Forum Włocławek

Zadłużenie tylko ciekawe, dlaczego RIO zaopiniowało
Zadłużenie tylko ciekawe, dlaczego RIO zaopiniowało budżet pozytywnie? Rzeczpospolita wlicza pieniądze, które miasto dostało z UE a tak naprawdę dług wynosi ok. 45%, czyli do 60 % jeszcze daleko, gdyby tak było jak podaje Rzeczpospolita to już by był komornik a dlaczego go nie ma? Włocławianie daliście się podpuścić PO I...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KasiaWłocławek
Co to się dzieje!!! ludzie po prostu ręce opadają!! To co
Co to się dzieje!!! ludzie po prostu ręce opadają!! To co się dzieje w UP w Radziejowie to chyba nadaje się do tv! Wyobraźcie sobie Państwo, że od kilku lat nie dostałam żadnej propozycji pracy (trudno), stażu odbyć nie można bo pieniądze przeznaczone na ten cel które dostali w marcu 2011 rozeszły się chyba w tydzień! (staże dla...
Komentarzy3
Wyświetleń989
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~załamanaWłocławek
Dlaczego mnie to nie dziwi , że miasto jest zadłużone i
Dlaczego mnie to nie dziwi , że miasto jest zadłużone i to na pierwszym miejscu w Polsce .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~xXxWłocławek
Czas Wloclawianie meslec o odwolaniu Prezydenta Wloclawka
Czas Wloclawianie meslec o odwolaniu Prezydenta Wloclawka Andrzeja Paluckiego z urzedu prezydenta miasta Wloclawka. Zmierzamy w kierunku referendum jakie mialo miejsce w Lodzi gdzie odwolano Prezydenta Lodzi. Jezeli tego nie zrobimy wszyscy bedziemy na przegranej pozycji.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WinnyWłocławek
Szanowni Internauci. Czy istnieje we Włocławku jakaś
Szanowni Internauci. Czy istnieje we Włocławku jakaś szkoła lub placówka kulturalna,która nosi imię Adama Mickiewicza ? Zapytanie to kieruje z uwagi na posiadanie płaskorzeżby naszego narodowego wieszcza.Popiersie jest o średnicy 50 cm wykonane w gipsie (podobnie jak średnica popiersia Mikołaja Kopernika na Liceum oraz...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Jakby do kogos podobny z
Jakby do kogos podobny z Wloclawka http://www.youtube.com/watch?v=5GzT_y2ZBI4&feature=player_embedded Pomozcie, przypomina kogos z Wloclawka?
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dziki kraj czarnych złodziei i zniewolonych urzędasów
Dziki kraj czarnych złodziei i zniewolonych urzędasów państwowych. http://www.youtube.com/watch_popup?v=_fU9P8e-uk8&vq=small
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Juz nie ma zakladow do likwidowania, trzeba zajac sie
Juz nie ma zakladow do likwidowania, trzeba zajac sie szkolami. Jest ich za duzo.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Co dzieje się z Łukaszem, posłem Melex-Zb. Już dość
Co dzieje się z Łukaszem, posłem Melex-Zb. Już dość dawno nie słyszałem nic nowego o wyczynach naszego słynnego parlamentarzysty.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ben JakovWłocławek
Znaleziono tablicę rejestracyjną CW 42195. Kontakt pod nr
Znaleziono tablicę rejestracyjną CW 42195. Kontakt pod nr tel 692224715
Komentarzy1
Wyświetleń776
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Z.B.Włocławek
Dlaczego są takie duże różnice w cenach leków we
Dlaczego są takie duże różnice w cenach leków we włocławskich aptekach. Np. cena leku na oczy w pewnej Aptece przewyższa o prawie 20 zł cenę takiego samego leku w innej Aptece. Przykładów takich jest mnóstwo.Dlaczego jednym właścicielom opłaca się sprzedawać po takich cenach,a drudzy dają ceny z księżyca. Tą aptekę omijam...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OnaWłocławek
"Rzeczpospolita": Ogromne zadłużenie Torunia i
"Rzeczpospolita": Ogromne zadłużenie Torunia i Włocławka Ważne ,że miasto kwitnie w oczach.Czystość,ład i porządek .Po prostu jak Wydział Komunalny.Drogi wszystkie przejezdne, aż Do Zarządu Dróg Miejskich. Ludzie maja pracy pod dostatkiem,zarobki też w granicach,to można by pobudować jeszcze kilka Wzorcowni itd. Miasto...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Rozliczenie planu remontów w sm ,,Południe" za 2010 rok.
Rozliczenie planu remontów w sm ,,Południe" za 2010 rok. Należy sprawdzić jak rozliczane są środki wspólne i jakie ekstra prace wykonano przy budynku przewodniczącego rady nadzorczej i pozostałych członków rady.To wstyd i hańba, to są wspólne pieniądze które należy dzielić równo na wszystkie budynki.ROZLICZYĆ WŁADZE SM...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LUBA-S2Włocławek
Czy ktoś wie co słychać u ,,specjalisty '' od ogrodów
Czy ktoś wie co słychać u ,,specjalisty '' od ogrodów działkowych i sałaty ,chodzi o specjaliste -,,inżyniera pola walki '' podobno znajacego się również na komunikacji miejskiej ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Czy we Włocławku są jeszcze inne firmy oprócz
Czy we Włocławku są jeszcze inne firmy oprócz ("Zarządcy"),które umieją zarządzać wspólnotami mieszkaniowymi. Może ktoś poleci jakąś dobrą firmę. Pozdrawiam.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JanWłocławek
Witam.Gdzie najszybciej można się dostać do neurochirurga
Witam.Gdzie najszybciej można się dostać do neurochirurga ? Dzisiaj byłem w szpitalu się zapisać i termin dopiero mam na czerwca.W ubiegłym roku stwierdzono u mnie dyskopatie i chodziłem na rechabilitacje a teraz doszło do tego że od tygodnia chodzę o kulach bo niestety inaczej w ogóle nie mogę się poruszać.A lekarz mi mówi żebym...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrzysztofWłocławek
Dobrze, że budują we Włocławku ten Focus Park, choćby
Dobrze, że budują we Włocławku ten Focus Park, choćby dlatego, że powstaną dodatkowe miejsca parkingowe. Na Wszystkich Świętych czy też jak są jakieś mecze w Hali Mistrzów czy też wystawa psów, to nie było gdzie zaparkować, a tak dodatkowe 300 aut się zmieści. I co ciekawe powstają nam nowe "Janki". OBI, REAL i sklepy w...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~eh...Włocławek
Witam. Planuje przeprowadzke do Wloclawka. Powiedzcie mi tak
Witam. Planuje przeprowadzke do Wloclawka. Powiedzcie mi tak szczerze jakie jest to miasto?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~adaWłocławek
Oglądając zaproszonego do telewizyjnego studia CW Pana
Oglądając zaproszonego do telewizyjnego studia CW Pana Henryka Kierzkowskiego (kandydatującego swego czasu na fotel prezydenta miasta) mam nieodparte wrażenie (opinia subiektywna),że wraca PRL-bis. Złotouste wypowiedzi,pełne frazesów demagogiczne hasełka dopasowywane do istniejącej sytuacji gospodarczej miasta. A pomyśleć,że ów Pan...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Czy nie sądzicie ,że może dojść do sytuacji
Czy nie sądzicie ,że może dojść do sytuacji paradoksalnej dzięki ,,naszym '' nieudacznikom ,w której Polska ,,pokój miłująca'' może uczestniczyć w dwóch konfliktach zbrojnych jednocześnie ? Przy braku pieniędzy na służbę zdrowia ,emerytury ,i inne potrzeby Polaków tylko płatni kapelani awansowani z seminarjów do stopni...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA