Forum Włocławek

Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu
Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu ''Polakom , jednocześnie MACAJĄC ICH KIESZENIE .Sami możecie sprawdzić skuteczność tej metody -wystarczy myjąc mydłem buzię mieć otwarte oczy a potem ...szczęsliwie '' wyjść z łazienki .Sprawdźcie, a zobaczycie jak łatwo ogłupić wyborcę -metoda ta sama tylko mydło bardziej...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jaka szkoda ,że Pałucki nie podpisał umowy z
Jaka szkoda ,że Pałucki nie podpisał umowy z : http://www.fakt.pl/Chinczycy-pracuja-Polacy-leniuchuja-FOTO,artykuly,103582,1.html
Komentarzy0
Wyświetleń641
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
...JEST SUKCES."...Na posiedzeniu Sejmu 12 maja 2011r. poseł
...JEST SUKCES."...Na posiedzeniu Sejmu 12 maja 2011r. poseł Domicela Kopaczewska skierowała pytanie, w sprawach bieżących, do Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie udzielenia wsparcia właścicielom sadów dotkniętych majowymi przymrozkami...". BRAWO.BRAWo.BRAwo,BRawo,Brawo.brawo,br....
Komentarzy1
Wyświetleń697
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~HURAAAAAAAAAAAA....Włocławek
zmiencie nazwe ulicy na KACZYNSKIEGO ale ktoras NP Z SW JANA
zmiencie nazwe ulicy na KACZYNSKIEGO ale ktoras NP Z SW JANA ANTONIEGO JANA PAWLA ALBO WYSZYNSKIEGO ALBO WYBUDUJCIE KOLEJNY MU KOLEJNY KOSCIOL
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zamiennikWłocławek
Gdzie po meble??? pomóżcie...
Gdzie po meble??? pomóżcie...
Komentarzy3
Wyświetleń804
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mondiWłocławek
Czy ktos wie co sie stało z "Mr Bethowenem" / lepiej
Czy ktos wie co sie stało z "Mr Bethowenem" / lepiej wiedzacym/ jak dowiedział sie ile mozna zarobic na portalu, posłuchal mojej sugestii i czyzby zakłada swój portal - czekam z utesknieniem, nareszcie bedzie cos ciekawego
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maxWłocławek
We Włocławku biskup nawoływał do powstania we Włocławku
We Włocławku biskup nawoływał do powstania we Włocławku ulicy Kaczyńskiego, zresztą jak wielu klechów którzy jezdza brykami, gadaja co chce motloch, to o wiele wiekszy krok poszedl TORUN http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/torun/pomysl-pis-powstana-ulice-gosiewskiego-i-gen-blasi,1,4304125,region-wiadomosc.html Tam cale osiedle...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PisuarstwoWłocławek
Nasz największy sojusznik-USA -wobec Polski jest zwykłym
Nasz największy sojusznik-USA -wobec Polski jest zwykłym hipokrytom.kiedy podróżujemy do Ameryki wymuszają kupowanie wiz ,a z drugiej wobec polskich obywateli występują w roli stręczycieli naganiającego ich do służby w swojej armii.Amerykanie jak ustaliła Gazeta Wyborcza ,za 1,4 tys dolarów miesięcznie plus przyznanie amerykańskiego...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dobiega końca kadencja parlamentu.Ciekawe jakimi sukcesami
Dobiega końca kadencja parlamentu.Ciekawe jakimi sukcesami będą mogli się pochwalić włocławscy parlamentarzyści? P.S. A może ktoś wie? Miejsce sukcesu nie istotne.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~az.Włocławek
Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem
Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem stojąc przed Carrefourem przy Pogodnej. Moją uwagę zwróciło dwóch karków w srebrnej zdaje się,że Toyocie - jeep.Stałem z boku więc chyba była to była toyota.Wcześniej podszedł do mnie sąsiad więc troszkę pogadaliśmy.W pewnej chwili , widzę jak idzie sobie elegancka ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mogło dojść do tragediiWłocławek
we SP14nie pilnują łobuzów tylko pożądnych ludzi.
we SP14nie pilnują łobuzów tylko pożądnych ludzi. Np.chłopak bije kolegę i ten czyn uchodzi mu na sucho.czy takie rzeczy powinny być tolerowane w polskich szkołach?co wy o tym mysłicie
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~anonimWłocławek
Pomstujecie na poziom miejscowych politykierów ? A kto ich
Pomstujecie na poziom miejscowych politykierów ? A kto ich wybierał ,kto wpadał w zachwyty nad młoda lewicą ? Kto dał sie ogłupić bzdurnymi obietnicami w stylu ,,darmowych biletów MPK ,obniżki diet radnych ,park wodny, miasteczko akademickie , nowe miejsca pracy ? Na podobnej do naszych politykierów zasadzie czarownicy z plemion...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kultura we wloclawskiej polityce-jak w Afryce. Ostatnio
Kultura we wloclawskiej polityce-jak w Afryce. Ostatnio zachowanie (niektorych oczywiscie) wloclawskich politykow zaczyna być zastanawiajace. Nagle, niewiedziec z jakiego powodu okazujac agresje usiłuja przebic slawa byki i lwy. I taki dla przykladu radny Kukucki na ostatnim posiedzeniu Rady Miasta zaatakowal radnego Bienkowskiego! Tak, tak...
Komentarzy2
Wyświetleń872
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MerlinWłocławek
Do czego to już dochodzi - Miro Drzewiecki juz udziela
Do czego to już dochodzi - Miro Drzewiecki juz udziela wywiadów dla telewizji, on jeszcze udowodni ze to nie on mówił "polska to dziki kraj", widac ze w polityce to tak jak w medycynie - czas leczy rany.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maxWłocławek
To już nie orlik ale orzeł .Tylko bez skrzydeł.Wszystko
To już nie orlik ale orzeł .Tylko bez skrzydeł.Wszystko sie sypie nie tylko autostrady.Śmiano się z PRL-u.Hahaha http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9583529,Wypadek_na_budowie_stadionu__Zerwal_sie_stro p.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Ogladam WC26, co pol godziny potyczka Kukucki- Bienkowski.
Ogladam WC26, co pol godziny potyczka Kukucki- Bienkowski. Tak jak nie lubie WC i jestem sympatyczka SLD, ale musze napisac. Nie takiego poziomu spodziewalam po mlodej SLD. Prostak to malo powiedziane. Czlowieku, przyniosz wstyd FMS'owi. Jak nie potrafisz przynajmniej sprzedac sie medialnie to daj szanse innym. Powinnienes dostac zakaz wypowiedzi...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Ostatnio coraz częściej słyszy się o kursach dla singli,
Ostatnio coraz częściej słyszy się o kursach dla singli, prowadzonych przez tzw. szkoły uwodzenia. http://sympatia.onet.pl/9023,2612,1643346,,zycie-jest-krotkie-szkoda-czasu-na-bajer,artykuly.html
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących0
Ocena1
Wczoraj odszedł od nas wielbiony i ceniony przez
Wczoraj odszedł od nas wielbiony i ceniony przez forumowiczów Cyklista - Cykluś. Drogi nauczycielu ... do zobaczenia.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Znalazłam psa yorka w okolicy ul.Chopina,tel.508248508
Znalazłam psa yorka w okolicy ul.Chopina,tel.508248508
Komentarzy1
Wyświetleń753
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~liliWłocławek
Bardzo chcialabym podziekowac na tym forum pani dyrektor
Bardzo chcialabym podziekowac na tym forum pani dyrektor Annie Genderskiej z OBI za rzetelne i skuteczne zajecie sie problemem jaki powstal przy zakupie glazury! Sprawa byla dla mnie przykra i stresujaca ale profesjonalizm i zyczliwosc ze strony pani dyrektor spowodowaly ,ze problem zniknal! Jest to tym bardziej milym zaskoczeniem iz opinia o...
Komentarzy0
Wyświetleń676
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~seniorkaFCWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA