Forum Włocławek

No w końcu.....u nas też by się przydało sprawdzi pewne
No w końcu.....u nas też by się przydało sprawdzi pewne kwestie. Pewna osoba powiedziała mi że w dniach wyborów na prezydenta Włocławka widziała bardzo jednoznaczną sytuację...opisała tą sytuację dokładnie i wysłała do pewnej telewizji razem z numerami rejestracyjnymi itp.......z prośbą o jakąkolwiek odpowiedź....telewizja...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~.....................Włocławek
jakis czas temu mowiono ze na parkingu przy markecie kaufland
jakis czas temu mowiono ze na parkingu przy markecie kaufland zostanie wprowadzone oznakowanie. straz i polijca mial zajac sie porzadkiem. tym czas burdel jest taki jaki byl. niedzielni kierowcy staja na przejazdach. ludzie myslcie jak parkujecie a zarzadca moze niech zrobi pozadek. Postawcie jeszcze ze dwa telebimy tam to ludzie jeszcze dluzej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~oznakowanieWłocławek
czy ktos moze zainteresowac sie sygnalizacja swietlna na ul.
czy ktos moze zainteresowac sie sygnalizacja swietlna na ul. kruszynskiej. przeciez to sa jaja jak ona jest zsynchronizowana. kto to robil????
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~swiatlaWłocławek
Kuku łapie punkty.Czyżby miał zamiar kandydować do
Kuku łapie punkty.Czyżby miał zamiar kandydować do sejmu? Pokazywanie się z politykami minionej epoki to nic innego jak przytulanie się " młodego pieska" niczym chęć adopcji.Mam nadzieję ,że to "parcie na szkło" Kukuckiego odbierane jest przez większość z dużym niesmakiem, a ta natrętność może mieć skutek odwrotny.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Albin Siwak vel PałaWłocławek
Pan prezydent z Wloclawka z siebie zadowolony ? Z bolacym
Pan prezydent z Wloclawka z siebie zadowolony ? Z bolacym zebem, ktory trzeba usunac chirurgicznie proponuja we Wloclawku czekac pol roku !!! Albo prywatnie, co kosztuje od 1000 do 2000 zl. albo jechac do Lipna, Torunia. Skandal Lipno mniejsze a potrafi lepiej dbac o mieszkancow. Zamiast pchac sie jak idioci z wojskiem do Iraku,Afganistanu,Libii,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Mozna? Mozna. A przczyn wiecej u nas i dowodow. Kieruje
Mozna? Mozna. A przczyn wiecej u nas i dowodow. Kieruje szczegolnie do ........ wiadomo kogo. http://www.rp.pl/artykul/650672_Sad--PO-kupowala-glosy--wybory-niewazne.html Taki numer nie przechodzi nigdzie indziej niz w Naszym miescie. Jak dalismy sie, tak mamy. Elyty.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JolkaWłocławek
Wynajęłam domek młodemu małżeństwu po czterech latach
Wynajęłam domek młodemu małżeństwu po czterech latach stracili pracę , przestali mi płacić, oczywiście na alkohol-mieli codziennie przestali płacić czynsz.Mąż dostał wyrok w zawieszeniu za jakieś pobicie.Troszkę rzeczy zaczęło ginąć z posesji -najczęściej z metalu. A to właz do studzienki, rury. Jak znikali to zostawiali...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Maria BuncolWłocławek
Redakcjo czy to prawda że zarabiacie minimum 26000 złotych
Redakcjo czy to prawda że zarabiacie minimum 26000 złotych netto miesięcznie?
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~............Włocławek
Praktyki ograniczające konkurencję. Zgodnie z ustawą z
Praktyki ograniczające konkurencję. Zgodnie z ustawą z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów zakazane jest podejmowanie działań ograniczających konkurencję polegających na: 1. zawieraniu niedozwolonych porozumień ograniczających konkurencję (art. 6 ust. 1), w szczególności polegających na: ustalaniu -...
Komentarzy1
Wyświetleń631
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Ważne w WWK'aWłocławek
Bardzo ważny artykuł dotyczący portali takich jak ten i
Bardzo ważny artykuł dotyczący portali takich jak ten i użytkowników takich jak się tu pojawiają http://prawo.vagla.pl/node/8249
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Użytkowniku przeczytaj Włocławek
co myślicie o tym żeby przy okazji przebudowy świateł na
co myślicie o tym żeby przy okazji przebudowy świateł na skrzyżowaniu Kaliskiej ze Zbiegniewskiej zainstalować licznik odmierzający czas do zmiany świateł? Takie rozwiązania się sprawdzają w wielu miastach w polsce.
Komentarzy2
Wyświetleń894
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniec LPWłocławek
PO weźcie się z robotę ale nie w rządzie tylko za
PO weźcie się z robotę ale nie w rządzie tylko za łopatę. Miała być druga Irlandia a jest druga Etiopia. Wszędzie drożyzna
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~polkaWłocławek
Mam pytanie czy ktoś z was wie co kopią na ul.Stodólnej na
Mam pytanie czy ktoś z was wie co kopią na ul.Stodólnej na tym wolnym placu jakieś rury itp proszę o odp .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Włocławianin Włocławek
PITY!! Witam czy ktos kto składal rozliczenie 9go marca
PITY!! Witam czy ktos kto składal rozliczenie 9go marca dostał juz pieniądze ????
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jan kowalski Włocławek
C. Wujciński szefem inkubatora. I gdzie się podziały
C. Wujciński szefem inkubatora. I gdzie się podziały ideały p. Cezary?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
jejku szanowni ludzie .czy moge swoim kajakiem pływac po
jejku szanowni ludzie .czy moge swoim kajakiem pływac po naszej Wiśle?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jonWłocławek
Witam,czy ktoś może mi polecić,dać jakies namiary krawca
Witam,czy ktoś może mi polecić,dać jakies namiary krawca lub krawcową u których mozna uszyc koszule męską. Z góry dziekuje.
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ŁukaszWłocławek
Wszędzie w ONET piszą o ,,wielkiej drożyźnie ''w Polsce
Wszędzie w ONET piszą o ,,wielkiej drożyźnie ''w Polsce ,co zresztą jest zgodne z prawdą ,ale pamiętajmy ,że ten gość z ,,wilczymi oczami'' obiecywał nam na antenie TV ,,dobrobyt na który zasługujemy'' . powstają pytania -czy ta drożyzna to jest odmiana obiecanego ,,dobrobytu''? Na jaką nową odmianę ,,dobrobytu'' tym razem...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
A propos zakopania psa przyszedl mi do glowy pomysl
A propos zakopania psa przyszedl mi do glowy pomysl otworzenia "psiego cmentarza"Jak myslicie przyjmie sie w miescie? Kto za? kto przeciw?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaFCWłocławek
Zerknijcie Szanowni Internauci na galerię zdjęć z Japonii
Zerknijcie Szanowni Internauci na galerię zdjęć z Japonii - tuż po przejściu tsunami. Są zdecydowanie lepszej jakości (i ciekawsze) niż prezentowane niedawno na Onecie czy WP. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1366093/Japan-faces-2nd-earthquake-tsunami-2-000-bodies-wash-ashore.html Ps. Seniorka, tak z wrodzonej ciekawości...
Komentarzy1
Wyświetleń799
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA