Forum Włocławek

Już mamy obiecany dobrobyt -Polska krajem ,,wszystkiego PO
Już mamy obiecany dobrobyt -Polska krajem ,,wszystkiego PO 5zł'' ,łacznie z benzyną i cukrem ,z eutanazją wpisaną w program Ministerstwa (podobno ) Zdrowia i dziadowskimi emeryturami w przyszłości .A wszystko dzięki tylkosłusznym decyzjom nieomylnego szamana ,który obiecał nam ,,cuda na które zasługujemy'' -już POdobno modlą się...
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kolega mieszkający na stałe w Niemczech zwrocił na
Kolega mieszkający na stałe w Niemczech zwrocił na następujace włocławskie ,,zjawisko'' uwagę : słuchaj ,macie takie dziurawe ulice , a tu taki remont Bulwarów , parking pod mostem ,kamienie na rynku ,tu chyba w twoim mieście rzadzi ktoś kto tu tylko dojeżdża i nie zna autentycznych problemów i potrzeb miasta i wy godzicie się na...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Zastanawiałem sie czy rzeczywiście problem bezrobocia jest
Zastanawiałem sie czy rzeczywiście problem bezrobocia jest tylko i wyłącznie winą zarządzajacych krajem czy też po prostu pochodną nie trafienia z wyborem kierunku zdobytego wykształcenia przez konkretną osobę. Mój ś.p. ojciec zawsze powtarzał mi "Lepiej zostać dobrym rzemieślnikiem niż niedokształconym inżynierem".Ileż...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Siedze sobie w nocy, ogladam film o Madame Pompadoure na TVP2
Siedze sobie w nocy, ogladam film o Madame Pompadoure na TVP2 i co? I jak to czesto ostatnio bywa Satfilm wylacza TVP1 i TVP2 zaleznie jak im sie trafi miedzy 2 a 6 rano. 13 marca 2011, godz. 2:51, koniec emisji 1 i 2 na Satfilmie. Co to jest.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~satfilmWłocławek
Watro się
Watro się zapoznać: http://www.premier.gov.pl/realizacja-expose/ulatwienia
Komentarzy1
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
na ulicy Kaliskiej od strony szlabanu są takie dziury na
na ulicy Kaliskiej od strony szlabanu są takie dziury na jezdni że nie da się jechać samochodem , niech coś zrobią z tym bo od tych dziur to psuje się całe zawieszenie auta po prostu jak się jedzie to jest darmowa terapia wtrząsowa a kamienie widać z 19wieku
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mobilWłocławek
UWAGA! Ubaw po pachy :))) Komuszki, a konkretnie ojroposeł
UWAGA! Ubaw po pachy :))) Komuszki, a konkretnie ojroposeł Zemke, organizują kurs komputerowy dla osób po 50tce... póki co, wydaje się, że to czyn godny pochwały, ale... Problem pojawia się już podczas zapisów, a w zasadzie jeszcze przed zapisami, gdyż... nie można się zapisać!!! Oni to mają we krwi. Już takie Kwaśniewski...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
NO KTO NIE MA PRACY WE WŁOCŁAWKU ?! TO ZARAZ JĄ SOBIE
NO KTO NIE MA PRACY WE WŁOCŁAWKU ?! TO ZARAZ JĄ SOBIE ZAŁATWI , WYSTARCZY MIEĆ JEDEN PROCENT POPARCIA SPOŁECZEŃSTWA I TO SIĘ PRZEKAZUJE NASZEMU PREZYDENTOWI I OD RAZU DOSTAJE SIĘ PIĘKNĄ , CIEPLUTKĄ POSADKĘ ZA OKRĄGŁĄ SUMKĘ DZIESIĘCIU TYSIACZKÓW (TAK ZROBIŁ p. lebiedziński)PROSTE ,NIE? NO TO DO DZIEŁA WSZYSCY...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Postanowiłem zrobić niespodziankę Panu Zbonikowskiemu. W
Postanowiłem zrobić niespodziankę Panu Zbonikowskiemu. W pażdzierniku (o ile nie zostaną przyspieszone) wybory do parlamentu. W wypadku wystawienia oprzez PiS kandydatury Pana Zbonikowskiego na posła lub senatora ( w co śmiem watpić),każde spotkanie z wyborcami zostanie okraszone występem 3 lub 4 opłaconych przez cyklusia...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Fajna Wikipedia, narazie tylko po angielsku, mam nadzieje ze
Fajna Wikipedia, narazie tylko po angielsku, mam nadzieje ze polska wersja tez wkrotce bedzie. http://www.qwiki.com/ Wpiszcie Wloclawek w wyszukiwarce.
Komentarzy0
Wyświetleń597
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~NetkaWłocławek
Ktos kiedys pytal czy mozna lepic dziury w drodze jak jest na
Ktos kiedys pytal czy mozna lepic dziury w drodze jak jest na minusie. Odpowiedz chyba juz jest znana. http://www.youtube.com/watch?v=iZ-KwEpd_R0#t=12m10s
Komentarzy2
Wyświetleń793
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ArchiwistaWłocławek
Proszę napisać szczerze.Czy ktoś widział rudego cygana?
Proszę napisać szczerze.Czy ktoś widział rudego cygana?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Mam pytanie do działkowców. Czy drzewko kasztanowca można
Mam pytanie do działkowców. Czy drzewko kasztanowca można szczepić jak się na nim pojawiają mysie uszka?
Komentarzy2
Wyświetleń953
Śledzących0
Ocena3
Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z
Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z PiS,w kółko to samo,każde posunięcie obecnych władz jest krytykowane.Chmielewski,Stocki w telewizji,radio,lodówkę otwieram,ci sami.Od kiedy to w RM.zasiada opozycja,wy macie pracować dla dobra miasta,bez wyjątku dla wszystkich mieszkańców,i wspierać władzę wykonawczą,a...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Jan..Włocławek
A solidaruszki znowu biją się o
A solidaruszki znowu biją się o duszki.SOLIDARNOŚĆ!SOLIDARNOŚĆ! Hahaha http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/325634,kaczynski-nie-moze-powtorzyc-sie-klamstwo-katynskie.html
Komentarzy0
Wyświetleń538
Śledzących0
Ocena3
Wiem, rozpracowalem to, bedzie wesele. Otoz w Pan Jacek
Wiem, rozpracowalem to, bedzie wesele. Otoz w Pan Jacek Lebiedzinski, nowy asystent Prezydenta Paluckiego zakochal sie i bedzie wesele. Nowozency dostana posag w postaci pracy dla nowego ziecia (jak wrobelki cwierkaja okolo 10000 miesiecznie). A skad przyklad? Z...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WeseleWłocławek
Przpomnę temat -płatny parking pod szpitalem -parkowanie w
Przpomnę temat -płatny parking pod szpitalem -parkowanie w lesie lub gdzie się da -czy uważacie to ryzykowanie wypadkiem za normalne ?
Komentarzy2
Wyświetleń927
Śledzących0
Ocena3
Tylko pazerność i głupota powoduje wzrost cen cukru w
Tylko pazerność i głupota powoduje wzrost cen cukru w Polsce. Przy okazji dorabiają się pośrednicy i kwitnie "export" z Niemiec i Czech.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Nasz wódz teraz wspaniale się bawi w Indiach niczym
Nasz wódz teraz wspaniale się bawi w Indiach niczym Vinetu a my żyjemy w szarej rzeczywistości nie Długo z Biedy i nie dostatku wyjdziemy na ulice tak jak w Libii czy Egipcie i Będziemy błagali Boga o zmianę Wodza : ). nowe Zwariowane pomysły Prezydenta -Podnieść o 50% Opłatę za żłobki i przedszkola -Zlikwidować ABK i...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antypWłocławek
Jak to się robi na Dzikim
Jak to się robi na Dzikim Zachodzie. http://www.wykop.pl/ramka/658583/praca-w-tvp-po-falszywym-e-mailu-z-kancelarii-prezydenta/ Może by protestować we Włocławku?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TestWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA