Forum Włocławek

Kierowcy TAXI we Włocławku powszechnie znani są z
Kierowcy TAXI we Włocławku powszechnie znani są z narzekania, ale zachowują się jak święte krowy nie przestrzegając przepisów.Wiele pojawiało się już wpisów dotyczących ich zachowania się na przejściach dla pieszych lub przejeżdżaniu skrzyżowań na czerwonym,a tm razem nie zważając na ustawione tam znaki urządzili sobie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OloWłocławek
Nasz genialny pan premier wpadł niedawno na jeszcze bardziej
Nasz genialny pan premier wpadł niedawno na jeszcze bardziej genialny pomysł. Otóż zaapelował do opozycji, aby nie krytykowała działań rządu w trakcie kampanii wyborczej, bo może to zaszkodzić wizerunkowi kraju podczas naszej prezydencji w Unii Europejskiej.I ten kaczor i ten ...
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~IP-szujaWłocławek
Nigdy tutaj nie pisalem ale... Jedziemy na Poludnie Jadwiga
Nigdy tutaj nie pisalem ale... Jedziemy na Poludnie Jadwiga 11,30AM. Pod koniec, przy kruszynskiej wlaczyly sie swiatla no to sie zatrzymalismy. Nie powiem krotko czekalismy na zielone , wiec skrecamy w lewo w Kruszynska. Wtem z lewej zajezdza nam droge OPEL Insignia i na naszym skrzyzowaniu zawraca w strone Kruszyna. Do jasnej Anielki przeciez...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~firstimerWłocławek
Co to za sfoleczenstwo. Wystarczy im wylansowac byle haselko
Co to za sfoleczenstwo. Wystarczy im wylansowac byle haselko a juz lykaja. Nie zdziwylbym sie jakby przed nastepnymi wyborami ktorys z cwaniaczkow rabujacych miasto wylansowal takie haslo: "No wiecie wpedzili nas w dlugi to tez niech oni nas z tych dlugow wyciagaja". I co macie watpliwosci co zrobi ciemny lud?
Komentarzy0
Wyświetleń642
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PNACWłocławek
Gmina fabianki wydaje na odnowienie kosciola, pikniczki,
Gmina fabianki wydaje na odnowienie kosciola, pikniczki, plaze, a ludzie jak stracili przystanki autobusowe tak dalej ich nie maja rzekomo z powodu braku pieniedzy.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Doszło do tego ,że uczniowie ze Szkoły Podstawowej nr 22
Doszło do tego ,że uczniowie ze Szkoły Podstawowej nr 22 na Południu nie mogą zrobić imprezki z muzyką na ukończenie szkoły bo ksiądz zabronił.Jakieś tam święto .Oczywiście Rada Pedagogiczna skwapliwie przeniosła planowane tańce z piątku na czwartek.Czarna zaraza panoszy się bardziej niż komuna.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
we środę 8 czerwca około godz. 17.00 na ulicy Łanowej
we środę 8 czerwca około godz. 17.00 na ulicy Łanowej zbgubiono pendrive Patriot Xporter XT Boost 8GB z białym sznurkiem. Uczciwego znalazce proszę o kontakt pod nr tel 508 19 49 89. Bardziej niż o sprzęt chodzi o dane na nim znajdujące się, potrzebne do pracy. Dla znalazcy nagroda - identyczny pendrive.
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zmartwionyWłocławek
Panie Kopysc, Panie Kopysc! Dlaczego przed wyborami Pan
Panie Kopysc, Panie Kopysc! Dlaczego przed wyborami Pan takich slow nie wypowiadal jakie wczoraj w telewizji slyszalem? Przeciez Pan az plakal nad niedola biednego arystokraty. A o biskupach "naszych ojcach duchowych" to chyba powinien Pan jakis poemat napisac, ode czy cos innego. Przeciez wczoraj przez Pana zona mnie pobila. Wchodzi do pokoju a...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PolakWłocławek
Zawsze twierdziłem, że jesteśmy pomysłowym narodem... Nie
Zawsze twierdziłem, że jesteśmy pomysłowym narodem... Nie ma to jak "ułańska fantazja";))) http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zdumienie-policjanta-polak-ukryl-sie-w-walizce,1,4412085,wiadomosc.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ku przestrodze wszytkim kupującym meble we Włocławku
Ku przestrodze wszytkim kupującym meble we Włocławku podlegające złożeniu w domu .Tylko złożenie wykonane przez pracowników sklepu i na koszt sklepu(potwierdzone na piśmie) daje gwarancję uznania reklamacji przez producenta ,koszty złożenia pokrywa sklep.W innym przypadku brygada ,,gazmajstrów''skasuje pieniądze i .....żegnaj...
Komentarzy2
Wyświetleń882
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Za pośrednictwem portalu internetowego chciałbym
Za pośrednictwem portalu internetowego chciałbym podziękować właścicielowi i obsłudze Sklepu Jubilerskiego E..... we Wzorcowni za wyrozumiałość, oraz miłe i profesjonalne rozwiązanie mojej sprawy. Podsumowując – rzetelna i godna zaufania Firma!!!
Komentarzy2
Wyświetleń936
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Krzysiek W.Włocławek
Przesyłam małą
Przesyłam małą ankietę: https://www.ankietka.pl/ankieta/65369/czy-kukucki-powinien-zrzec-sie-50-swojej-diety-jak-obiecal.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~temidaWłocławek
Od dwóch miesięcy czekają na książeczki opłat. Jeszcze
Od dwóch miesięcy czekają na książeczki opłat. Jeszcze dłużej na rachunki za wodę Astronomiczne dopłaty za ciepło zafundowało miasto lokatorom bloków komunalnych. Ci są oburzeni, bo przez cały rok miasto oszczędzało na ogrzewaniu. Za co więc mamy dopłacać? - pytają. Po tym jak prywatną spółkę „Zarządca”...
Komentarzy3
Wyświetleń901
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem
Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem jednak ,że w Rządzie jest taki bałagan i brak kompetencji Ministra.Kto wie czy jego nazwisko nie jest feralne dla PO ale i całej demokracji we Polsce.Ale co tam przecież nie będzie za nic odpowiadać ,więc można się pięknie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za
"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za mail.Jestem bardziej niż szczęśliwy, aby przeczytać ciekawy mail od witryny i nadzieję, i że będzie w porządku i zdrowe. My name is Miss Mellisa Mam 22 lat, z Chińskiej Republiki Sudanu,ale obecnie jestem ubiegających się o azyl w ośrodku dla uchodźców w Dakarze w Senegalu...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Ludzie maile pisząWłocławek
Przepraszam ,ale po sobotniej wizycie w Płocku pozwolę
Przepraszam ,ale po sobotniej wizycie w Płocku pozwolę sobie ,,odgrzać '' jeszcze raz temat dodatkowych opłat przy zakupie mebli we Włocławku . Dziwne ,ale w Płocku też transport i wniesienie mebli na terenie miasta gratis,a złożenie w cenie mebli w związku z prawami klienta do gwarancji producenta .Na meble niefachowo złożone nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Własnie obejzalem odcinek filmu o firmie monsanto na
Własnie obejzalem odcinek filmu o firmie monsanto na youtube. W tym (trzecim z jedenastu) odcinku minister od rolnictwa z USA tlumaczy mechanizmy jakimi wprowadzano na rynek USA Genetycznie Modyfikowana Zywnosc. Mowi ze wywierano na niego naciski i drwiono ze jest "antyrozwojowy" jak chocby pomyslal o tym aby taka zywnosc oznaczyc dla konsumenta....
Komentarzy1
Wyświetleń682
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~infofanWłocławek
jest nagonka na człowieka! Radny Bienkowski pod obstrzalem!
jest nagonka na człowieka! Radny Bienkowski pod obstrzalem! Pewnie komus sie wydaje ze Bienkowski jako czlowiek uczciwy a posiadajacy wplyw na to cale cwaniactwo moze im pomotac. I dobrze niech sie boja. Widocznie maja czego ale tylko to swiadczy o tym ze to wlasciwa decyzja
Komentarzy1
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pagonWłocławek
Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego
Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego linka http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/oferta_37_2011.pdf Czyżby wkrótce pan radny przestanie być bezrobotnym radnym PO??? Proponuję akcję dla wszytskich forumowiczów... obstawiamy... kto wygra konkurs??? Ja obstawiam, że Słwomir Bieńkowski... Pozdrowienia
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SBWłocławek
Zbonikowski z Suskim tak zachwalali lata rządów
Zbonikowski z Suskim tak zachwalali lata rządów Kaczyńskiego. Dziwne, że wyborcy wysłali te "wspaniałe" rządy na zieloną trawkę, hehe. Bajki PiSu - w tym są najlepsi a Zboniu na czele.
Komentarzy3
Wyświetleń957
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiSuArekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA