Forum Włocławek

Wielkanoc to także dzień spowiedzi ,kto nie zdążył może
Wielkanoc to także dzień spowiedzi ,kto nie zdążył może tego dokonać klikając na link: www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm
Komentarzy1
Wyświetleń941
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Minęło już ponad pół roku od zakończenia "sztandarowej"
Minęło już ponad pół roku od zakończenia "sztandarowej" inwestycji SLD-czyli Kamiennego Rynku, a nadal nie oddaje on swojego rzeczywistego blasku świeżości.Nadal kamienie nie są odpowiednio zaspoinowane,a brud i resztki żywicy użytej do do utwardzenia spoin nie zostały usunięte.Jedynie część zielonego skweru daje jakieś poczucie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
"Praw fizyki Pan nie zmienisz"jak mawiał w kabarecie "Dudek"
"Praw fizyki Pan nie zmienisz"jak mawiał w kabarecie "Dudek" Szanowny Jan Kobuszewski. A zatem kilka dobrych rad cyklusia dla potencjalnych inwestorów robót modernizacyjnych i remontowycyh.Jak nie mając znajomego inspektora nadzoru właściwie oceniać prace budowlane. 1.Roboty murowe,tynkarskie i okładzinowe ścian. Nic Czcigodni nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Czy ktoś może wie coś na temat przewidzianego na
Czy ktoś może wie coś na temat przewidzianego na najbliższy wtorek Okupacja Film Festival & Education? Podobno ma on również odbyć się we Włocławku jak w wielu innych miastach w Polsce. http://kultura.wp.pl/kat,1011111,title,Uwaga-Okupacja-Film-Festival-Education,wid,13330930,wiadomosc.html Gdzie on miałby się odbywać? Kto jest...
Komentarzy0
Wyświetleń632
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez egonWłocławek
Czcigodni Internauci portalu włoławek.info.chciałby
Czcigodni Internauci portalu włoławek.info.chciałby poruszyć temat zapomnianych Izb Rzemieślniczych.W chwili obecnej np.w mojej brańży jaką jest budownictwo,każdy niemal możę wykonywać roboty budowlane wykończeniowe.I tak wykonywanie okładzin ściennych z płytek,wykonywanie podłód,robót malarskich,tapeciarskich,tynkarskich czyli...
Komentarzy3
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena2
Idealnie pasujemy do schematu. A czerwoni bracia w skali
Idealnie pasujemy do schematu. A czerwoni bracia w skali kraju, miasta dzialaja dobrze. Wlacznie z premierem, prezydentem. http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/przejecie_kraju_jak_to,p1300811002
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~SchematWłocławek
Zobaczcie co znalazłam w
Zobaczcie co znalazłam w fakcie http://www.fakt.pl/Oto-twarz-Jezusa-,artykuly,68099,1.html
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pytanieWłocławek
Wiecie co ostatnio zauważyłem? że w parku Sienkiewicza
Wiecie co ostatnio zauważyłem? że w parku Sienkiewicza jest pełno krecich nor, dlaczego nie ma odpowiednich służb które się tym zajmą? czy służby porządkowe potrafią tylko biegać i zgarniać z chodników niedopałki, nie długo zaczną się festyny i nawet sobie człowiek na trawie nie usiądzie bo jak nie psie kupy to KRETY...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Wiosna pierwiosnkiem rozkwita, słowicze słychać już
Wiosna pierwiosnkiem rozkwita, słowicze słychać już trele, Jakiżże piękny jest nasz Włocławek z Endrju Pałuckim na czele!
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Jest mały problem bo nie wiadomo kiedy dokładnie ta
Jest mały problem bo nie wiadomo kiedy dokładnie ta Wielkanoc jest a po drugie ,że Jezus to nie Jezus tylko podstawiony Judasz,który był bardzo podobny do Jezusa.Ale tradycja jest tradycją i nic nie mam przeciwko jej kultywowaniu.Pozdro dla wszystkich wierzących i nie.
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji świąt
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji świąt Wielkiej Nocy. Kolejny już raz. Pociesza mnie tylko świadomość, że Wy jesteście coraz starsi, a ja ciągle wyglądam i mam sprawność 21latka. No ale my, nieśmiertelni już tak mamy;))))))))))))))))Wesołych Świąt!!
Komentarzy1
Wyświetleń695
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Tak się robi drogi w
Tak się robi drogi w Holandii http://www.joemonster.org/filmy/30255/Tak_sie_robi_droge_w_Holandii
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OlafWłocławek
Po 73 latach od daty wybudowania kamienicy odkryłem piekno
Po 73 latach od daty wybudowania kamienicy odkryłem piekno drewnianych podłóg.Malowanie farbami olejnymi wszystkich dostępnych barw w kolorach brązowych już mi się znudziło.Postanowiłęm podczas doprowadzania do kultury mieszkania zcyklinować farbę. Jestem zaskoczony tym co ujżałem.Piękna podłoga z niewy zywicowanego drewna,z...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Czy pan L. jest jeszcze prezesem SM POŁUDNIE ?
Czy pan L. jest jeszcze prezesem SM POŁUDNIE ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PYZAWłocławek
Wielkanocne wynalazki i misteria Przybycie do Warszawy
Wielkanocne wynalazki i misteria Przybycie do Warszawy delegacji rosyjskich prokuratorów wzbudziło w środowisku naszych Umiłowanych Przywódców, a nawet tajniaków jaskółczy niepokój. Wiadomo; prijechały rewizory iz Pietierburga. Przesłuchają tych wszystkich mężyków stanu i orzekną – kto winowat, a kto praw. Nie oszczędzą...
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jade Kruszynska patrze... i widze piekny bilbord na nim basen
Jade Kruszynska patrze... i widze piekny bilbord na nim basen a na zdjeciu Nasz Prezydent Palucki usmiechniety, mysle nie jest zle Jemu sie podoba to i ja skorzystam jade kupic bilet na basen a tu... :-( dopiero podwaliny pod niego :-( a zdjecie takie piekne...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zygu37Włocławek
Witam Wszystkich, wlasnie sobie jechalem autkiem po
Witam Wszystkich, wlasnie sobie jechalem autkiem po wloclawskich dziurawych drogach i sluchalem radia GRA Wloclawek, wtem uslyszalem ze Wasz Prezydent Palucki skladal zyczenia wielkanocne, z zyczen tych wynika, ze to SLONCE na swieta jest dzieki niemu, Ooo DZIEKI Ci WIELKI.. braklo tekstu ze to slonce zasponsorawal Prezydent Palucki!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LebiedzWłocławek
Witam jestem bywalcem pewnej siłowni F.... na osiedlu
Witam jestem bywalcem pewnej siłowni F.... na osiedlu Kazimierza Wielkiego ,wszędzie są tego klubu reklamy w naszym mieście ale do czego zmierzam strasznie tam jest nie mila obsługa nie wiem może posiadają tyle sprzedanych karnetów ze nie muszą dbać o opinie na szczęście otwierają nowa :)na Wzorcowni
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~aziziWłocławek
Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie!
Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie! Zbieramy sie juz do wyjazdu do wnuczki i wracam we wtorek! Chceprzeslac wszystkim Panstwu spokojnych, pogodnych Swiat, duzo usmiechu zawsze nie tylko "z okazji.."Paniom mokrego dyngusa ale..dobrymi perfumami...Wszystkiego dobrego!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~orinoko seniorkaWłocławek
Dochody za rok Michal Pietraszewski - MPEC
Dochody za rok Michal Pietraszewski - MPEC prezes http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/osw2010/spolki/pietraszewski_19_04_10.pdf dochod za rok: 169965 PLN Stanislaw Pawlak - MPEC czlonek zarzadu http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/oswiadczenia/radni/2010n/pawlak.pdf dochod za rok: 139378 PLN Krzysztof Kukucki - MPEC - cos...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~analizatorWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA