Forum Włocławek

Ciekawe ,dlaczego ,,autorytety'' episkopatu(Pieronki ,
Ciekawe ,dlaczego ,,autorytety'' episkopatu(Pieronki , Gocłowskie itp) tak chętnie jak wczoraj nie wypowiadają się o ...Komisji Majątkowej , lub o powszechnej drożyźnie ? PAN ,WÓJT i PLEBAN - jak za dawnych czasów ? Im korytko nie za drogie ? Brzuszki rosną ? A jak ICH ,,wielbłądy będa przechodzić przez ucho igielne'' ?
Komentarzy2
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jeśli mają państwo czas proszę obejrzeć i sobie
Jeśli mają państwo czas proszę obejrzeć i sobie przemyśleć. Ciekaw jestem czy znajdziecie pewne podobieństwa do... No właśnie jak znajdziecie to podyskutujemy.Film warty obejrzenia.Pozdrowienia dla autora który miał odwagę. http://www.youtube.com/watch?v=dgzq7ZxYeYs&feature=player_embedded#at=26
Komentarzy0
Wyświetleń633
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Walne Zebranie w SM Południe!!! Byłam na Walnym Zebraniu
Walne Zebranie w SM Południe!!! Byłam na Walnym Zebraniu Spółdzielni Mieszkaniowej POŁUDNIE. To skandal i kupa śmiechu.Prezes celowo zrobił to w dzień powszedni żeby była niska frekwencja i rozbił to na kilka grup aby można było sumować głosy (kto to sprawdzi).To żenada i wielkie cwaniactwo.Ludzie nie dajcie się ogłupieć.
Komentarzy3
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SlawaWłocławek
Nie mogę uwierzyć, mamy młodego Wałęse. Zboniu skakał
Nie mogę uwierzyć, mamy młodego Wałęse. Zboniu skakał przez płot. To tylko made in Włocławek
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Gdzie we Włocławku można zrelaksować się w normalnej
Gdzie we Włocławku można zrelaksować się w normalnej saunie , gdzie żadna baba, ani facet nie zagląda natrętnie co chwilę do komory , i nie pogania pokazując zegarek , gdzie nie śmierdzi brudem , gdzie jest właściwa temperatura i basenik z wodą ? Kiedyś tak fajnie było na saunie OSiR ,ale teraz to przeszłość ....ech szkoda...
Komentarzy3
Wyświetleń957
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dość obszerny artykuł na temat który poruszaliśmy wiele
Dość obszerny artykuł na temat który poruszaliśmy wiele razy. Wiedziałem że kościołowi za dużo się należy ale ten artykuł mnie przeraża.Wynikać mogło by że to kościół zgarnia wszystko a Polska jest tylko jego niewolnikiem.Taki kościół nie ma nic wspólnego z żadną religią ani rozwojem duchowym. Okrada nas i jeszcze chce...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Ja nie skomentuje.... ale po prostu oni sobie robią farsę
Ja nie skomentuje.... ale po prostu oni sobie robią farsę że wszystkiego co można... http://www.znak.org.pl/index.php?lang1=pl&page1=pressreview&subpage1=pressreview00&infopa ssid1=3824&scrt1=sn
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących0
Ocena1
No to nam, mieszkańcom komunalnym nastały czasy. Mam
No to nam, mieszkańcom komunalnym nastały czasy. Mam problem do rozwiązania i ani "ZARZĄDCA" ani "AZM" nie chce się podjąć. Jedni patrzą na drugich, i szukają wymówek w stylu: że to nie ich kompetencje, że wspólnota mieszkaniowa itp, itd. A Pałucki prezydent ma to gdzieś, ważne że są posady, bo nawet biurek nie ma - nie mówiąc...
Komentarzy2
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Widziałam w TV.. posła Ł. Z. przed Pałacem Prezydenckim w
Widziałam w TV.. posła Ł. Z. przed Pałacem Prezydenckim w W-wie. Czy koś wie czy Zbonio w młodości skakał wzwyż lub w dal. A może choć biegi przez płotki trenował. A jak pięknie wymachiwał "legitką", brawo
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KucharkaWłocławek
"BIOwałek" - Polecam kierowcom zastanawiającym się nad
"BIOwałek" - Polecam kierowcom zastanawiającym się nad rodzajem paliwa na stacji.U nas jest pewnie podobnie jeśli nie gorzej. http://wolnemedia.net/ekologia/oszustwo-na-niemieckich-stacjach-paliwowych/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Jak nazwać trzydziestopięcioletniego faceta, który w
Jak nazwać trzydziestopięcioletniego faceta, który w momencie, gdy jest potrzebny swojej kobiecie przeżywającej najtrudniejszy okres w życiu, znika? Tuz przed zniknięciem obrzuca ją obelgami. A potem idzie imprezować z dwudziestoletnimi osiedlowymi ....dajkami. A po wszystkim mówi, że kocha i przecież nic nie zrobił. Wszyscy tak...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~świnka PeppaWłocławek
Biskup Mering,podczas mszy św.w intencji ofiar katastrofy
Biskup Mering,podczas mszy św.w intencji ofiar katastrofy smoleńskiej,zaapelował o nadanie nazwy ulicy,lub też placu im.Prezydenta Kaczyńskiego.Warto tutaj przypomnieć,że Lech Kaczyński niczym dla Włocławka się nie zasłużył,a będąc ministrem sprawiedliwości,dążył do likwidacji Prokuratury Okręgowej we Włocławku
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~maksWłocławek
Teraz rozumiem ,że Polska jest krajem
Teraz rozumiem ,że Polska jest krajem kato-li. http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-wymierzenia-maksymalnych-mozliwych-kar-trzem-sprawcom-bestialskiego-spalenia-kota-w-wigilie-swiat-bozego-narodzenia-2009-a-takze-rozpatrzenia-spraw-przez-sad-i-wydania-wyrokow-w-terminie-bez-dopuszczenia-do-przedawnienia-czynu/161
Komentarzy3
Wyświetleń987
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
A co sądzicie o ogólnopolskiej akcji przeciwko
A co sądzicie o ogólnopolskiej akcji przeciwko GMO. http://youtu.be/CSbn8I82usU
Komentarzy3
Wyświetleń904
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Czy nowy dyrektor Osiru zrobi tam trochę porządku? Wydaje
Czy nowy dyrektor Osiru zrobi tam trochę porządku? Wydaje się ze włocławski Osir to prywatny folwark, kolidacji rodzinnych co nie miara. Pewna Pani wkręciła do pracy swojego męża na starą halę a później siostrę na basen. Na basenie było jej za ciężko to przeniosła ja na starą hale gdzie siedzi i pierdzi w stołek. Pani z kasy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Aga KWłocławek
"Prawda czasu ,prawda ekranu" moznaby zatytułować to co
"Prawda czasu ,prawda ekranu" moznaby zatytułować to co się zdarzyło w Urzędzie Miejskim. Jak poinformowały mnie dwie wiewiórki w ciągu jednego dnia pracownicy zajmujący sie w Urzedzie sprawami rewitalizacji mista dostali wypowiedzenia z jednoczesna informacja,że mogą już nie pojawiać się w pracy. W chwili otrzymania wypowiedzenia...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Witam, czy nie orientujecie się drodzy internauci, czy most
Witam, czy nie orientujecie się drodzy internauci, czy most we Włocławku jest już otwarty ? Ewentualnie kiedy można liczyć na jego otwarcie.
Komentarzy1
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DanielWłocławek
Cytat:"Autorem tablicy jest poznański rzeźbiarz Stanisław
Cytat:"Autorem tablicy jest poznański rzeźbiarz Stanisław Mystek – ten sam, który zaprojektował i wykonał rzeźby ikonograficzne zamieszczone w drzwiach katedry czy pomnik Jana Pawła II w Radziejowie. Całość kosztowała około 15 tys. zł. Jest to inicjatywa ponadpolityczna i będzie finansowana z budżetu miasta. Chęć...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CelnikWłocławek
Dziś odbył się "Marsz Pamięci" upamiętniający 71
Dziś odbył się "Marsz Pamięci" upamiętniający 71 rocznicę mordu Polskich oficerów Wojska Polskiego w Katyniu i "okolicach". Poza starszą panią, która zabierając głos, odniosła się do katastrofy smoleńskiej prawie rok temu, marsz ten nie miał z owym lotem nic wspólnego. Kto więc wziął udział w "marszu"??? Nie zdziwiłem...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Ale pan Zbonikowski pocisnoł panu z SLD Oczywiście
Ale pan Zbonikowski pocisnoł panu z SLD Oczywiście trzymam kciuki za pana Zbonikowskiego co do pana Kuźniewicza co prawda w oczy kole ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA