litewskim,- dotyczy to miejscowości Puńsk koło Białegostoku.Dziwne,że nasz prezydent,wspaniały premier,i wspaniały minister spraw zagranicznych nic nie robią w kwestii zakazu używania języka polskiego przez naszych rodaków na...
Komentarzy1
Wyświetleń610
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Podczas obchodów rocznicy Porozumień Sierpniowych
Podczas obchodów rocznicy Porozumień Sierpniowych prezydent Komorowski stwierdził, że wywalczono w Polsce dobrobyt. Jaki dobrobyt? Ja widzę masę ludzi grzebiących za resztkami jedzenia po śmietnikach i armię ludzi bezrobotnych. Za takie słowa,prezydent, jeżeli ma odrobinę godności powinien ustąpić ze stanowiska.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Zygmunt PawlakWłocławek
Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości jak działa partia
Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości jak działa partia rządząca - http://finanse.wp.pl/kat,7026,title,Grad-karier-ludzi-bratanka,wid,13745038,wiadomosc.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WWłocławek
Czy słyszał może z Was ktoś, że będą nad naszymi
Czy słyszał może z Was ktoś, że będą nad naszymi lasami jakieś opryski i nie można w tym czasie zbierać grzybów, gdyż grozi to zatruciem? Proszę o jakieś informację na ten temat jeśli ktoś ma wiedzę.
Komentarzy3
Wyświetleń897
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~GrzybiarzWłocławek
Dnia 31.08.2011 roku zaparkowałem swój pojazd przed
Dnia 31.08.2011 roku zaparkowałem swój pojazd przed Zakładem Ubezpieczeń we Włocławku na ulicy Płockiej. Po wyjściu z urzędu straż miejska chciała mi wystawić mandat za parkowanie w niedozwolonym miejscu. Uważałem, że jest to bezzasadne i odmówiłem przyjęcia mandatu. Ze względu na brak ...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kowalski janWłocławek
Rozlam w SLD??? Jak to jest Napieralski mowi "stawiajmy na
Rozlam w SLD??? Jak to jest Napieralski mowi "stawiajmy na mlodych" a Palucki (SLD) obsadza stanowiska emerytem np. Sieraczkiewicz dyr. OSiR... :-(
Komentarzy3
Wyświetleń981
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zygu37Włocławek
Czy widział ktoś wczoraj wieczorem na osiedlu Kazimierza
Czy widział ktoś wczoraj wieczorem na osiedlu Kazimierza przesuwające się na wschód światła na niebie. Może to UFO?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MirosławWłocławek
Znacie może kogoś naprawiającego telewizory
Znacie może kogoś naprawiającego telewizory dojeżdżającego do klienta? Z powodu braku pudła do mojego LCD, trudno by mi było zatargać go do punktu naprawy.
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrzysiekWłocławek
Śmieszy mnie bezgranicznie wypisywanie totalnych bzdur na
Śmieszy mnie bezgranicznie wypisywanie totalnych bzdur na forum typu: co poseł/senator zrobił dla Włocławka? No właśnie... co zrobił? odpowiedź: NIC! Ale jakby podrążyć temat, to wyjdzie na to, że żaden parlamentarzysta nie ma narzędzi, czy możliwości aby cokolwiek "zrobić" dla miasta. Parlamentarzyści są od stanowienia...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~dzonny_killerWłocławek
Premier Wielkiej Brytanii popisal sie elementarnym brakiem
Premier Wielkiej Brytanii popisal sie elementarnym brakiem wiedzy i niewdziecznoscia. Gromil niektore kraje a w szczegolnosci Polske za to ze dostaje zbyt duzo funduszy unijnych! Szanowny Panie prezydencie Palucki i Pan Panie posle Zbonikowski protestujcie! Przeciez to wlasnie brytyjska firma Radio Gra i Gazeta Pomorska otrzymaly (parda wygraly)...
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Pulkownik KwiatkowskiWłocławek
Coś muszę powiedzieć. Smutnego. Dowiedziałem się, że
Coś muszę powiedzieć. Smutnego. Dowiedziałem się, że naszego kolegi Cyklisty nie ma już między nami.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
jestem zaskoczony -że PiS wystawił na liście do sejmu
jestem zaskoczony -że PiS wystawił na liście do sejmu p.Jaranowskiego!!! co ten człowiek zrobił dla Włocławka? przecież był i jest radnym sejmiku wojewódzkiego - i nawet w ubiegłej kadencji rządziła koalicja PiS-PO? widać na to, że owy pan martwi się tylko o swoją grupę zawodową? czy nie lepszym kandydatem byłby Pan Chmielewski...
Komentarzy1
Wyświetleń708
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antyWłocławek
Jest już wtorek a kupa śmieci po dożynkach na skwerku nad
Jest już wtorek a kupa śmieci po dożynkach na skwerku nad wisłą jak leżała tak leży!!!Mam pytanie gdzie są służby które powinny usunąć ten bałagan?
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciastekWłocławek
W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu
W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu .Znacie może jakieś fajne zespoły z okolic Włocławka lub Płocka którzy fajnie bawią gości. Co sądzicie o zespole Revers z Włocławka lub o Focusie ?
Komentarzy25
Wyświetleń7K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Prezydent Starachowic w kajdankach za lapowki! Jak to dobrze
Prezydent Starachowic w kajdankach za lapowki! Jak to dobrze ze naszym miastem Wloclawkiem rzadzi tak uczciwy prezydent jak Palucki. Hip hip hura. Lubu dubu, lubu dubu. Dziekujemy Panie prezydencie za pana uczciwosc i trud.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pulkownik KwiatkowskiWłocławek
jadac mostem im. rydz smiglego o godz. 19 swieca sie juz
jadac mostem im. rydz smiglego o godz. 19 swieca sie juz lampy iluminacyjne mostu,czyzby miasto mialo nadmiar pieniedzy [nie wszystkie zarowki sa sprawne]
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~rumunWłocławek
nie wiem dokładnie jak można nazwać takie zachowanie pana
nie wiem dokładnie jak można nazwać takie zachowanie pana kandydata PO Dąbrowskiego , który na wczorajszym festynie rodzinnym zorganizowanym przez działaczy PiS i Solidarności rozdawał swoje ulotki wyborcze to są ludzie bez twarzy ... wstyd, żenada ...ale to osądzą wyborcy
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~xxxWłocławek
panie Person gdzie pan teraz się pokaże bo 1 września
panie Person gdzie pan teraz się pokaże bo 1 września coraz bliżej... tylko pokazywać się potraficie?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Witam wszystkich! Może ktoś mi polecić dobrego mechanika
Witam wszystkich! Może ktoś mi polecić dobrego mechanika od Citroena. Chodzi mi o takiego co może podłączyć samochód do komputera i sprawdzić co go "boli" (notorycznie włącza mi się kontrolka bocznych poduszek powietrznych w XSARZE)
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CYTRYNKAWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA