Forum Włocławek

muszę stwierdzić z przykrością że we Włocławku nic
muszę stwierdzić z przykrością że we Włocławku nic nie ma prócz kostki brukowej na całym Z.Rynku jestem przyjezdnym i współczuje wam ze mieszkacie w tak zapyźiałym mieście czy ci radni to nic nie robią albo prezydent . Jedyne co mi się podobało we Włocławku to Piękne kościoły jeden kolo Wisły drugi to katedra i trzeci...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jackniqelsonWłocławek
Proponuje aby choc jeden dzien byl na tym portalu bez
Proponuje aby choc jeden dzien byl na tym portalu bez polityki i tej lokalnej i tej "wielkiej" Jest tyle innych tematow...sprobujmy choc raz powstrzymac sie! Wiecej dystansu do rzeczywistosci Co Wy na to?????. Mowi sie o nas Polakach ze co drugi to lekarz a mnie wydaje sie ,ze co drugi to polityk ......Niby nic wstydliwego ale tak jakos brzmimy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~seniorkaFCWłocławek
Papierowy komputer to już
Papierowy komputer to już rewolucja: http://kopalniawiedzy.pl/PaperPhone-komputer-smartfon-e-papier-E-Ink-Roel-Vertegaal-13019.html
Komentarzy1
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Nie mogę przeboleć dlaczego nie poszło siedzieć do mamra
Nie mogę przeboleć dlaczego nie poszło siedzieć do mamra trzech zasłużonych dla solidarności a mianowicie: Jaruzel,Kania,Kiszczak.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
kochani! Musze sie podzielic ta informacja bo rozpiera mnie
kochani! Musze sie podzielic ta informacja bo rozpiera mnie taka radosc ,ze pekne chyba....! Znajomi z Anglii{ aleto nie wspolczesna zarobkowa emigracja lecz polityczna} zalatwili dla mnie i meza WEJSCIOWKI na mecz finalowy 28 maja! Byc tam i uczestniczyc bezposrednio w tym meczu to cos wspanialego tym bardziej .ze miejsca tzw parter czyli 5,6...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dziś (tj.6 maja) ok. godziny 16 przy ul. Matebudy zagubiono
Dziś (tj.6 maja) ok. godziny 16 przy ul. Matebudy zagubiono portfel z dokumentami(prawo jazdy, dowód osobisty, dowód rejestracyjny). Na uczciwego znalawce czeka WYSOKA NAGRODA. Tel: 725151675.
Komentarzy0
Wyświetleń571
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Piotr PeszyńskiWłocławek
Jadąc do pracy obserwuję budowę nowego marketu na oś
Jadąc do pracy obserwuję budowę nowego marketu na oś Kazimierza Wielkiego .Nie można się oprzeć spostrzeżeniu ,że będzie on w STREFIE OCHRONNEJ Drumetu .A tam za płotem jest linia technologiczna i ogromne zbiorniki z kwasami siarkowym i solnym .Czy Sanepid tego nie zaobserwował ? Czy można sklep spożywczy usytuować w strefia...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
zobaczcie jak se żyje Komorowski, lepiej (drożej) niż
zobaczcie jak se żyje Komorowski, lepiej (drożej) niż cały dwór brytyjski... http://marucha.wordpress.com/2011/05/05/komorowski-drozszy-niz-brytyjska-krolowa/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~w.t.f.Włocławek
Jak wszystkim wiadomo piłka ręczna we Włocławku prawie
Jak wszystkim wiadomo piłka ręczna we Włocławku prawie umarła. Oczywiście istnieją rozgrywki międzyszkolne, ale tak naprawdę nie ma możliwości trenowania tego sportu w naszym mieście. Osobiście chciałbym przywrócić ten sport do łask Włocławian, zaczynając od stworzenia klubu dla dzieci (rocznik 99 i młodsi). Zanim jednak...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Piotr KlemińskiWłocławek
Już się zaczyna przypominanie wyborcom ,że się
Już się zaczyna przypominanie wyborcom ,że się istnieje. Akcja sadzenia drzewek połączona z wyżerką,uczestnictwo we wszystkim i zamieszczanie swoich reklam na stronach internetowych.Trzeba był być takim aktywnym i skutecznym w działaniu przez całą kadencję.Wszyscy bez wyjątku byliście nieskuteczni i ni liczcie na głosy.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NemoWłocławek
proszę o jakieś namiary do dobre wróżki proszę?
proszę o jakieś namiary do dobre wróżki proszę?
Komentarzy38
Wyświetleń21K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aniaWłocławek
Ciekawe informacje w telewizji na temat otwarcia unijnych
Ciekawe informacje w telewizji na temat otwarcia unijnych rynków pracy dla Polaków : ,,na Polaków czekają 4-krotnie większe zarobki ,opieka socjalna , medyczna ,specjalista może zarobić nawet 6-krotnie więcej niż w Polsce ''.......to w takim razie ZA CO MY(motłoch) W POLSCE PRACUJEMY ? Bo jak dotąd do zarobków europejskich dorównali...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Nie, no rozbawił mnie jak zawsze radny J. Chmielewski,
Nie, no rozbawił mnie jak zawsze radny J. Chmielewski, który w TV WC 24 powiedział, że w rozmowach z pielgrzymami hiszpańskimi promował Włocławek, hehe. Ten sam Włocłwek, który do spółki ze Stockim i Zbonikowskim tak totalnie krytykują, że nic się nie dzieje, że się nie rozwija, że ubóstwo i nic nie idzie ku lepszemu. W takim...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ChmielowskiWłocławek
maj...czas miłości i radości,tylko troszkę zimno,ale już
maj...czas miłości i radości,tylko troszkę zimno,ale już niedługo!!!
Komentarzy1
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~promyczekWłocławek
.....zyl Osama wytykano Stanom ze nic nie robia, ze polozyli
.....zyl Osama wytykano Stanom ze nic nie robia, ze polozyli na tym krzyzyk itp. Dopadli Go znowu zle! A ze bez sadu, ze to mord i inne takie humanitarne komentarze> Trudno to zrozumiec> Fakt ze smierc tego pana niczego nie zmieni ot tak z marszu ale moim zdaniem pokazano ze mordercy niewinnych ludzi zostana ukarani predzej czy pozniej a symbol...
Komentarzy3
Wyświetleń962
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~seniorkaFC.Włocławek
NO! Majowka zupelnie nieudana winna pogoda> Troche
NO! Majowka zupelnie nieudana winna pogoda> Troche popracowalam i nie "udzielalam" sie tak dlugo. Mecze satysfakcjonujace i juz zacieram rece na wielki final! Dobrze ze w Londynie bo gdyby u nas to wielki wstyd bylby na caly swiat... Nawet nie wiem czy mozna nazywac tych ludzi kibicami. Policja tez jakas taka niemrawa....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Pan hrabia zaprosil krolowa i krola, oferujac im kosztowne
Pan hrabia zaprosil krolowa i krola, oferujac im kosztowne przyjecie oczywiscie z naszej kieszeni, dostojnie przemieszcza sie z malzonka za granica, a w kraju biedni ludzie wyrzucani sa na bruk bo za mieszkanie bez wygod zdzieraja juz grubo ponad 1000 zl. Co za granda. kiedy to skonczy sie ? Przeciez w innych krajach jest interwencja rzadu. Co...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OlgaWłocławek
ale nasz premierek się wystraszył kiboli na stadionach ,a
ale nasz premierek się wystraszył kiboli na stadionach ,a dlaczego bo tam tez był watek polityczny on dobrze wie ze jak byśmy ruszyli wszyscy do boju skończyły by się dzieje mafii polityczniej i kłamstw , teraz krzyczy muśmy wszyscy być razem przeciw im hehehe naprawdę jest ganianym o.....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mortal Włocławek
Ciekawe o ile powiększył swój majątek Pan Andrzej
Ciekawe o ile powiększył swój majątek Pan Andrzej Pe? http://cia.bzzz.net/prezydenci_miast_to_milionerzy
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~.....................Włocławek
Wczoraj rano postanowiłem wykonac telefon w sprawie tych
Wczoraj rano postanowiłem wykonac telefon w sprawie tych nieszczesnych powywracanych znaków.Zadzwoniłem do urzedu gminy,gdzie mnie poiformowano ze to droga powiatowa ale przekażą sprawe dalej.I co?wyjeżdzając około godz.10 w strone centrum było po staremu ale już o godz.14 jak wraałem było wszystko porawione.Okazuje sie że mozna i to...
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~normalWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA