Forum Włocławek

Sprawcy tego przestępca (ponad 50 zł) grozi do 10 lat
Sprawcy tego przestępca (ponad 50 zł) grozi do 10 lat odsiadki: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/kradl-cukier-z-piwnicy-wzial-bo-jest-drogi,1,4225379,region-wiadomosc.html Natomiast sprawca tego przestępstwa (ponad 42 mln) otrzymał 11 miesięcy w...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czyżby Albin oprócz dyrektorskiej pensji nadal dorabiał
Czyżby Albin oprócz dyrektorskiej pensji nadal dorabiał jako 'nadworny fotograf" Pałuckiego?
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TobiWłocławek
Czy to prawda ,że w Indiach drogi sa bardziej dziurawe niż
Czy to prawda ,że w Indiach drogi sa bardziej dziurawe niż we ....Włocławku ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
W Łodzi rusza budowa nowoczesnego dworca podziemnego. Czy
W Łodzi rusza budowa nowoczesnego dworca podziemnego. Czy nie można spowodować wybudowanie co prawda na mniejszą skalę , ale podobnego dworca we Włocławku?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Panie Prezesie i Rado Nadzorcza WSM. Kogo Wy zatrudniacie
Panie Prezesie i Rado Nadzorcza WSM. Kogo Wy zatrudniacie jako kierownika Działu Technicznego. Byłem tam załatwić sprawę, wszedłem na drugie piętro i usłyszałem ogromny krzyk. To Pani kierownik ostro wyzywała swoich podwładnych i to jak bezczelnie !! Jak ci pracownicy naszej spółdzielni tak zdenerwowani i pod wielką presja, mogą...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Ufff, jednak jest bardzo dobrze. A juz sie martwilam. Okazalo
Ufff, jednak jest bardzo dobrze. A juz sie martwilam. Okazalo sie, ze nie ma czym ... http://www.wloclawek.pl/aktualnosci/5077_43729.html
Komentarzy0
Wyświetleń554
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZaniepokojonaWłocławek
Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego
Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego stadionu mają być zezłomowane (?) ,czy to prawda ,czy aby to nie jest nadmierna rozrzutność ,a co na to pan Władysław -ojciec chestny włocławskiego sportu ? Może niech choć jakieś dziury w drogach oświetlają -może będzie bezpieczniej ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Nawiązując do jednego z najpopularniejszych tematów
Nawiązując do jednego z najpopularniejszych tematów poruszanych na naszym Forum - czyli psich kup - zamieszczam ten oto filmik: http://www.wykop.pl/link/656483/dziadek-rzuca-psia-kupa-w-babe-z-psem-d-epic-win/?utm_source=link_656483&utm_medium=newsletter_2011-03-15&utm_campaign=Newsletter_Wykop Facet bojowy trzeba przyznać;))
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Mam pytanie do szanownych internautów. Chcemy na początku
Mam pytanie do szanownych internautów. Chcemy na początku czerwca br zorganizować we Włocławku Galę MMA. Potwierdzają chęć przybycia czołowi zawodnicy z Rosji, Szwecji i Polski. Planujemy odbycie 10 walk, a języczkiem u wagi będzie fakt, że odbędą się one w oryginalnej klatce. CO WY NA TO ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ANDRZEJWłocławek
PJN-Pałucki Jest Najważniejszy ;D haha
PJN-Pałucki Jest Najważniejszy ;D haha
Komentarzy3
Wyświetleń999
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~xDHeAWłocławek
Beatyfikacja Jana Pawła II - czy słuszna? JP 2 był
Beatyfikacja Jana Pawła II - czy słuszna? JP 2 był tylko człowiekiem. Krytycy głównie zarzucają mu: *skrytykowanie stosowania metod antykoncepcji innych niż naturalne, co powoduje wzrost dzietności prowadzący do większej biedy oraz wzrost zakażeń wirusem HIV, *brak zaangażowania w walkę z pedofilią wśród osób duchownych i...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DyskusjaWłocławek
Już nie bociany itp Znalazłam fajny dowcip(za kaloryferka
Już nie bociany itp Znalazłam fajny dowcip(za kaloryferka ) Uświadamianie dzisiaj: Zapomnij starą opowiastkę z pszczółką i kwiatkiem... Język komputerowy jest na topie! - Tata jak przyszedłem na świat? - No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: tata poznał mamę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Witam Szanownych Użytkowników i zapraszam do małej
Witam Szanownych Użytkowników i zapraszam do małej kontynuacji tematu i poczytania. http://wolnemedia.net/spoleczenstwo/akcje-internautow-to-akcje-obywateli-nie-inaczej/ Pozdrawiam Włocławek 27.03.2011 12:48
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
We włoclawku buduje sie nowa przystań na górnej Wiśle-
We włoclawku buduje sie nowa przystań na górnej Wiśle- hura !!! Przetarg na 5 mln zł wygrywa firma za 3,8 mln super oszczedność dla miasta bo wygrywa z drugą firmą która startowa i przegrala o 20 tyś zł. Tylko teraz trzeba dołożyc najlepiej z wolnej ręki wykonawcy dodatkowe 220tyś bo lód pokrzywił pale. Szkoda ze nikt nie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Tomek ZWłocławek
Miałem dziś okazję odwiedzić chorą ciocię w naszym
Miałem dziś okazję odwiedzić chorą ciocię w naszym szpitalu .Wszystko było ok,ale wracając chciałem kupić bilet na autobus mimo wielu sklepików wokół niestety nie udało mi się tego dokonać.Wszędzie napis "Nie prowadzimy sprzedaży biletów MPK" i sporo osób musi zawracać głowę kierowcom autobusów.Zakup biletu w okolicy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RadekWłocławek
Czy my stosujemy właściwe pojęcia -samorządowcy
Czy my stosujemy właściwe pojęcia -samorządowcy -społecznicy , czy może własciwsze -samorządowcy -STOŁECZNICY ? Patrząc po ich przywiązaniu do stołków to chyba raczej to drugie?
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena2
Mam pytanie.Gdzie jest taka miejscowość Kucerz?proszę o
Mam pytanie.Gdzie jest taka miejscowość Kucerz?proszę o pomoc.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~riksWłocławek
Ogladałem wypowiedzi na sesji rady miasta oraz w studiu
Ogladałem wypowiedzi na sesji rady miasta oraz w studiu TVKujawy pana zastępcy prezydenta Wojciechowskiego i uważam że nie jest kompetentny. Jego wypowiedzi nie trafiały do mnie. Nie potrafił jasno odpowiadać na pytania, często gubił się w swoich wypowiedziach(nie było w nich merytorycznej treści). Na mównicy był bardzo...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ObserverWłocławek
Te ruiny są widocznym symbolem zmian w naszym
Te ruiny są widocznym symbolem zmian w naszym społeczeństwie, małymi kawałkami zatrzymanej historii. Stan ruin kształtowany jest przez naturę, wandalizm – mówi autor filmu o ruinach w Detroit. Nazywa przestrzenie i ruiny „inspirującymi”. Jako jedną z przyczyn dla których część miasta została opuszczona było...
Komentarzy1
Wyświetleń766
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~onetWłocławek
Jezioro Czarne nasze miejskie kąpielisko. Zatrważający
Jezioro Czarne nasze miejskie kąpielisko. Zatrważający widok zaśmieconej wody i brzegu. W przybrzeznym pasie jeziora pływają tysiace plastikowych różnorodnych opakowań . Brzeg akwenu tez zaśmiecony podobnymi ,, ozdobami,, cywilizacyjnymi. W czyjej gestii leży pilnowanie i dbanie o czystość tego miejskiego miejsca rekreacyjnego...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~~ miłośnik przyrody~Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA