Forum Włocławek

Co się dzieje we włocławskiej Oświacie Jak zwykle uderza
Co się dzieje we włocławskiej Oświacie Jak zwykle uderza się w ludzi redukując etaty obsługi,którzy i tak najmniej zarabiają (najniższa krajowa).Oszczędności dla miasta żadne a dla tych ludzi osobista tragedia.''BRAWA DLA PANI NACZELNIK i nadgorliwych DYREKTORÓW SZKÓŁ ".Chyba nie tędy droga :(:(
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~666Włocławek
Piszę w imieniu wszystkich osób poruszających się na
Piszę w imieniu wszystkich osób poruszających się na wózkach inwalidzkich , mianowicie przy ul.Zielony rynek nie da sie przejechać takim wózkiem inwalida musi sie namęczyć do tego psują mu się łożyska w wóżku .Niewiem dlaczego acy ludzie zawsze są odłamem społecznym . Jak mam jechać przez rynek z Kolega który sie porusza na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Jak przyjezdzam wtedy do Polski i widze mleko francuskie na
Jak przyjezdzam wtedy do Polski i widze mleko francuskie na polkach. Kuzynka mowi mi, ze jest propaganda, by nie kupowac polskiego mleka, bo rzekomo butelki myje sie proszkiem IXI. Pytam o "Mazowszanke", ktora zawsze lubilem. Okazuje sie, ze nie ma. Mozna za to nabyc niemieckie wody mineralne. Chce kupic krem do golenia Polleny. A trzeba pamietac,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohnWłocławek
Proszę mi wytłumaczyć jak mam postąpić ,żeby
Proszę mi wytłumaczyć jak mam postąpić ,żeby przenieść myszka link z samym filmikiem youtube na forum bez całej strony.Jak klikam na udostępnij i wklejam później wyświetlony link ,to ukazuje mi się cała strona tak jakbym pobrała go z paska.Co ja źle robię?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Czy SLD skaperuje radnego Bieńkowskiego do swojej drużyny?
Czy SLD skaperuje radnego Bieńkowskiego do swojej drużyny? Wszyscy widzimy jak od posłanki Kopaczewskiej poodchodzili wszyscy rozpoznawalni fajterzy. Z najbardziej wiernych fajterów pozostał Bieńkowski. Ogłaszam konkurs kto najcelniej wytypuje datę odejścia Bieńkowskiego od posłanki!! Ja stawiam na dwa miesiące od teraz, albo...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Przeciętny obserwatorWłocławek
Pomóżcie wymienić osiągnięcia "włocławskich"
Pomóżcie wymienić osiągnięcia "włocławskich" parlamentarzystów jakie mają w tej kadencji? Przypomnę to: Pani Poseł Ewa Kierzkowska, Pani Poseł Domicela Kopaczewska, Pan Poseł Marek Wojtkowski, Pan Poseł Łukasz Zbonikowski, Pan Senator Andrzej Person. P.S. Jedna z Pań (a są dwie) jest na liście na pozycji 2 to "ta to ma...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~az.Włocławek
Doszłem do wniosku że , bez sloidarnośći i PZPR Polscy
Doszłem do wniosku że , bez sloidarnośći i PZPR Polscy politycy do niczego by nie doszli przytoczę klika przykładów Tusk ,Komorowski , Kaczyński jarek i lech , Kwaśniewski , Wałęsa , Oleksy , i wielu innych gdyby nie ruch solidarnosć gdyby nie PZPR obrady okrągłeo stołu czy porozumienia sierpniowe oni by byli tacy jak by by...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PsełdOp0litykWłocławek
Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca
Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca we Włocławku odbędzie się zawodowa gala MMA. Ja już kupiłem bilety na środkowe sektory, bo stamtąd powinno być dobrze widać. Już się nie mogę doczekać... Wreszcie jakieś fajne wydarzenie w naszym mieście.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Fan MMAWłocławek
probowalem ostatnio wyjechac z ul. bojanczyka w lewo na
probowalem ostatnio wyjechac z ul. bojanczyka w lewo na chopina, wszystko byloby ok ale jak mam widziec czy cos jedzie z lewej jak na poboczu obok jakis,chs bankow czy finansow stoja samochody. nic nie widac! moze ktos by sie tym zajal bo to koszmar
Komentarzy1
Wyświetleń764
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~drogaWłocławek
fajnie ze anwilowi udalo sie podpisac kontrakt z Mutapciciem.
fajnie ze anwilowi udalo sie podpisac kontrakt z Mutapciciem. miejmy nadzieje ze uda mu sie stworzyc dobry team i anwil bedzie wyyysokoooo
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~anwilekWłocławek
czy ktos sie zaintersuje sygnalizacj swietlna na ul.
czy ktos sie zaintersuje sygnalizacj swietlna na ul. kruszynska i zbiegniewskiej. one jakos dziwnie dzialaja. jak sie chce z krecic z kruszynskiej w zbiegniewska
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~swiatlWłocławek
k..... nie płaci na czas prezes karze brać urlopy bez
k..... nie płaci na czas prezes karze brać urlopy bez płatne A PIP siedzi bierze kasę i nic nie robi morze przydało napisać skargę do głównego inspektora pracy może ruszą się i wezmą się do pracy.
Komentarzy3
Wyświetleń882
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kujawiankaWłocławek
Mobilki uważajcie na złodziejaszków, którzy kradną
Mobilki uważajcie na złodziejaszków, którzy kradną anteny CB pod pchlim targiem. Ostatnio przejechał koło mnie gość na rowerze który miał w plecaku trzy anteny (nie sądze, że je kupił). Nie zdążyłem nawet zadzwonić na policje bo był szybki. Raz też widziałem kobietę handlującą antenami z bezczelnie obciętymi przewodami....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RobertWłocławek
Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym
Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym Rynku. Kobietom trudno jest po takim czymś chodzić, a w tej opinii nie jestem odosobniona. Ilekroć tamtędy przechodzę , przeklinam.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Witam, doceniam to forum ze wzgledu na niski poziom cenzury a
Witam, doceniam to forum ze wzgledu na niski poziom cenzury a takze otwartosc dyskusji. Trafiaja sie tu rozne odpowiedzi na posty, ale jakby nie patrzec ukazuja one szerokie spektrum pogladow Wloclawian. Proponuje Wam zapoznanie sie z materialem pokazujacym jak trudno oczekiwac od wladz miasta odpowiedzi na wydawac sie moze proste...
Komentarzy46
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Slawek BienkowskiWłocławek
dotarlam przez przypadek do filmu z narady (szkolenia,
dotarlam przez przypadek do filmu z narady (szkolenia, przedstawienia?) roboczej PiSowskich bojowek, ktorej przewodniczy p. Macierewicz, po 30 minutach tak sie rozkreca we wnioskach, ze wlos sie jezy... z tego wszystkiego po wyborach mozemy miec stan wojenny, bo pis nie przyjmie przegranej. To sie nie miesci w glowie co oni...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jolkaWłocławek
To jak zarządane jest MPK we Włocławku to skandal. Dziwię
To jak zarządane jest MPK we Włocławku to skandal. Dziwię się że prezydent jeszcze nie zwolnił prezesa Krygiera.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MPKWłocławek
Czy Kuku vel KRISS skończy
Czy Kuku vel KRISS skończy jak: http://tekst.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Bartosz-Arlukowicz5
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Oglądałem zdjęcia z zebrania wojewódzkiego SLD w
Oglądałem zdjęcia z zebrania wojewódzkiego SLD w Inkubatorze we Włocławku i mam nieodparte wrażenie że SLD zaraz się skończy. Same dziadki tak około 70 lat. Zawsze sympatyzowałem lewicy ale teraz jestem w szoku. PRZEZ TYLE LAT NIE UDAŁO SIĘ WYCHOWAĆ MŁODWGO POKOLENIA (nie mówie tu o Kukuckim). CZY NAPRAWDĘ NIE MA W SLD MŁODYCH...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KamilWłocławek
kilka słów o polskim dziennikarstwie, cenzurze i wolności
kilka słów o polskim dziennikarstwie, cenzurze i wolności mediów: http://marucha.wordpress.com/2011/05/14/kolejne-pokolenia-dziennikarzy-kontynuuja-dzielo-komunistycznych-manipulatorow-wywiad-z-tomaszem-strzyzewskim/ uwaga! nie dla lemingów/pelikanów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~w.t.f.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA