Forum Włocławek

,,Nasi politykierzy'' bawią się w przedszkole i skarżą
,,Nasi politykierzy'' bawią się w przedszkole i skarżą na Rydzyka do Watykanu ,na chińczyków do ich rządu, na Baraka do senatu USA ,a wszystko po to, by przypadkiem wyborcy nie ,,docenili'' przekrętów i matactw przy nadchodzących wyborach.Widać jaka magiczna moc ma przywiązanie do KORYTA ?Widać wyraźnie teraz co dla politykierów...
Komentarzy1
Wyświetleń756
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Jeżeli ktoś ma wątpliwości, lub zaczął nieśmiało
Jeżeli ktoś ma wątpliwości, lub zaczął nieśmiało żywić nadzieję, że Ci z pIs choć troszkę się zmieniły i na serio zaczęły śmielej patrzeć w przyszłość, to z fragmentów poniższego tekstu jednoznacznie wynika, że to płonne nadzieje. Wszelkie ich przemowy dot. postępu, śmiałego spojrzenia w przyszłość, nowoczesności...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dzisiaj w telewizji francuskiej mowiono o zmniejszeniu ilosci
Dzisiaj w telewizji francuskiej mowiono o zmniejszeniu ilosci wojsk amerykanskich. Sarkozy, nowy pajac Ameryki, oswiadczyl, ze tez wycofa proporcjonalnie czesc wojsk francuskich. a nasi ? Czy beda tez kopiowac, czy beda brnac dalej w tym bezsensownym i niepotrzebnym przedsiewzieciu ? Polacy osmieszaja sie biorac udzial w walkach, ktore nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Podobno z 2 pozycji na listach SLD startuje do parlamentu
Podobno z 2 pozycji na listach SLD startuje do parlamentu nauczycielka działająca w wielu organizacjach społecznych i w partii. Sejm będzie zapewne finałem kariery. A osiągnięcia???
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~az.Włocławek
Włocławek - kraina mlekiem i miodem płynąca. prezydent
Włocławek - kraina mlekiem i miodem płynąca. prezydent pałucki - wyrocznia, zbawiciel, dobrodziej, prawdziwy ojciec rozumiejący ludzkie potrzeby, współczujący i pomagający. Jest sobie człowiek. Nazwiemy go Jan i ma problem z podatkiem. Jest niezdolny do pracy. Pobiera miesięczną rentę prawie 500zł i kwartalnie mniej niż 100zł...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Polska to druga Japonia: http://www.youtube.com/user/mkprm
Polska to druga Japonia: http://www.youtube.com/user/mkprm
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~strzałaWłocławek
czytałem na stronie PERFRON że na ręncistę 2 grupy
czytałem na stronie PERFRON że na ręncistę 2 grupy dostają oczywiście nie oni tylko zakład pracy chronionej 140 procent na jednego ręciste to dziwić się że tylko takich szukają a jeżeli jesteś umysłowo chory dostaną 40 procent więcej a co zresztą pieniędzy którzy oni dostają od firm ich zatrudniających jeżeli wiem że każdy...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ręnciściWłocławek
Chcialbym wgrac do konsoli psp3004 polskie menu i przerobic
Chcialbym wgrac do konsoli psp3004 polskie menu i przerobic ja.Znacie moze kogos z Wloclawka co sie tym zajmuje prosze o jakies dane kontaktu
Komentarzy2
Wyświetleń779
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~malyWłocławek
Z przykrością stwierdzam że , mieszkańcy naszego
Z przykrością stwierdzam że , mieszkańcy naszego pięknego miasta nie umią się bawic . Nachalją sie tego piwska sikają do wisły . Na koncercie Lady Pank lub Sydneya stali jak te mumie i patrzyli się w jeden punkt . OMG takie iprezy są do tego aby się bawić a nie stać w miejscu jak kołek . Potem się dziwicie czemu do włocka...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Mam komunikat, który publikuję dzięki uprzejmości naszego
Mam komunikat, który publikuję dzięki uprzejmości naszego Portalu. Ten komunikat to właściwie propozycja dla osoby, która ukradła mi wczoraj motocykl. Jeżeli to czytasz, to wiedz, że jak dotąd nie zgłosiłem kradzieży na policję. Może się upaliłeś, upiłeś - wszak dni Włocławka były. Mam uczciwą propozycję - jutro o 9.00...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za
W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za organizację Dni Włocławka w naszej okolicy. Dziękuję, że mieszkańcy Włocławka raczyli obsikać każdy centymetr mojego domu, trawnika i tej rudery na szczycie. Dziękuję również, koledze w szarych spodniach i bluzie, że raczył złamać gałąź z drzewka pod moim oknem i wyrzucić...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~darsonWłocławek
Dziękuję organizatorowi i uczestnikom OFENSYWY MAJOWEJ 2011
Dziękuję organizatorowi i uczestnikom OFENSYWY MAJOWEJ 2011 za świetną organizację dużej imprezy paintballowej oraz licznym konkurentom w grze na polu walki. Wielkie dzięki za wszystko. Było nas bardzo wielu i bawiliśmy się wspaniale!
Komentarzy2
Wyświetleń794
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MnichWłocławek
Proponuję wszystkim przeczytać a szczególnie dzonnemu
Proponuję wszystkim przeczytać a szczególnie dzonnemu bardzo pouczający artykuł Sierakowskiego(też komuszek? ! ). List otwarty do partii. krytykapolityczna.salon24.pl/317219,sierakowski-list-otwarty-do-partii
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Co sądzicie o głosowani posłów PO i PSL z naszego regionu
Co sądzicie o głosowani posłów PO i PSL z naszego regionu odnośnie niepłatnego odcinka autostrady od Kowala do Brzezia.Właśnie projekt padł przez nich.Brakło 5 głosów.Tak więc naprawiana jedynkę przez miast szlak zaraz trafi.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałabym poinformować osobę z "P. Bursztynowego", że
Chciałabym poinformować osobę z "P. Bursztynowego", że jeżeli moje dziecko nabawi się nerwicy z uwagi na cotygodniowy huk sztucznych ogni, to zgłoszę się do w/w osoby o pokrycie kosztów leczenia. Sama też nie chcę być budzona w środku nocy ! Jeżeli jest to atrakcja wyprawianych wesel, to proszę sobie te ognie puszczać w środku...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~matkaWłocławek
Witam wszystkich! Ciekawy jestem jakim to prawem nasz bogacz
Witam wszystkich! Ciekawy jestem jakim to prawem nasz bogacz robi sobie w środku nocy pokazy fajerwerków przy pałacu, budząc sąsiadów?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pradWłocławek
i jeszcze na dni miasta tylko brakuje rozdających jabłka
i jeszcze na dni miasta tylko brakuje rozdających jabłka wiadomo o kogo chodzi bo sld nie ma nic do zaoferowania a taki młody marzący o sejmie im bałagan robi od środka haha ...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Dni Włocławka powinny kojarzyć się nie tylko z imprezami
Dni Włocławka powinny kojarzyć się nie tylko z imprezami ale również z czystością.Niestety miasto jest brudne- mieszkańcy nie dbają a odpowiednie służby nie przykładają się -ulica Warszawska-przy bibliotece i informacji turystycznej- jest tego przykładem.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do
Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do tej pory tej klice. Pomyslcie jaki to musi byc czlowiek jak zostawil teke ministra i przywileje. Co znowu wybierzemy mdlych prawicowcow czy gangsterow i interesiarzy z lewicy?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RPPWłocławek
Prosze mi powiedziec ,dlaczego wydajemy miliardy na
Prosze mi powiedziec ,dlaczego wydajemy miliardy na autostrady drogowe a wodna łącząca Gdansk /Krakow o dobrej nawieszchni jest nie wykorzystana w 80% .gdzie wodoloty . taksówki wodne.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~galWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA