Forum Włocławek

Izraelski Mossad przejął
Izraelski Mossad przejął Okęcie: http://blogspot.com.nowyekran.pl/post/20657,izraelski-mossad-przejal-lotnisko-okecie http://blogspot.com.nowyekran.pl/post/20771,kiedy-zamkna-nowy-ekran jaja, nie? i co, nadal wierzycie w wasze "rzetelne media?" hahaha
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~homeWłocławek
Dzisiaj rano w parafii NSJ na ul. Ostrowskiej bielanki
Dzisiaj rano w parafii NSJ na ul. Ostrowskiej bielanki modliły się na Mszy św za swojego opiekuna ks. Kazimierza, były pięknie ubrane w swoje białe stroje. Okazało się, że ks. Kazimierz zostanie przeniesiony do innej placówki. Ciekawe kto się zajmie teraz tymi dziewczynkami. Nie wierze w to, żeby ks. proboszcz się nimi...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zaniepokojona parafiankaWłocławek
Słyszeliście ? Podobno w Urzędzie Miasta mają otworzyć
Słyszeliście ? Podobno w Urzędzie Miasta mają otworzyć sklep wedliniarski pod patronatem.... Q Q... -wyrobem firmowym ma być co ? Tak -kiełbasa ,,wyborcza'' -taki dowcip dziś opowiadał pasażer autobusu -dobre co ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Proponuje nie którym kierowcom przystąpić do ponownego
Proponuje nie którym kierowcom przystąpić do ponownego egzaminu na prawo jazdy. Dzisiaj jeden kierowca podniósł mi ciśnienie. Przechodziłam dziś na pasach dla pieszych z córką. Córka ma 5 lat i wie, że jak jest czerwone trzeba stać, jak zielone to możemy iść. Było światło czerwone, córka włączyła zółty przycisk i...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez oliwia1979Włocławek
Ostrzeżenie dla młodzieży szukającej pracy. Omijajcie
Ostrzeżenie dla młodzieży szukającej pracy. Omijajcie pewne hotele. Nie dość że nie można się doprosić o swoje pieniądze to jeszcze oszukują na ilości przepracowanych godzin, a jeśli już coś wypłacą to w hotelu K....... wychodzi się 2,5 na godzinę. To tak prawie jak w chinach.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ekuWłocławek
Myślałam, że Pan Sz.... jest mądrzejszy. W TV WC24
Myślałam, że Pan Sz.... jest mądrzejszy. W TV WC24 mówił, że dobra inwestycja to taka, która ma akceptację 100% mieszkańców. Przecież nigdy tak nie będzie. Albo nie będzie podobał się termin realizacji, albo sama lokalizacja, albo to...albo tamto. Narzekał, że przez 3-go Maja odbywa się ruch samochodowy a nie ma samego deptaka....
Komentarzy2
Wyświetleń738
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MichalinaWłocławek
kilka słów prawdy o Vincencie Rostowskim, znanym w Polsce
kilka słów prawdy o Vincencie Rostowskim, znanym w Polsce jako Jacek Rostowski: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=17063 ciekawy artykuł, polecam lekturę, może chcociaż do jednej osoby dotrze...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~homeWłocławek
PIĘKNA WIZYTÓWKA WC W HIPER MARKECIE K......NA PRZECIW
PIĘKNA WIZYTÓWKA WC W HIPER MARKECIE K......NA PRZECIW PIĘKNEGO DWORCA PKP ,PKS NIE MA CO , BRUD , SMRÓD , OHYDA ,KOBIETA CIĘŻARNA WYSZŁA Z TEGO PRZYBYTKU BLADA JAK ŚCIANA I JESZCZE TROSZKĘ TO POGOTOWIE TRZEBA BY BYŁO WZYWAĆ OD TEGO FETORU .GDZIE TE OSOBY TAM SPRZĄTAJĄCE I DYREKCJA CZY NIE...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kasiaWłocławek
"Polski Fritzl" ostatecznie skazany na 12 lat. Krzysztof B.
"Polski Fritzl" ostatecznie skazany na 12 lat. Krzysztof B. spod Siemiatycz, nazwany przez media "polskim Fritzlem", został ostatecznie skazany na 12 lat więzienia za zgwałcenie swojej nastoletniej córki i znęcanie się nad rodziną. Sąd Najwyższy oddalił jako "oczywiście bezzasadną" kasację obrońcy. Czy to są jakieś kpiny!?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez jacus1793Włocławek
A jednak Rydzyk przeszkadza wszelkiej maści politykierom
A jednak Rydzyk przeszkadza wszelkiej maści politykierom -darmozjadom .Nie przepuszczą żadnej okazji by nie ,,wsadzić szpilki '' tak jak np. ,,współpracownik'' Niesiołowski .I dlatego uważam ,że Rydzyk to postać Polsce potrzebna jak ...sumienie , jak bacik na wszystkich krętaczy i farbowanych lisów sceny politycznej przechodzacych...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dziś mina już 2 tygodnie jak skończono etap I tzn. od
Dziś mina już 2 tygodnie jak skończono etap I tzn. od mostu nad Zgłowiączką do McDonaldu remont jedynki. Mimo, że termin wykonania był aż 18 miesięczny od wbicia łopaty wykonawca nie zrobił odcinka przed czasem. Cieszmy się że skończył chociaż zgodnie z umową 31 czerwca. Pozdrawiam wszystkich tych którzy niezwykle się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Dziękujemy. Obywatele.Włocławek
Z..... naciąga nas na kase, wiem ze nie tylko my mamy z nimi
Z..... naciąga nas na kase, wiem ze nie tylko my mamy z nimi problemy jeżeli sądzicie ze to dobry pomysl to moze by sie zebrac razem.tym ludziom polily sie role w tym biznesie, to my im placimy i mamy prawo robic co chcemy i jak chcemy, a terez jak sie im rynek kurczy to szaleja i mysla ze nas zastrasza.
Komentarzy0
Wyświetleń599
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Teresa KowalskaWłocławek
Niektorzy dzialacze opozycji nie chca przyjac orderu Wolnosci
Niektorzy dzialacze opozycji nie chca przyjac orderu Wolnosci i Solidarnosci od Komorowskiego. Ci naiwniacy z czasow pseudo walki o pseudo wolnosc zgotowali sobie niezly kociol. W tej chwli jest wylacznie "pogoda dla bogaczy". Gdziekolwiek spojrzec sie to jest absolutne dno. Wolnosci zadnej nie ma. A solidarnosc to cos oznacza ? Jeden nie wie co...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
jaki sklep budowany jest pod wloclawkiem michelin ?
jaki sklep budowany jest pod wloclawkiem michelin ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Artur Włocławek
11 lipca-rocznica dwoch zbrodni I-sza mord kilkuset Żydów
11 lipca-rocznica dwoch zbrodni I-sza mord kilkuset Żydów w Jedwabnem przez Polaków i Niemców II-ga ludobójstwo Polaków przez Ukraińców na Wołyniu: 200 tys. ofiar, w tym kobiety i dzieci, o wiele bardziej brutalne (nabijanie na pal, wieszanie za wnętrzności), zresztą szczegóły tutaj:...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~slepy snajperWłocławek
Niech zyje liberalizm. Prywatne firma majace byc
Niech zyje liberalizm. Prywatne firma majace byc konkurencyjne w stosunku do poczty zajmujace sie dystrybucja paczek albo wcale ich nie dostarczaja albo paczki przychodza po miesiacu. Kiedy skonxczy sie to majaczenie o niezbednosci liberalizmu. Fakty swiadcza o sobie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
W Lekarzewicach, jest hodowla psów. Prowadzi ją pani L....,
W Lekarzewicach, jest hodowla psów. Prowadzi ją pani L...., reklamuje się cudownie. "Pieski zaszczepione, zdrowe, odrobaczone i wychowane w domowych warunkach". Kupiłam u tej kobiety malutkiego yorka. Zostałam okłamana jeśli chodzi o wiek psa, mój maluszek miał mieć niby 7 tygodni, okazało się, że ma ledwo skończone 5tyg. W dodatku...
Komentarzy53
Wyświetleń14K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PatrycjaWłocławek
Co wy na to my zorganizowac we Włocławku marsz
Co wy na to my zorganizowac we Włocławku marsz (nie)milczenia? i postulować o podwyższenie kar pozbawienia wlności dla tych , którzy się znecają fizycznie nad zwierzakami.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Do Dzonny_Killer.... Poprzez znaczenie polityka prorodzinna
Do Dzonny_Killer.... Poprzez znaczenie polityka prorodzinna mam na myśli rodzine jako jednotke w państwie mam na myśli to że było mniej rodzin które wiążą koniec z koncem żeby nie było biedy w kraju i każde dziecko dostało ciepły posiłek kt.órego w domu nie ma ,Mam na myśli to aby zwiększyli płace socjalną w MOPR .Mam na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
CZy SZPITAL WE WŁOCŁAWKU TRZEBA MALOWAĆ W TAKICH
CZy SZPITAL WE WŁOCŁAWKU TRZEBA MALOWAĆ W TAKICH TRUPICH KOLORACH DOTYCZT TO NOWOBUDOWANEGO PAWILONU ,JAK PAWILONU NR 2 I 3 ???? cZY NIE MA INNYCH CIEPŁYCH KOLORÓW
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ahdrzej janosikWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA