Forum Włocławek

Powiedzcie mi w jakich czasach ja żyję....ostatnio
Powiedzcie mi w jakich czasach ja żyję....ostatnio zauważyłem, że to jakieś wczesne średniowiecze. Na dzwonnicy Katedry wisi baner i na samym dole jest napisane: W roku jubileuszu 600-lecia Katedry możliwy jest Jubileuszowy Odpust Zupełny. To jakaś paranoja żeby nowoczesne społeczeństwo do jakiego należę straszyć grzechami,...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Adam Małysz po zakończeniu kariery chce przytyć i iść na
Adam Małysz po zakończeniu kariery chce przytyć i iść na siłownie i walczyć z Pudzianem na Ksw 16 !Powodzenia
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Wazna wiadomość !!!!!!!!!Włocławek
zauważylem ze wiele inwestycji w naszym miescie jest
zauważylem ze wiele inwestycji w naszym miescie jest odwlekanych np. orlik przy kaliskiej nadal nie jest otwarty choć wladze twierdza inaczej,ulice roskopywane i gigantyczne korki, bulwary rowniez nieskonczone.wladze sie chwala, wszystko rozpoczynaja, ale nic nie koncza.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jacekWłocławek
Jeszcze nie tak dawno słyszeliśmy o
Jeszcze nie tak dawno słyszeliśmy o oszczędnościach Jacek Lebiedziński: - Oczywiście. Na tworzenie miejsc pracy potrzebne są pieniądze, mam prosty pomysł na pierwsze dwa miliony złotych. Chciałbym, aby wszyscy włocławscy radni, wybrani 21 listopada, zrzekli się swoich diet. w ciągu jednej kadencji są to oszczędności rzędu...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~czytajacy gazetyWłocławek
Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i
Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i to bardzo dobrze . Już czas aby tym się zająć. Pytam się i bardzo proszę o odpowiedż UM Włocławek. Dlaczego jest strasznie w naszym mieście. Są mandaty nakładane na osoby odpowiedzialne za swoje tereny. No i dobrze. Ale czy nasz naczelnik odpowiedzialny za nasze miasto...
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~[-]Włocławek
A propos wyborów Kobiety Roku. Życzyłbym organizatorom
A propos wyborów Kobiety Roku. Życzyłbym organizatorom takich wątpliwych plebiscytów, aby w przyszłości nie fundowali żadnych nagród dla zwyciężczyni, bo tylko wtedy może dowiemy się kto tak naprawdę zaskarbił sobie sympatię głosujących. W tym roku to głównie zasługą samej siebie, siedząc przy komputerze itp. zwyciężczyni...
Komentarzy0
Wyświetleń670
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Witam Załączam wam kilka informacji które być może
Witam Załączam wam kilka informacji które być może zmienią wam postrzeganie konfliktu w Libii i planowanego przez Sarkoziego bombardowania terenu Libii. Nie dajmy się manipulować i wkręcać w gierki których może pożałować cały świat.Nie chcę nic insynuować ani siać paniki ale proszę bardzo uważać.Sytuacja jest groźna dla...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie
denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie chca niczym jak swietwe krowy. ja tez nieraz przechodze tam gdzie nie trzeba, ale nie kiedy jest cimno i nic nie widac. a co najgorsze zmuszaja do naglego hamowanie. ludzie troche glowy!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń894
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~anyWłocławek
z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla
z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla dorosłych o naszych pociechach :)))) http://dziecko.onet.pl/60443,6,11,najwiekszy_obciach__jaki_zrobilo_ci_dziecko,1,art ykul.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
a tak dla rozluźnienia atmosfery... sport na wesoło
a tak dla rozluźnienia atmosfery... sport na wesoło :p http://www.sport.pl/sport/1,65025,9183676,Wyzszy_poziom_symulowania_,,ga,,3.html
Komentarzy0
Wyświetleń731
Śledzących1
Ocena3
Rozgrzewka już była, gdy zarzuciłem ewidentne okłamywanie
Rozgrzewka już była, gdy zarzuciłem ewidentne okłamywanie mieszkańców panu Kukuckiemu w Pulsie Regionu... teraz czas na trening... Trafiła do mnie ulotka wyborcza niejakiego Kuźniewicza o tytule "Kurier Samorządowy" (materiał wyborczy KW SLD)... Pan Kuźniewicz śmiało może stanąć obok Kukuckiego!!! No ale w końcu to kolesie z...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Do napisania zmusił mnie swoimi kłamstwami (nie boję się
Do napisania zmusił mnie swoimi kłamstwami (nie boję się użyć tego słowa) radny Kukucki, który to w najnowszym Pulsie Regionu bezczelnie twierdzi, że "To właśnie dzięki temu, że z obietnic danych w 2006 roku wywiązał się w BLISKO stu procentach - ponad 62% wyborców zaufało mu ponownie". Radny Kukucki "bije pianę" niczym...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Jednoczę się z całą Polską w bulu i w nadzieji na
Jednoczę się z całą Polską w bulu i w nadzieji na pokonanie skutków katastrofalnych umiejętności pisowni oraz dyplomacji Pana Komorowskiego.Iście hrabiowskie maniery i wykształcenie. Po się śmiała z Kaczyńskiego.PRZYZNAJĘ ,ŻE JA TEŻ.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Wielkie mocarstwo - Polska, idzie na Libie robic porzadek. No
Wielkie mocarstwo - Polska, idzie na Libie robic porzadek. No tak, Niemcy nie zamierzaja mieszac sie do tej bzdurnej awanatury ale nasi z sianem w mozgu siepia sie do wydawania pieniedzy w nastepnej wojnie. Rosja, Chiny i Niemcy nie biora udzialu a Polaczek udajc ze jest silny wpycha sie na sile. Kogo my mamy w tym rzadzie ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
no coś się ruszyło teraz górnicy i pielęgniarki a może
no coś się ruszyło teraz górnicy i pielęgniarki a może i my się ruszymy o zarobki bo niedługo nie będziemy mieli pieniędzy na jedzenie przy tych podwyżkach .Włocławianie do boju po podwyżki i zabrać tym co mają za dużo i pozwalać ich ze stołków.Bierzmy przykład od nich może coś się zmieni.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~robertWłocławek
interwencja lotnicza sił lotniczych NATO na Libię ,jestem
interwencja lotnicza sił lotniczych NATO na Libię ,jestem ciekawy kiedy w końcu wpadnie kosa na kamień myślę ze Iran i tym podobne kraje już zacierają rączki 3 wojna wydaje mi się już tuz tuz ,a Polska się juz pcha z tymi starymi F16 ciekawe czy my będziemy mogli liczyć na pomoc , wątpię wiec lepiej niech nas rząd sie zajmie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pakero DoncasterWłocławek
P.pałucki, pojechał do Indii szukać fakira na asystenta ,
P.pałucki, pojechał do Indii szukać fakira na asystenta , który będzie go uczył jak stać na rozżarzonych węglach , gwożdziach albo palącym się pod nogami gruncie,bo te zjawiska trzeba umieć opanować jak się tak rządzi(niby jako nasz prezydent),że aż mamy blisko 20%bezrobocie.BRAWO ,brawo kto na takiego człowieka głosował ,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Gmina Fabianki wydaje duze pieniadze na bankiety z okazji 50
Gmina Fabianki wydaje duze pieniadze na bankiety z okazji 50 letniej rocznicy slubu zamiast przeznaczyc te pieniadze na ulatwienie zycia osobom starszym i schorowanym. Przeznaczenie pieniedzy na opieke nad starszymi, dofinansowanie transportu dla ludziom starszych, przywrocenie im przystankow zabranych podczas budowy drogi, zatrudnienie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Czy w naszym miescie sa jakies perspektywy dla mlodziezy ?
Czy w naszym miescie sa jakies perspektywy dla mlodziezy ? Zlikwidowano szkoly zawodowe i kursy przygotowujace do konkretnych zawodow. Starsza generacja dobrych fachowcow wyjezdza za granice myc naczynia w hotelach, sprzatac, zbierac owoce. W kraju nie maja zadnej pracy. We Wloclawku liberalowie zrownali z ziemia wszystkie zaklady. Powstaly...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
W nawiązaniu do szkalującej Polaków bzdurnej literatury
W nawiązaniu do szkalującej Polaków bzdurnej literatury Grosów- polecam strony IPN ,,Twarze Bezpieki'', a tam rozdziały przedstawiajace ilu to ,, Blumsztajnów, Rozencwajgów ,Szmulów stawało się ,,Zielińskimi, Kwiatkowskimi'' służąc z wiernością psów NKWD UB i SB , wielu z nich po odejściu ze słuzby wróciło do ,,starych''...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA