Forum Włocławek

Chciałem podziękować pracownikom firmy W..... przy ul
Chciałem podziękować pracownikom firmy W..... przy ul Broniewskiego za szybkie załatwienie sprawy. Majster rozwalił mi grzejnik na budowie, a chłopaki bardzo szybko załatwili nowy. Oby więcej takich sklepów!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PMWłocławek
Koniec ze SPÓŁDZIELNIAMI! Sprawiedliwości stało się
Koniec ze SPÓŁDZIELNIAMI! Sprawiedliwości stało się zadość. Rozliczyć prezesów i rady nadzorcze z naszych pieniędzy !!!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KleksWłocławek
nie wiem czy znacie ten filmik, to dal tych wszystkich co
nie wiem czy znacie ten filmik, to dal tych wszystkich co innych nienawidzą, gdyż są do nich bardzo podobni....hihihi http://www.youtube.com/watch?v=fFxdDCIAS6c
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
A możę tak cęcia finansowe zacząć od prezydenta
A możę tak cęcia finansowe zacząć od prezydenta ipodległych mu zastąpców co ?????????????? nie to nie mozliwe przeciez w tym kraju mieście sobie damy napewno podwyzki
Komentarzy1
Wyświetleń726
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Grzegorz K.Włocławek
Od niedzieli jest możliwość wygrania biletów na galę PRO
Od niedzieli jest możliwość wygrania biletów na galę PRO FIGHT 6. Cena jednego takiego biletu - 150 zł!!! Więcej informacji tutaj: http://pro-fight-mma.pl/?p=1469
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrzysWłocławek
wielka afera we włocławskich szkołach , wielkie wezwanie
wielka afera we włocławskich szkołach , wielkie wezwanie dyrektorów szkół na dywaniki do urzędu miasta bo trzeba ciąć koszty i szukać pieniędzy dla nauczycieli co im obiecano te 7% we wrześniu ! na pewno nie obejdzie się redukcji etatów w administracji czyli w szkolę na 100% zwolnią parę sprzątaczek albo ciecia ! ... tak będzie...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~szukaja pieniędzy ....Włocławek
Oglądałam "zbieranie opinii" o kostce na Zielonym Rynku
Oglądałam "zbieranie opinii" o kostce na Zielonym Rynku reportera TV WC i pytanie, czy można sobie nogę złamać na tej kostce? Co za idiotyczne pytanie? Na każdym deptaku, chodniku, ulicy jak ktoś chodzi jak "niemota" może sobie złamać nogę!!! Panie reporterze czy może pana potrącić samochód jak Pan będzie przechodził przez...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Super TV WC24Włocławek
Rozjeżdżają te nasze polskie drogi więc podpisz petycje
Rozjeżdżają te nasze polskie drogi więc podpisz petycje .Tiry na tory. www.tirynatory.pl/przylacz-sie/napisz-do-znajomego/
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Obejrzyj, przekaż dalej ten odnośnik, im więcej ludzi
Obejrzyj, przekaż dalej ten odnośnik, im więcej ludzi będzie wiedzieć tym lepiej !!! http://www.youtube.com/watch?v=ZaTwgdjxAB4 Pozdrawiam !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Obejrzyj i przekaż dalejWłocławek
Ciekawe co tam poczyna w mieście Lebiedziński-doradca ?
Ciekawe co tam poczyna w mieście Lebiedziński-doradca ? coś cicho o nim?
Komentarzy3
Wyświetleń916
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
ludzie nie mogą zrozumieć ,ze pewna epoka się skończyła.
ludzie nie mogą zrozumieć ,ze pewna epoka się skończyła. Jednemu brakuje na rower a drugi proszę bardzo: http://www.fakt.pl/Pani-minister-sie-wozi-Ma-jaguara-za-,artykuly,104245,1.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Czesc, mam pytanie. Pani z MOPS'u powiedziala, ze dostaniemy
Czesc, mam pytanie. Pani z MOPS'u powiedziala, ze dostaniemy od miasta komputery i Internet na 7 lat za darmo. Czy wiecie moze jakie to beda komputery? Bo w internecie znalazlam, ze w innym miescie w ramach tego programu dostaja taki...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RenataWłocławek
A co powiecie o takim
A co powiecie o takim gadżecie: http://lidiageringer.blog.onet.pl/Polski-pocisk-w-prezencie,2,ID427044980,n
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena2
czy u was też ZARZĄDCA panoszy się na wspólnocie i
czy u was też ZARZĄDCA panoszy się na wspólnocie i uważa, że ma monopol na władzę i decyzje.Pomóżcie jak go skutecznie powstrzymać i szybko się pożegnać.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zosiaWłocławek
Dobrze że jest taki portal jak ten bo nie wszędzie wszystko
Dobrze że jest taki portal jak ten bo nie wszędzie wszystko nie jest na bieżąco. A tu jest wszystko od razu. Przechodząc koło pewnego biura to tylko słyszałem dyskusje na temat filmu Podwodny świat, który leciał 10 lat temu bo nie chcę się pracować i przeglądać co piszą ludzie internetu, szkoda tylko że niema tu więcej...
Komentarzy3
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~rokoWłocławek
Animacja wyjątkowo trafnie ukazująca mechanizm działania
Animacja wyjątkowo trafnie ukazująca mechanizm działania biurokracji. Nic dodać nic ująć;))) http://www.youtube.com/watch?v=af7JMiBaJ7Q
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W środę 18.05.2011 wracam do domu ok 16 po pracy i na
W środę 18.05.2011 wracam do domu ok 16 po pracy i na klatce (ul. Wiejska) widzę ogłoszenie. Dnia 18.05.2011 między godziną 12 - 14 nastąpi uruchomienie instalacji gazowej. Obecność lokatorów OBOWIĄZKOWA!!!!!!! Ludzie gdzie my żyjemy? Komuna już upadła. Kto to napisał? Nie mogę włączyć instalacji w godzinach wieczornych? Czy...
Komentarzy1
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien
Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien mężczyzna obwieścił, że będzie kupował małpy, płacąc po 10 dolarów za sztukę. Wieśniacy widząc, że małp jest pod dostatkiem, wyruszyli do lasu, aby je łapać. Mężczyzna kupił tysiące małp po 10 dolarów, ale kiedy ich populacja zaczęła się zmniejszać, wieśniacy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Chciałabym poddać temat Księży którzy romansują z
Chciałabym poddać temat Księży którzy romansują z żonatymi Kobietami Czy ich przykazania nie obowiązują
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kasiaWłocławek
Witam, chcę zrobić prawo jazdy kategoria "A" na
Witam, chcę zrobić prawo jazdy kategoria "A" na motor,poradźcie mi jakąś firmę we Włocławku która dobrze przeprowadza kurs i dobrze przygotowuje do egzaminów do w/w kategorii. Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~retiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA