Forum Włocławek

Gdzie tanio nabijają klimatyzację do samochodów z
Gdzie tanio nabijają klimatyzację do samochodów z odgrzybieniem i sprawdzeniem szczelności. Prosił bym o podanie miejsca i ceny. Dziękuję z góry.
Komentarzy0
Wyświetleń468
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~klimatyzacjaWłocławek
W Łodzi mają ZONKa... UE stwierdziła nieprawidłowości i
W Łodzi mają ZONKa... UE stwierdziła nieprawidłowości i prawdopodobnie będą musieli oddać 100 mln unijnych dotacji z powodu NADUŻYĆ. Z obawą czekam, aż u nas znajdą również nieprawidłowości... Nie czekam "czy" znajdą, ale "kiedy"!!! Przeprowadźmy referendum odwoławcze! W sprawach odwołania prezydenta miasta przed...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Jaśnie pan hrabia,baron,ksiażę chciałoby się zapytać
Jaśnie pan hrabia,baron,ksiażę chciałoby się zapytać widąc w CW postać Czcigodnego Pana W....... Emanacja sygnetu na palcu ręki trzymającej mikrofon i oprowadzajacego widzów po Włocławku znanego manszarda włocławskiego bardzo cyklusia zainteresowała. No cóż nie każdy może należeć do znamienitych rodów. Bo nie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Kochani, potrzebuję pomocy. W moim życiu ostatnio
Kochani, potrzebuję pomocy. W moim życiu ostatnio wydarzyło się wiele złych rzeczy. W ciągu pięciu dni straciłam w różny sposób trzy osoby, które kochałam. Wiem, że sama nie dam sobie rady z tym wszystkim co się we mnie dzieje. Potrzebuję pomocy specjalisty. Czy znacie kogoś, kto pomógłby ułożyć swoje życie od nowa? W tej...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jaWłocławek
Bardzo złe wieści dla gospodarki naszego kraju : Teraz
Bardzo złe wieści dla gospodarki naszego kraju : Teraz przyjdzie nam słono za wszystko płacić po roku2012-poczytaj. http://lidiageringer.blog.onet.pl/Zle-wiesci-na-temat-decyzji-o-,2,ID424753044,n
Komentarzy0
Wyświetleń667
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Mam pytanie o spis powszechny, moze trafi sie nawet jakis
Mam pytanie o spis powszechny, moze trafi sie nawet jakis rachmistrz i da rzeczowa odpowiedz, mianowicie: czy osoby, ktore od kilku lat przebywaja za granica to tez maja sie spisac?
Komentarzy0
Wyświetleń591
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pytaczWłocławek
Mam ochotę zadać pytanie tylko komu KTO JEST
Mam ochotę zadać pytanie tylko komu KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TYSIĄCE ŚMIECI W NASZYCH JEZIORACH LUDZIE LITOŚCI NA WYMIOTY ZBIERA JAK SIĘ NA TO PATRZY. A PZW Włocławek ani myśli zabrać się za sprzątanie tylko karty sprawdzać to potrafią łobuzy jedne brudasy jakich mało szkoda mojego zdrowia.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PawełWłocławek
Coś cicho o AZM tj osobach które zdobyły tam
Coś cicho o AZM tj osobach które zdobyły tam stołki! Ciekawe kto? i jaki plan ma ta instytucja,gdzie zobaczymy te oszczędności przed wydatkami na początek!
Komentarzy0
Wyświetleń685
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~franek myslicielWłocławek
Ponawiam pytanie -Kiedy bohaterska Poli(Mili)cja zacznie
Ponawiam pytanie -Kiedy bohaterska Poli(Mili)cja zacznie karać mandatami ludzi odpowiedzialnych za dziurawe włocławskie drogi .Przypomnieć na leży ,że zgodnie Ustawą Prawo o Ruchu Drogowym droga(nawierzchnia) jest podstawowym elementem bezpieczeństwa ruchu -czy Policja o tym wie ? Czy w Szczytnie o tym nie uczyli ? Podobno w Polsce jest...
Komentarzy3
Wyświetleń907
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Cykluś czy ty piszesz się przez Gon .... ,czy Gą.... tak z
Cykluś czy ty piszesz się przez Gon .... ,czy Gą.... tak z ciekawości pytam.
Komentarzy3
Wyświetleń942
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czy to prawda ,że administrator cmentarza KOMUNALNEGO
Czy to prawda ,że administrator cmentarza KOMUNALNEGO wymyślił dopłatę do ,pogrzebu za dźwięk dzwonu cmentarnego ? jeśli tak to już mamy Mrożka pełną gębą we włocławeskim wydaniu ....Mamy najdroższe pochówki w regionie ,a tu jeszcze miałby być taki absurd ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Taki Zbonio bystry a nie potrafił poprawnie kilku
Taki Zbonio bystry a nie potrafił poprawnie kilku prawdziwych liczb przytoczyć na karteczkach, hehe. Wystarczyłaby elementarna znajomość ustawy i kilku informacji, ale widocznie dla posła Zbonikowskiego to zbyt duże intelektualne wyzwanie! Nawet przy tak prostych czynnościach Zbonio sobie nie radzi z faktami i tyle, jak na posła to WSTYD.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZbłoniuWłocławek
Do tych co palą lampki przy Al.Jana Pawła we Włocławku .
Do tych co palą lampki przy Al.Jana Pawła we Włocławku . Ludzie jeżeli palicie te lampki to na następny dzień przyjedzcie i posprzątajcie ten śmietnik .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Sądzę, że warto by przemyśleć raz jeszcze ustawienie
Sądzę, że warto by przemyśleć raz jeszcze ustawienie świateł na skrzyżowaniu Chopina - Wronia. Skręcając z Chopina w prawo w ul. Wronia, najpierw zapala się strzałka do skrętu w prawo a następnie około 3-4 sekundy po niej zapala się zielone dla pieszych.jest to niebezpieczne, gdyż samochody zdążą ruszyć i w tym samym czasie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Obserwator'sWłocławek
Towarzysze jest precedens. Mozecie czerpac dobre
Towarzysze jest precedens. Mozecie czerpac dobre wzorce. http://www.youtube.com/watch?v=AFytOixdD7c&feature=player_embedded#at=205 Szczegolnie dla tych co nie panuja nad mimika :-)
Komentarzy1
Wyświetleń536
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Dobre WzorceWłocławek
Ja tez mam kwiatek do kożucha zwanego administracją UM a o
Ja tez mam kwiatek do kożucha zwanego administracją UM a o to dowód jak się traktuje petentów : ----- Original Message ----- To: [email protected] Sent: Wednesday, February 23, 2011 7:00 PM Dzień dobry. W załączniku przesyłam odpowiedź na otrzymany w dniu 23.02.2011 r. e-mail z pismem Pana Prezydenta Jacka...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Kto to powiedzial i
Kto to powiedzial i kiedy? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090425/WLOCLAWEK01/479957706 "Zmiany czekaja najpierw srodmiescie, pozniej sukcesywnie obejma cale miasto. Chodzi nie tylko o dostep do sieci internetowej, ale takze o monitoring." Klamczuszek.
Komentarzy1
Wyświetleń752
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Back to the futureWłocławek
Tusku ladnie tlumaczy sie panu, Miedwiediew
Tusku ladnie tlumaczy sie panu, Miedwiediew zadowolony. Mozna go lubic lub nie ale kolejny Prezydent Patriota juz dlugo nam sie nie trafi. http://www.youtube.com/watch?v=f4E12dFhyW4&feature=player_embedded Nie jestem czlonkiem PIS, jestem czlonkiem jakiejs tam partii ale napewno nie PIS. Chwala im, Naszym wladzom i naszym rodakom,...
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Czlonek AntyPISWłocławek
Metamorfoza dworców za unijne miliony Jest szansa, że w
Metamorfoza dworców za unijne miliony Jest szansa, że w czerwcu 2014 roku wreszcie przestaniemy się wstydzić za toruńskie dworce kolejowe Ponad 53 miliony złotych odmieni wygląd toruńskich dworców. Za przebudowę zapłaci miasto i Unia Europejska, do inwestycji dołożą się też Polskiej Koleje Państwowe. „Nowości”...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AkukuWłocławek
Dziś w szósta rocznicę Śmierci sługi bożego Jana Pawła
Dziś w szósta rocznicę Śmierci sługi bożego Jana Pawła II pod katedrą przed godzina 21.37 zebrała się tylko mała garstka ludzi. Wstyd i hańba czy wy włocławianie macie trochę w sobie ambicji . W innych miastach organizują spotkania marsze itp. a u nas dali koncert i wieczorem 5 min poświęcili dla takiego wielkiego człowieka. Jak...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JP2Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA