Forum Włocławek

witam ,mam pytanie znacie może jakieś namiary do bardzo
witam ,mam pytanie znacie może jakieś namiary do bardzo dobrej wróżki na terenie włocławka ewentualnie Toruń naprawdę chodzi mi o kogoś konkretnego
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~beneWłocławek
no znowu nasz rząd się wykazuje nie wiadomo czy po wyborach
no znowu nasz rząd się wykazuje nie wiadomo czy po wyborach jeszcze będzie a już 1500 złoty na najniszą krajową w 2012r dał.gdy by dał 2000zł to inflacja może jeszcze nie była by taka zła nich sami w 2012 roku przy tych cenach sami przeżyją za 1500zł.ja im już dziękuje oraz pisowi każdy miał szansę.
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~robertWłocławek
Ooo nawet w szkiełku musiał swoją ciężką pracą i
Ooo nawet w szkiełku musiał swoją ciężką pracą i obecnością pan Poseł Łukasz Melex Z. zabłysnąć (albo nie) :) http://www.tvn24.pl/2427454,28378,0,1,1,cytaty,wideo.html
Komentarzy0
Wyświetleń769
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Mam wielką PROŚBĘ do ludzi pracujących w PIPie
Mam wielką PROŚBĘ do ludzi pracujących w PIPie (Państwowa Inspekcja Pracy) czy zajmiecie się w końcu firmą N...? To co tam wyprawia ta szefowa to nie mieści się w głowie. Ja juz pisałem krótką notatkę na temat tej krowy ale widocznie nikt tego nie czyta.Więc przytocze raz jeszcze fakty jakie istnieją w tej firmie. Ludzie do pracy...
Komentarzy9
Wyświetleń958
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JANOSIKWłocławek
Ale super ta telewizja CW..., same nowe twarze w debatach i
Ale super ta telewizja CW..., same nowe twarze w debatach i rozmowach, hehe. Stocki, Kołodziej, Borowiak, Chmielewski, Dębczyński, Stelmasik, Bieńkowski... aha i Kierzkowski, Horonziak i jego żona, no i od nowa, hehe..... Super po prostu super. CW... już jest lepsza w swojej monotonii od TV i Radia Rydzyka, gratulacje dla całej redakcji...
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KukurydziankaWłocławek
Nowe kuriozum cudotwórcy -rząd PO chce sprzedać kolej
Nowe kuriozum cudotwórcy -rząd PO chce sprzedać kolej linową na Kasprowy Wierch (przynoszącą ogromne zyski ) Austriakom .Jeszcze trochę ,a trzeba będzie uważać by nie sprzedali naszych majtek w których chodzimy -czy to już dno ,czy jeszcze niżej POupadamy ,,POd tymy żądamy''?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy Ktoś wie gdzie we Włocławku można naprawić aparat
Czy Ktoś wie gdzie we Włocławku można naprawić aparat cyfrowy? Proszę o podpowiedź.
Komentarzy2
Wyświetleń967
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ma_jaWłocławek
Proszę zauważyć ,że Ostatnia wieczerza odbyła się w
Proszę zauważyć ,że Ostatnia wieczerza odbyła się w środę ,ale zakłamanie. http://deser.pl/deser/1,111858,9454340,Ostatnia_wieczerza_odbyla_sie_w_srode__nie_ czwartek_.html
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
proponuje przesiasc sie na rowery i problem z
proponuje przesiasc sie na rowery i problem z przemieszczaniem sie po miescie bedzie rozwiazany z korzyscia dla obu stron
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kubusWłocławek
W "Jedynce" tj polskie radio podano informacje iz w calym
W "Jedynce" tj polskie radio podano informacje iz w calym kraju nastapia podwyzki za zuzycie wody nawet do 15 zl ! W Bydgoszczy nawet wiecej! Te podwyzki to efekt inwestycji jakie w przedsiebiorstwach wodociagowych mialy miejsce! Moze Panstwo wiecie czy Wloclawek tez inwestowal??? Jakos umknelo to mojej uwadze..... a podwyzki tez beda i to ostre!...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~babsztylseniorkaWłocławek
Jak to jest z naszymi publicznymi przedszkolami? W kilku
Jak to jest z naszymi publicznymi przedszkolami? W kilku placówkach, rodzice trzylatów wiedzą już czy ich pociecha dostała się do przedszkola (śródmieście, Zazamcze) a np. na osiedlu Południe rodzice zostaną poinformowani dopiero po 28 kwietnia. Podobno w jednym terminie miały być podane informacje a tak nie jest. Pytam zatem, czemu?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jacuśWłocławek
To co dzieje na wieśławskich ulicach woła o
To co dzieje na wieśławskich ulicach woła o pomstę. Ilość remontów jest tak wielka że aby przedostać się z jednego końca miasta na drugi graniczy z cudem. Osoba odpowiedzialna za remonty dróg powinna za to beknąć. Nie ma co się oszukiwać- ktoś tak nieumiejętnie nadzoruje remonty dróg, że remontowane są nie dosyć że...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
Obiecana czystka w WSM przez p. T..... Panie przewodniczący
Obiecana czystka w WSM przez p. T..... Panie przewodniczący Rady Nadzorczej w WSM, proszę na Walnym Zebraniu pochwalić się jaki porządek zrobił pan w Spółdzielni, jak załatwił pan pracę zięciowi, który szybko awansuje i dostaje nagrody.Spółdzielcy odwołajmy tego i zarząd który nic nie robi.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KlemensWłocławek
Znalazłam na swoim ogrodzie jeża , już drugi dzień jest
Znalazłam na swoim ogrodzie jeża , już drugi dzień jest u mnie. Nie wiem co z nim zrobić,może komuś zaginął.
Komentarzy7
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LALA20Włocławek
filmik co prawda trochę przedawniony ale mający coś
filmik co prawda trochę przedawniony ale mający coś wspólnego z udziałem tirów w wypadkach (rozchodzi mi się dokładnie o ten wypadek mający miejsce kilka dni temu w Nowym Ciechocinku, sytuacja podobna, tu nie wyhamował a na filmie wogóle nie hamował) http://www.youtube.com/watch?v=8m0sQBfOnU0
Komentarzy0
Wyświetleń574
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~martaWłocławek
hahaha, to już nawet kibice wiedzą co sie dzieje w tym
hahaha, to już nawet kibice wiedzą co sie dzieje w tym chorym kraju szkoda ze media nadal udają ze nie wiedzą o co chodzi...szechter? wow, w tv mówili że on się Michnik nazywa :P gazeta wybiórcza (swoją drogą gazeta szkalująca nas Polaków) pociśnięta przez kibiców...
Komentarzy1
Wyświetleń957
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~hgWłocławek
Obejrzyj, zacznij
Obejrzyj, zacznij myśleć: http://www.youtube.com/watch?v=C00Uu6ZRLlI
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Obejrzyj, zacznij myślećWłocławek
Wczoraj w godzinach porannych na ul.Młynarskiej mijałem
Wczoraj w godzinach porannych na ul.Młynarskiej mijałem się z prezydentem Pałuckim Ku mojemu zdziwieniu , otóż myslałem że on nie wychodzi na ulice do ludzi .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłoclawianinWłocławek
To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do
To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do koryta przekracza najgorsze lata zakłamania PZPR. http://www.gadu-gadu.pl/strategia-po-wszystko-zwalic-na-kaczynskiego
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zielonyWłocławek
Zapraszam inteligentne osoby do zapoznania się z tym
Zapraszam inteligentne osoby do zapoznania się z tym filmem.Być może wyjaśni wam niektóre kwestie.Być może też pojawią się nowe pytania.Ale skoro podobno jesteśmy organizmami myślącymi świadomie to sami będziemy potrafili ocenić.Pozdrawiam. http://www.youtube.com/watch?v=AbYPH5Wgibg
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA