Forum Włocławek

Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła
Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła Zbonikowskiego już się zakończyły? Podobno też stracił prawo jazdy? Bo sprawa o dewastację pojazdu na Cyprze wszyscy wiemy... Chcę wiedzieć bo sam nie wiem czy to plotki czy jest coś na rzeczy. Chciałbym o tym człowieku mysleć pozytywnie lecz jakby się to potwierdziło to mam...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~proletaryatWłocławek
witam powiem wam pewnie dziwne rzeczy mamy piękne miasto;)
witam powiem wam pewnie dziwne rzeczy mamy piękne miasto;) ładne bulwary ,tylko żeby wzięli się za nasza starówkę i wszystkie kamienice na 3 maja odnowili zęby to była lepsza wersja piotrkowskiej w łodzi ,wzorcowania sie rozbudowuje ,naprawdę tylko co brakuje mi trochę nowoczesnej architektury jakieś małe szklane wieżowce by sie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~fantastaWłocławek
Dlaczego Pani Poseł ponownie startuje do Sejmu? Przecież
Dlaczego Pani Poseł ponownie startuje do Sejmu? Przecież nic nie zrobiła mimo, że jej partia od wielu lat rządzi Polską. Dlaczego wybieracie takich dziwnych ludzi, którzy nic nie umieją i nigdy nic nie zrobili!!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
A co sadzicie o nowym "Rydzyku" ks Natanku ?O to jeden z
A co sadzicie o nowym "Rydzyku" ks Natanku ?O to jeden z wielu filmów z jego wypowiedziami. Odważny człowiek . Wali w geyów, biskupów itd. Pięknie też przejechał się po tym z Krakowa. http://www.youtube.com/watch?v=5qqF9zsLzbw http://www.youtube.com/watch?v=akNs5JOhPVU&feature=related
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~swojakWłocławek
Przepraszam ,że ,,odgrzeję'' temat zakupu mebli .Idąc za
Przepraszam ,że ,,odgrzeję'' temat zakupu mebli .Idąc za postem ,,normala'' udało mi sie uzyskać w pewnym sklepie takie informacje o zakupie mebli : Dostawa na terenie miasta w cenie mebli ,dostawa poza to miasto po kosztach paliwa (do 100km)i najważniejsze -montaż w cenie mebli w wykonaniu pracowników tego sklepu daje pewność uznania...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Do gali PRO FIGHT 6 już tylko kilka dni. Ktoś już jest
Do gali PRO FIGHT 6 już tylko kilka dni. Ktoś już jest pewien, że się wybiera?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TomekWłocławek
Zobacz już Francja Hiszpania protestuje a w Polsce jest raj
Zobacz już Francja Hiszpania protestuje a w Polsce jest raj ,głupi naród nawet nie ma co przemawiać do rozsądku bo i tak co najlepiej wychodzi polaczkom to topienie się na wzajem
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pakeroWłocławek
Worki na odpady organiczne (brązowe) sprzedawane są przez
Worki na odpady organiczne (brązowe) sprzedawane są przez SANIKO po 2,92zł/szt. W ubiegłym roku kupowałem je za około 1,90zł. Czy ktoś zna prawdziwy powód 30% podwyżki, poza oczywistą chciwością? Ani kurs złotego, ani inflacja, wzrost cen energii czy paliw nie wydaje się tłumaczyć tak drastycznego wzrostu ceny!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zaskoczonyWłocławek
Kto coś wie co się stało z mieszkaniami które
Kto coś wie co się stało z mieszkaniami które urzędniczka miała dostać jako lokatorski m3 ,lub m4 coś to szybko ucichło pan prezydent miał się tym zająć a tu nasza prasa tylko coś naruszy a sprawy do końca nikt nie poprowadzi. Gdzie ta 4 władza.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniaWłocławek
poszukuje warsztatu gdzie dobrze (tanio) odgrzybiają i
poszukuje warsztatu gdzie dobrze (tanio) odgrzybiają i nabijają klimatyzacje w samochodzie
Komentarzy4
Wyświetleń981
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~markoWłocławek
Wczoraj byłam na pikniku dla samotnych matek w Pałacu
Wczoraj byłam na pikniku dla samotnych matek w Pałacu Bursztynowym /jako gość dzięki Bogu/. Było cudnie,choć serce krwawi jak widzisz dzieciaczki ,takie chudziutkie ,jak wcinają kiełbaski.Spłakałam się dwa razy ,pierwszy raz ,gdy jakaś kobitka/złote serce/ powiedziała ,że zostało jedzenie i można je sobie zabrać na jutrzejszy...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bylecWłocławek
Co się robi z pokojowymi demonstracjami w "demokratycznej
Co się robi z pokojowymi demonstracjami w "demokratycznej Hiszpanii.....fala idzie przez Europe http://www.youtube.com/watch?v=Geg_6Xoy04s&feature=player_embedded
Komentarzy2
Wyświetleń813
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~......Włocławek
Meszki i bezsilność Włocławskiego ratusza. Co z tego że
Meszki i bezsilność Włocławskiego ratusza. Co z tego że przetarg został wygrany przez firmę X czy Y jeżeli plaga meszek rozpętała się na dobre. Nie można nawet z dzieckiem na dwór wyjść by nie zostać napadniętym przez te owady. Olejki waniliowe czy tez goździkowe tez już nie pomagają. Czy Włocławianie maja się pozamykać w...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~janopsikWłocławek
Nie tylko chłopy dają po
Nie tylko chłopy dają po zaworach: http://www.voila.pl/405/7i3xv/
Komentarzy0
Wyświetleń629
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Bulwersuje mnie przepis z Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego,
Bulwersuje mnie przepis z Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego, który zakazuje małżeństw osobom chorym psychicznie i niepełnosprawnym intelektualnie. Ostatnio w prasie głośno było o sprawie odmowy zawarcia związku małżeńskiego przez kobietę z porażeniem mózgowym. Polska wciąż nie ratyfikowała Konwencji Praw Osób...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Polska bankrutem ??/ Po raz pierwszy od dawna na liście
Polska bankrutem ??/ Po raz pierwszy od dawna na liście krajów zagrożonych znalazła się Polska .Kryterium była cena CDS-ów, czyli koszt ubezpieczenia papierów dłużnych danego państwa. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9682245,Polska_na_liscie_potencjalnych_bankrutow__Je stesmy,,ga.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Witam, Oto grecki "Mam Talent" Komentarze pozostawiam
Witam, Oto grecki "Mam Talent" Komentarze pozostawiam internautom ;) http://www.cda.pl/video/1500551/Grecki-Mam-Talent-Przegiecie
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ja66Włocławek
Niech Obama przyjedzie do Paluckiego zobaczy jak Wloclawianie
Niech Obama przyjedzie do Paluckiego zobaczy jak Wloclawianie zyja w dostatku.
Komentarzy1
Wyświetleń828
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~krissWłocławek
Znow zli ludzie okradli magazyn Komornika Sadowego we
Znow zli ludzie okradli magazyn Komornika Sadowego we Wloclawku ,czy juz nie ma bata na zlodziei w tym miescie?Czy Policja naprawde jest juz tak bezsilna?Czy naprawde robi nam sie tutaj dziki zachod??Czy zlodzieje przejeli wladze w naszym porabanym miescie???? UCIEKAJMY!!!
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KomornikWłocławek
A ile Donek z Palikotem naobiecywało w zakresie jak
A ile Donek z Palikotem naobiecywało w zakresie jak niżej. http://www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/krukowiak-brzesc-kujawski-ucieka-nam-do-niemiec-tam-jest-latwiej-prowadzic-biznes-59262.html
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA